Home Horoscopcompatibilitate zodii Top 5 zodii care vor divorţa în iulie 2015

Top 5 zodii care vor divorţa în iulie 2015

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views

Relaţiile de durată pot să aibă şi ele un sfârşit. Chiar dacă e anotimpul care ne îndeamnă la iubire şi la sentimente calde, luna iulie poate aduce şi evenimente mai puţin plăcute pentru unele zodii. Despărţirile definitive vor fi inevitabile în luna iulie pentru unele zodii.

Top 5 zodii care vor divorţa în iulie 2015

Fie că vin pe neaşteptate, fie că sunt în plan de ceva timp, divorţuri vor avea loc cu siguranţă. Iată care sunt cele cinci zodii care vor decide că e momentul să ia viaţa de la capăt şi să renunţe la o căsnicie care nu mai are şanse de reuşită.

5. Scorpionul este una dintre zodiile cu mari şanse să divorţeze în luna iulie 2015. După multe eforturi de a repara lucrurile care nu mai mergeau de ceva timp, se pare că energia s-a epuizat şi pur şi simplu nu mai vrei să continui. Situaţia trebuie analizată cu atenţie înainte de a pune punct cu adevărat, gândeşte-te la drumul lung pe care îl parcurgi pentru a cunoaşte o persoană şi încearcă să îţi dai seama dacă vei mai găsi puterea să o iei de la capăt. Dacă după toate acestea mai crezi că divorţul este o soluţie, atunci decizia îţi aparţine în totalitate.

4. Zodia Peşti este într-o perioadă destul de confuză. Nu mai crezi în nimeni şi nimic, iar sentimentele tale sunt din ce în ce mai contradictorii. Indiferent de motivul pentru care ai ajuns în această stare, dacă ai ajuns să te gândeşti la divorţ e un semn clar că ceva nu merge. Aşadar, trebuie să iei atitudine şi să faci ceva în privinţa asta. Poartă discuţii raţionale cu partenerul tău şi încercaţi să ajungeţi la un numitor comun, chiar dacă acest lucru înseamnă un divorţ. Răul trebuie tăiat de la rădăcină.

3. Locul trei în topul zodiilor care vor divorţa în iulie 2015 este ocupat de Berbec. Odată ce ai fost trădată, pentru tine nu mai e cale de întors. Nu suporţi gândul că sentimentele ţi-au fost rănite şi nu eşti dispusă să trăieşti cu asta. Cu siguranţă divorţul este cea mai bună soluţie. Important este ca, înainte de a semna negru pe alb, să fii convinsă în totalitate că dreptatea e de partea ta. Nu te lăsa înşelată de aparenţe şi analizează situaţia în amănunt.

2. Taurul este şi el la un moment de răscruce din viaţă. Nu numai că îţi doreşti un divorţ, dar ai nevoie de această schimbare majoră în viaţa ta. Te simţi sufocată şi constrânsă să acţionezi independent de voinţa ta. Rişti să îţi pierzi identitatea şi să renunţi la principiile tale. Apelează la persoane apropiate. Ai nevoie de tot sprijinul pe care îl poţi primi. Nu te lăsa învinsă şi încearcă să iei o decizie favorabilă pentru starea ta de spirit. Pune-te pe primul loc.

1. Zodia care va divorţa cu siguranţă în luna iulie a acestei veri este Fecioara. Sigură pe tine şi obsedată de control, acum simţi că lucrurile nu mai stau chiar cum vrei tu. Relaţia ta se deteriorează pe zi ce trece şi e clar că vrei să opreşti acest lucru. De îmbunătăţit nu mai poate fi vorba, aşa că singura opţiune rămasă este divorţul. Nu privi lucrurile ca pe un final, priveşte acest eveniment ca şi o ocazie de a o lua de la capăt.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed