Home Horoscopcompatibilitate zodii Top 5 zodii care ştiu să se distreze

Top 5 zodii care ştiu să se distreze

autor Elena Yvette
364 vizualizari

Sunt persoane care par să o ţină într-o distracţie continuă. Mai important decât acceptarea unei invitaţii la voie bună e modul în care ştii să profiţi de moment. Iată top 5 zodii care ştiu să se distreze:

BERBEC

Berbecii sunt foarte sociabili şi deschişi la orice fel de ieşiri, aventuri, distracţii. Petrec timp în aer liber cu prietenii, merg la un film, dar ies şi în cluburi. Cu alcool sau fără, Berbecii sunt precum un magnet. Toată lumea e atrasă de ei, devenind sufletul petrecerii. Gradul de socializare este ridicat şi replicile inteligente nu întârzie să apară, deci toată lumea va roi în jurul lor.
Mişcarea este foarte importantă, aşa că sunt foarte deschişi la drumeţii ori călătorii mai sofisticate. Orice înseamnă acţiune este binevenit.

GEMENI

Gemenii reprezintă zodia cea mai dispusă să se distreze. Oricând este vorba de distracţie, Gemenii sunt primii. Nu le e teamă de nimic, fiind deschişi la orice. Ei sparg gheaţa, ei binedispun lumea, ei se distrează din tot sufletul. Deci, de câte ori ai chef de vreo aventură distractivă, apelează la un prieten Gemeni. Sigur va deveni disponibil pentru o aşa ocazie!
Gemenii pun mult accent pe socializare aşa că, de multe ori, ieşirile se pot termina cu statul în jurul unui pahar de vin şi conversaţii interminabile.

LEU

Leii sunt şi ei nişte aventurieri ai zodiacului, deci orice înseamnă aventură înseamnă şi distracţie. Se pliază oricăror forme de divertisment şi acceptă orice ocazie pentru a se relaxa. Indiferent dacă e vorba de drumeţii, shopping, cluburi etc., tot ceea ce oferă adrenalină este perfect.
De asemenea, acceptă orice invitaţie care i-ar putea pune în centrul atenţiei, pentru că le place să se simtă măguliţi. Ego-ul lor este imens, iar disponibilitatea la distracţie este la fel de mare. Deşi le place luxul, găsesc soluţii să se distreze şi să fie în centrul atenţiei, chiar şi atunci când situaţia financiară nu este una roz.

FECIOARĂ

Fecioarele sunt mai pretenţioase când e vorba de acţiunea de a se distra. Ori trebuie să fie un eveniment deosebit, ori trebuie să stai mult de capul lor pentru a accepta o ocazie de distracţie “mai populară”. În oricare dintre situaţii, Fecioarele vor atrage oricum toată atenţia pentru că sunt deosebite, şarmante, putând să eclipseze pe toată lumea. Atitudinea e cea mai importantă şi le place să fie admirate. Pentru ele, a se distra înseamnă a fi complimentate.
Detaliile sunt foarte importante pentru Fecioare aşa că, dacă vrei să te distrezi alături de ele, trebuie să te ridici la un anumit nivel. Bineînţeles, nu uita să le complimentezi. Nu le vor lipsi calităţile pentru ca tu să poţi face acest lucru.

BALANȚĂ

Balanţele sunt foarte deschise atunci când e cazul să se distreze. Orice e nou înseamnă o ocazie de relaxare, râsete şi voie bună. Bineînţeles, ele sunt foarte atente şi la persoanele din jur, deci toată lumea va lua parte la distracţie…

Shopping-ul este foarte important pentru Balanţe, aşa că o distracţie pe cinste este ieşitul prin malluri şi găsirea ţinutelor perfecte. Trebuie să aibă grijă cu banii, pentru că pot cheltui mai mult decât e cazul din cauza nehotărârii. În drumul lor distractiv şi relaxant printre magazine, vor cumpăra non-stop până vor găsi haina care să le ofere echilibrul mult căutat.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies