Home Horoscopcompatibilitate zodii Top 5 zodii de Don Juan

Top 5 zodii de Don Juan

autor Elena Yvette
348 vizualizari

Fiecărui bărbat, încă de la pubertate, i se naște un instinct mai aparte, şi anume acela de a face cuceriri în stânga şi-n dreapta, iar pe măsură ce anii trec, acesta se amplifică de zeci de ori.

Nu spunem că toţi se află în această categorie, deoarece astrele şi Planetele influenţează această latura a personalităţii lor, în funcţie de zodia în care s-au născut.

Aşa că haideţi să vedem în cele ce urmează care sunt cei ce primesc titlul de fustangii incurabili.

  1. Berbec

Se spune şi se ştie că nativul acestei zodii nu se va lăsa până nu te va cuceri. Dacă i s-a pus pata pe o femeie, fii sigură că va miza şi se va folosi de toate armele sale pentru a te aduce în patul lui. Este un bărbat extrem de pasional, ambiţios şi va fi înconjurat mai mereu de femei frumoase ce-l vor curta. Nu este genul de persoană care să se dedice unei singure relaţii şi, din acest motiv, va căuta să aibă întotdeauna mai multe alternative.

  1. Taur

Taurul este opusul Berbecului. El lasă totul la o parte şi se dedică “victimei”. O va studia din umbră, va învăţa despre plăcerile ei, despre locurile şi activităţile îndrăgite, pentru ca la momentul oportun să acţioneze. O va copleşi cu gesturi romantice şi va încerca din răsputeri să-i demonstreze că ceea ce-şi doreşte este o relaţie de durată, stabilă, chiar dacă în realitate este invers. Este bărbatul care nu renunţă decât atunci când partenera este îndrăgostită nebunește de el – acela este momentul în care îşi decide următoarea mişcare.

  1. Gemeni

Nativul acestei zodii merge după principiul: ”Să fie, să se găsească de toate”. Dintre cele 12 semne zodiacale, el este cel mai uşor de convins când se află în faţa unei femei frumoase. Nu crede în puterea cuvântului “nu” şi rareori îl vei găsi în compania aceleiași partenere o bună perioadă. El este de părere că, atât cât se poate, trebuie să profite şi apelează la firea lui persuasivă, comunicativă şi jovială pentru a obţine ce-şi doreşte.

  1. Leu

Bărbatul Leu este orgolios, independent şi încăpăţânat. Îşi doreşte să se afle mereu în centrul atenţiei şi chiar reuşeşte, având în vedere că este un nativ extrem de sociabil şi mereu pus pe glume. Este viril şi nu alege pe oricine în viaţa lui, chiar şi pentru o aventură. Te va supune unor mici teste, deoarece îi place că femeia de lângă el să exceleze în toate, asemenea lui. În momentul în care se îndrăgosteşte, vei observa o schimbare radicală în comportament, va deveni mai realist şi-ţi va pune pe tavă exact planurile pe care le are cu tine…

  1. Scorpion

Scorpionii sunt, de regulă, asemănători Leilor, în ceea ce priveşte acest capitol. Acest nativ este un bărbat care te va atrage prin misterul debordant şi prin indiferenţa pe care o aplică tuturor femeilor din jur. Nu se oboseşte prea mult când vine vorba de actul cuceririi, însă prin aceste două calităţi “excepţionale”, doamnele şi domnişoarele roiesc în jurul lui şi doresc să-i afle toate secretele.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies