Home Horoscopcompatibilitate zodii Top 5 zodii care trebuie sa se fereasca de jocurile de noroc

Top 5 zodii care trebuie sa se fereasca de jocurile de noroc

autor Elena Yvette
675 vizualizari

Multe persoane sufera din pricina diferitelor lipsuri din alte puncte de vedere, excluzandu-l pe cel financiar, si isi gasesc adesea “alinarea” in diferite jocuri de noroc, ajungand sa devina de-a dreptul dependente de asemenea distractii bolnavicioase.

Asa ca, in cele ce urmeaza, vom vedea impreuna care sunt cele cinci zodii care ar trebui numaidecat sa se fereasca de tot ce inseamna jocuri de noroc, deoarece astrele si soarta nu vor fi niciodata de partea lor.

1.    Leu
Avand in vedere ca este regele junglei cel care taie si spanzura, are tendinta uneori de a fi prea avar si trece foarte usor de la o extrema la alta. Asa ca, acum poate avea un castig impresionant, iar peste zece minute, din cauza ca-si va dori din ce in ce mai mult, va ajunge de unde a plecat sau chiar mai rau. In cel mai bun scenariu, soarta ii este prielnica o singura data si face ca toate pierderile de pana acum sa-si gaseasca scopul si sa-i aduca o reusita destul de valoroasa.

2.    Scorpion
Tot o fire puternica si avara este si Scorpionul, chiar daca la primele interactiuni cu acesta n-ati fi zis acest lucru. Chiar daca da dovada de o adevarata tehnica si tactica de nedescris si nestiuta de toata lumea, poate cadea prada foarte usor tentatiei de a miza tot ce are in buzunar si mai rau de atat: se si poate imprumuta. De multe ori are parte de castiguri minuscule care reusesc sa-l impulsioneze sa parieze din ce in ce mai mult, iar marele pot se va indeparta de el cu cat incearca mai tare.

3.    Capricorn
Am ajuns si la un jucator mai calculat, cum este cazul nativului Capricorn. Acesta este un impatimit inrait al jocurilor de noroc, dar de multe ori reuseste sa-si infraneze aceste porniri sau doar sa mizeze pe sume foarte mici, pentru a nu suferi dezamagiri majore. Este adeptul ruletei, iar aceasta este cea care ii “toaca” cei mai multi bani din buzunar. Pentru el conteaza mult partenerul pe care il are alaturi si cum va incerca acesta sa-l aduca pe drumul cel bun.

4.    Varsator
Varsatorul, spre deosebire de ceilalti, incearca pe cat posibil sa nu gandeasca rational cand mizeaza pe un joc sau altul. Se straduieste mai mereu, sa se bucure de tot ce are in jur si mai ales de amuzamentul si relaxarea pe care i-o poate oferi o asemenea distractie. De cele mai multe ori iese in castig, insa sumele pe care le pierde pana in acel punct sunt cam asemanatoare cu suma cu care pleaca acasa la sfarsitul unei astfel de zile…

5.    Pesti
Nativii acestei zodii nu se gandesc deloc inainte de a intra intr-un astfel de loc. Chiar daca nu dispun de resursele necesare, nu vor sta de doua ori pe ganduri, mai ales daca sunt jucatori inraiti. Vor apela si la prieteni pentru diverse imprumuturi, deoarece gandul ca ar putea fi milionari intr-o buna zi ii innebuneste si-i face sa parieze din ce in ce mai mult, pierzand aproape de fiecare data.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies