HomeHoroscopcompatibilitate zodii Top 5 zodii care știu să citească pe oricine

Top 5 zodii care știu să citească pe oricine

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
Top-5-zodii-care-știu-să-citească-pe-oricine in compatibilitate zodii

Unele persoane au darul de a-i „citi” pe cei din jur și știu ce anume vor spune sau vor face aceștia, fără a primi niciun indiciu în acest sens. Am putea spune că este chiar vrăjitorie sau magie și cu siguranță uneori rămânem uimiți de acest lucru.

Iată care sunt cele cinci zodii care reușesc să citească oamenii din jurul lor, fie că le sunt sau nu persoane cunoscute.

Fecioară

Atenți la detalii și buni analiști, nativii acestei zodii reușesc foarte ușor să-și dea seama cu cine au de-a face, chiar dacă nu evidențiază acest lucru. Ar fi bine să nu te culci pe-o ureche atunci când vine vorba de Fecioare, niciodată nu ai de unde să știi când îți vor strica filmul și vor trage concluzia finală. Până și în cazul comunicării nonverbale, Fecioara tot reușește să identifice elementele importante, mai ales când este vorba de minciuni sau vorbe deșarte.

Săgetător

Dacă există un șir de variante dintre care poți alege un răspuns, Săgetătorul va cunoaște în avans care este varianta pe care o vei alege, fără să spui nimic. Știe mereu în ce direcție vrei să mergi sau care este pasul următor pe care-l vei face, asta în special în cazul cunoscuților. Dacă-i ești străin, tot va reuși să descopere ce se ascunde în spatele cuvintelor tale, iar dacă ești genul care trece la fapte, cu atât mai mult va putea face o scurtă descriere a ta și a caracterului tău.

Capricorn

Dacă vrei să minți un nativ al acestei zodii, șansele tale sunt aproape nule. Capricornul reușește să își dea seama foarte ușor atunci când este mințit sau înșelat. Poate fi confundat cu un bun detectiv sau chiar psiholog, deoarece reușește să pătrundă adânc în mintea celui care încearcă să-l inducă în eroare. Minciuna are oricum picioare scurte, dar Capricornul reușește să mai taie puțin din ele.

Vărsător

Nimic nu-i scapă printre degete nativului Vărsător, motiv pentru care știe mereu la ce se poate aștepta din partea celor din jur.

Modul în care vorbești, dar mai ales reacțiile pe care le ai sunt aspectele de care un Vărsător ține cont cu sfințenie și se folosește de acestea pentru a crea un scenariu al faptelor și acțiunilor tale viitoare, așa că ar fi bine să fii cu băgare de seamă!

Pești

Buni observatori, nativii acestei zodii reușesc să citească oamenii la prima vedere. Dacă intențiile tale față de aceștia nu sunt unele bune, cu siguranță vor simți acest lucru și nu vor lăsa sub nicio formă ca relația dintre tine și ei să evolueze. Se va instala o barieră foarte puternică și depășirea acesteia va fi aproape imposibilă. Nu le scapă niciun detaliu din vedere, iar atitudinea ta față de cei din jur va fi cel mai bun element care va fi supus unei analize detaliate de către nativii Pești…

Peștii au darul premoniției, iar intuiția lor este una de invidiat, așa că ar fi bine să vă gândiți de două ori înainte să-i supărați cu ceva!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed