HomeHoroscopcompatibilitate zodii Top 5 zodii pentru care aspectul fizic contează cel mai mult

Top 5 zodii pentru care aspectul fizic contează cel mai mult

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,9K views
Top-5-zodii-obsedate-de-aspectul-fizic in compatibilitate zodii

Bineinteles ca nu este nimic rau in a te preocupa de modul in care arati, ar spune unii, insa in momentul in care aceasta se transforma in obsesie, ar trebui sa ne punem cateva intrebari serioase.

In randurile ce urmeaza vom dezvolta acest subiect pe seama celor cinci zodii caracterizate a fi obsedate de aspectul fizic, deoarece si in acest domeniu Planetele si astrele dau tot ce au mai bun si scot la iveala aceasta trasatura definitorie.

Taur
Nativii acestei zodii sunt persoane ce pun mare accent pe aspectul fizic si pe felul in care se prezinta in fata celor cu care fac cunostinta, chiar cu riscul de a deveni de-a dreptul obsedati din acest punct de vedere. Sunt persoane puternice si uneori corporale, asa ca vor fi mai mereu in priza cu tot ce inseamna inovatie si stil de viata sanatos, pentru a fi intr-o forma de zile mari.

Leu
Persoanele nascute sub acest semn zodiacal sunt prin definitie puternice si ambitioase, poate cele mai puternice dintre toate zodiile, insa au tendinta de a exagera cu ego-ul si orgoliul propriu. De la cea mai mica nesiguranta ce se naste in sufletul sau mintea lor, incep a-si face diverse planuri de bataie pentru a ajunge la perfectiunea dorita. Pun accentul pe ce parere au cei din jur despre ei; conteaza mai mult decat orice sa fie mereu pusi la punct si urasc sa fie luati pe nepregatite.

Balanta
Femeile nascute in aceasta zodie sunt caracterizate printr-o putere psihica si comportamentala iesita din tipare, dar, cand vorbim de fizic, lucrurile stau putin altfel. Au o slabiciune cand vine vorba de aspectul fizic, deoarece sunt “firave” la acest capitol si au tendinta sa dezvolte o adevarata obsesie cu privire la unele retusuri, in special la nivelul fetei. Cu toate acestea, sunt usor influentabile si cu ajutorul celor dragi pot depasi foarte repede asemenea momente hotaratoare felului in care sunt percepute de cei din jur.

Scorpion
Nativii acestei zodii impresioneaza prin aparitii. Le plac extremele si sa socheze in special prin modul in care arata, nu prin ce poarta sau la bratul cui intra in incapere. Aspectul fizic conteaza, deoarece denota sarm si sex-appeal, doua lucruri fara de care un Scorpion nu s-ar simti in pielea lui. Pot parea usor superficiali si uneori chiar pot exagera cu complimentele la adresa propriei persoane, dar, daca ajunge intr-o relatie stabila cu un partener care sa-i ofere siguranta de care are nevoie, in mod clar, aceasta obsesie se va mai diminua…

Capricorn
Pe femeia Capricorn nu o poti intoarce deloc din drumul ei; daca s-a gandit ca vrea sa arate intr-un singur mod, nu va accepta niciun fel de parere sau sfat, chiar daca are tendinta sa transforme intreaga actiune intr-o obsesie de zile mari. Nu conteaza daca dispune de resurse materiale pentru un asemenea lux, deoarece fii sigur ca va apela la toate armele sale femeiesti pentru a iesi fix asa cum isi doreste.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed