Top 5 zodii care sunt doamne adevărate

Share

O adevărată doamnă nu va trece niciodată neobservată prin societate. Prestanța, caracterul și personalitatea sunt cele trei elemente de bază care stau ca fundament pentru modelarea unei femei obișnuite într-o adevărată doamnă a societății. Nativele din zodiile pe care le voi enumera în continuare au feminitatea și eleganța în sânge.

Taur

Principiile sunt reprezentative pentru această femeie. Nu se comportă adecvat doar in societate, ci și atunci când este singură în propria casă. Are un punct de vedere diferit față de celelalte femei în privința familiei și carierei, astfel că va obține totul doar prin muncă grea și mult efort depus fără a se plânge sau a regreta vreun moment. Eleganța este un accesoriu mereu la moda pentru femeile din zodia Taur.

Doamnele din jurul lor încearcă să le copieze stilul caracterizat prin simplitate și bun-gust. O rochie neagră, părul prins în coc, rujul roșu și pantofii cu toc sunt elementele vestimentare preferate ale acestor femei, punându-le în valoare la maximum.

Balanță

Atitudinea face totul în privința femeilor din zodia Balanța. Prefera lucrurile echilibrate și făcute în mod corespunzător. Comportamentul lor le recomandă pentru un loc la titlul de doamnă adevărată. Pe oriunde trec, lasă în urmă doar păreri bune și un damf de parfum dulce. Delicatețea, înțelepciunea și diplomația nu le lasă să încalce Codul Bunelor Maniere, astfel, chiar și într-un conflict aprig sau într-o situație jenantă, Balanța nu va da recurs jignirilor sau acuzațiilor, preferând să aplaneze situația prin abordarea unei atitudini calme și răbdătoare.

Pești

Femeia din zodia Pești dă lecții de eleganța și stil. Simplul ei mers atrage priviri pe stradă și zâmbete din partea sexului puternic. În aceeași timp, este o companie extrem de plăcută, înarmată cu cuvinte numai de bine și încurajatoare, aceasta va spune mereu numai ce trebuie și cum trebuie, fără a ofensa pe cineva.

Preferă lucrurile și relațiile de calitate, rafinate și de durată, astfel, le da clasa altor femei cu atitudinea abordată în orice situație și cu alegerile făcute, fie vorba de bărbatul cu care își va petrece tot restul vieții sau pălăria din boutique-ul de la colț. Toți ar dori să împrumute măcar puțin din feminitatea femeii născute sub acest semn zodiacal.

Fecioară

Stilul Fecioarelor stârnește invidie pretutindeni. Vestimentația cu gust și rafinament face ca orice privire să se întoarcă, indiferent dacă ești bărbat sau femeie. Cochetă și discretă, Fecioara face ravagii prin simpla prezență, iar impozanța acesteia într-un grup social o ridică la rang de lady. Cu o personalitate puternică și încredere în sine, aceasta reprezintă un model feminin în societate pentru orice doamnă și domnișoară…

Scorpion

Plină de pasiune și seducție, femeia din zodia Scorpion arată adevărata diferență dintre fete și femei. Autoritatea, puterea și grația sunt punctele forte în disputa din clasamentul doamnelor admirate din înalta societate. Acuratețea și precizia cu care rezolvă problemele lasă fără suflare pe oricine, mai ales când vine vorba de chestiuni ce țin de locul de muncă. Nimeni nu ar putea sa îi facă vreun reproș pentru comportament, atitudine sau limbaj, deși se face înțeleasă și respectă până și cele mai riguroase reguli fără a clipi.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news