Top 5 zodii obsedate de aspectul fizic

Share

Având în vedere că ceea ce prezentăm celor din jur, „vinde”, iar părerea lor este influenţată în primã fază strict de ceea ce văd în faţa ochilor, încercăm prin toate metodele şi facem tot ce ne stă în putinţă pentru a arăta cât mai bine.

Toate strădaniile noastre se pot afla în limitele normale sau putem exagera de-a binelea ducând totul la extreme, până ajungem să uităm de unde am pornit cu toate acestea.
Ei bine, doar cinci zodii sunt total obsedate de aspectul fizic şi, dacă v-am făcut curioşi, vă invităm să rămâneți alături de noi pentru a vedea despre cine este vorba.

1.    Leu
Fățărnicia se află în topul defectelor unui astfel de native, deoarece nu poate accepta că altcineva ar putea fi mai inteligent decât el sau ar putea arăta mai bine. Încearcă să impresioneze prin cele mai scumpe haine, accesorii şi tratamente, chiar dacă fizic nu sunt cei mai frumoși oameni. Nu toţi se pot împrieteni cu astfel de oameni, de asta îi vei vedea alături de doi-trei amici care sunt asemenea lui. Exagerează cu orice, doar pentru a-şi hrăni orgoliul.

2.    Scorpion
De superficialitatea unui Scorpion suntem siguri că aţi auzit – nu prea pun ei mare accent pe modul în care arată (deoarece sunt cam delăsători când vine vorba de mişcare), ci încearcă pe cât posibil să se „vândă” cât mai bine. Aparenţele sunt foarte importante pentru ei atunci când îşi cumpără tot felul de articole pe care nu le-ai mai văzut la nimeni. Sunt unici, originali şi îşi doresc să rămână astfel.

3.    Capricorn
Având în vedere că aceşti nativi au mare succes în afaceri şi fac sume frumuşele din nimic, îşi permit să se răsfeţe cu tot ce este mai bun. Sunt firi extrem de hotărâte şi, atunci când îşi doresc ceva, nu se lasă până nu obţin, indiferent de costuri sau compromisuri. Sunt acele persoane ce ies în evidenţă la orice tip de eveniment, prin buze, sâni, fund sau vestimentaţie iesită din comun.

4.    Taur
O altă fire puternică ce aleargă toată viaţa după un confort şi o viaţă liniştită. Ce nu ştiaţi, probabil, este faptul că, pentru Tauri, modul în care arată spune foarte multe despre caracter şi dau la o parte persoane bune din simplul motiv că prima impresie nu a fost una tocmai reuşită. Spre deosebire de celelalte zodii, Taurii vor căuta să se îngrijească mai mult de corp decât de modul de prezentare a acestuia…

5.    Gemeni
Şi nu în ultimul rând, Gemenii – nativii cei mai comunicativi, sociabili, care nu pot trăi între patru pereţi, care simt mereu nevoia de a se reinventa şi nu lasă să se vadă trecerea anilor pe chipul lor. Întotdeauna vor fi în pas cu modă, deoarece le place mult prea mult viaţa şi doresc să aibă în jur numai persoane tinere, acestea fiind cea mai bună metodă de a le atrage. Orice ar face, nativul Gemeni doreşte să se simtă perfect în pielea lui.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news