HomeHoroscopcompatibilitate zodii Top 5 zodii care suferă cel mai mult în dragoste

Top 5 zodii care suferă cel mai mult în dragoste

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 4,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/10/Top-5-zodii-care-suferă-cel-mai-mult-în-dragoste.jpg

Dragostea este un subiect destul de sensibil şi un capitol fără sfârşit din viaţa noastră. Sunt sigură că nu doar o dată aţi trecut printr-o drama şi cu greu aţi putut depăsi momentul. Dar acesta nu este cazul tuturor; dintre cele 12 zodii, cinci sunt mai puţin norocoase, iar restul se descurcă destul de bine şi îşi controlează foarte bine această stare.

Ştiu că v-am făcut curioşi, aşa că în rândurile ce urmează vom vedea împreună care sunt cele cinci zodii mai nefericite, care suferă cel mai mult din pricina dragostei.

  1. Rac

Nativii acestei zodii sunt extraordinar de sensibili şi îşi doresc atât de mult pe cineva alături, încât au tendinţa să uite de ei înşişi şi să pună pe primul loc fericirea partenerului, chiar dacă nu este el cel potrivit. Racul este o fire mai slabă, excesiv de precaută şi nesigură, care se impune de foarte puţine ori şi se lasă condus, însă atunci când i se umple paharul, să fii sigur că nu se mai uită în urmă şi îşi vede de drum, cu sau fără tine.

  1. Berbec

Berbecul nu suferă din dragoste din aceleaşi motive ca Racul. Singurul motiv pentru care se află în acest top este încăpăţânarea lui fără margini. Dacă a greşit şi din pricina lui se naruieste relaţia, nu-şi va cere scuze şi nici nu va accepta faptul că a greşit sau să-şi asume, ci preferă să sufere în tăcere până când partenerul său docil îl va ierta sau va lua vină asupra lui în totalitate.

  1. Balanţă

Şi Balanţele sunt persoane sensibile, pasionale care se dedică întru totul unei relaţii. Când lucrurile nu ies întocmai aşa cum şi-au imaginat, ajung să sufere, chiar degeaba, deoarece nu vor spune verde-n faţă partenerului ce îi deranjează sau ce aşteptări ar avea. Extrema sensibilității apare în momentul în care-şi face apariţia nesiguranţa Balanţei – acesta va începe să-şi facă tot felul de procese de constiință şi filme în care partenerul şi-ar dori pe altcineva, chiar dacă totul se întâmplă doar la nivel fictiv.

  1. Peşti

Peştii sunt singurele zodii care iubesc fără margini şi fără a-şi lua măsuri de precauţie. Fiecare relaţie pentru ei şi fiecare fată e cea mai deosebită şi îşi fac planuri de viitor ca şi cum ar fi ultima, cea pentru toată viaţa. Îşi pun toate bazele într-o relaţie, iar atunci când se simt trădaţi sau minţiţi, suferă inimaginabil de mult. Pentru ei, dragostea poate fi cel mai scump şi dulce dar de la Dumnezeu, dar şi o povara cu care se confruntă în fiecare zi din teama abandonului…

  1. Scorpion

Nativii acestei zodii sunt firi extrem de pasionale, energice şi care se implică 100% când întâlnesc sufletul pereche. Însă, până în acel punct îşi vor pune bazele în orice partener pe care îl întâlnesc şi care-i inspiră încrederea necesară. Preferă stabilitatea şi siguranţa, aşa că atunci când se lovesc de ceea ce nu se aşteptau, ce nu îşi doreau, suferă o reală decepţie, iar în unele cazuri ajung chiar la depresie.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed