HomeHoroscopcompatibilitate zodii Top 5 zodii obsedate de control

Top 5 zodii obsedate de control

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,7K views 3 minute timp de citit

Se spune ca doar persoanele dure si puternice ar trebui sa fie la conducere daca va doriti o afacere de succes, insa care sunt aceste zodii si ce va faceti daca se dovedesc a trece in extrema cealalta, de a deveni adevarate maniace, obsedate de control? Se mai pot tine in frau? Este bine de stiut de cine trebuie sa va feriti si chiar pe cine aveti langa dumneavoastra in momentul de fata.

Mai jos, am alcatuit un top 5 al zodiilor obsedate de control, pe baza informatiilor obtinute, pe seama astrelor, Planetelor si a modului cum influenteaza acestea starile noastre si schimbarile comportamentale.

Balanta

Persoanele nascute sub acest semn zodiacal se dau in vant dupa tot ce inseamna echilibru. Din aceasta cauza, de multe ori cand simtiti ca acest echilibru va este pus in pericol incercati sa va aparati prin toate metodele pentru a fi exact asa cum va doriti si pentru a ajunge in punctul pe care il asteptati. Cu toate acestea, cand vorbim de control, vorbim de un control asupra dumneavoastra si nu asupra celor ce va inconjoara si, din acest motiv, “nebunia” se revarsa asupra curateniei sau organizarii fiecarui eveniment din cadrul unei zile.

Pesti

Spre deosebire de Balante, Pestii sunt obsedati de un control asupra celorlalti si mai putin asupra lor insisi. Le place sa dea ordine si sa fie sefi, cu cat mai putina implicare fizica sau emotionala. Partea exagerata este atunci cand acest control este dus la extrem si ajung sa manipuleze persoanele din jur pentru a-si atinge cele mai ascunse scopuri. Controlul este detinut cand este vorba de partener sau de familie, in special.

Fecioara

Nativii acestei zodii se implica in orice tip de activitate le iese in cale si cred de cuviinta ca modul lor de a actiona este cel mai bun si cel mai corect pentru toata lumea. De cele mai multe ori iau decizii gresite insa nimeni nu are curajul sa-si spuna punctul de vedere, deoarece va fi in zadar si se vor isca adevarate neintelegeri sau chiar certuri. Nu reusesc sa-si pastreze calmul si din aceasta cauza atrag in jurul lor persoane ce reusesc sa le infraneze aceasta obsesie.

Scorpion

Cand vine vorba de un conducator puternic si dur, vorbim cu precadere de un nativ al zodiei Scorpion. Sunt persoane ce nu se lasa usor impresionate si uneori pot zice ca superiorii, dar sa-si urmeze cu adevarat propriile pareri. In familie, nu accepta cu usurinta si parerea partenerului, iar toate deciziile ce ar trebui sa fie luate de comun acord, sunt “abrogate” de respectabilul Scorpion, daca se doreste a fi o casnicie fericita si linistita…

Leu

Bineinteles ca nu s-ar putea termina acest top fara liderul suprem, regele junglei. Nu va uita niciodata acest aspect si mai mereu va reusi sa aduca acest lucru la cunostinta tuturor persoanelor din jur sau care-i stau in cale. La serviciu, de cele mai multe ori el este seful, liderul, chiar daca este doar in cadrul unei echipe sau la conducerea intregii firme. Acasa, parerea lui va fi decisiva si va ajunge sa dea directive membrilor familiei pentru o buna desfasurare a unei zile intregi.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed