Home Horoscopcompatibilitate zodii Top 5 zodii obsedate de machiaj

Top 5 zodii obsedate de machiaj

autor Elena Yvette
295 vizualizari

Femeile sunt primele care se documentează de tot ceea ce este nou în tendințe de machiaj și uneori par să fie chiar obsedate când vine vorba de acest aspect. Chiar dacă toate apelează la mici produse cosmetice pentru a arăta mai bine, unele sunt chiar dependente de acestea.

Iată care este topul celor cinci zodii care sunt obsedate atunci când vine vorba de machiaj.

  1. Leu

Cu siguranță niciuna dintre voi nu este „șocată” să vadă nativele acestei zodii ocupând locul întâi în acest top. Se știe că femeia Leu vrea să iasă mereu în evidență și să strălucească deși merge doar până la magazinul din colțul blocului. Vrea mereu să arate impecabil, iar machiajul este un „must-have” pentru ea indiferent unde ar merge.

Femeia Leu este dispusă că cheltuie sume exagerate de bani pentru tot felul de tratamente faciale sau un machiaj „wow” și cu siguranță nu va apela la saloanele care nu sunt cunoscute de către toată lumea.

  1. Fecioară

Chiar dacă pare genul de femeie mai timidă, femeia Fecioară nu se ferește în a ieși din tipare atunci când vine vorba de machiaj. Să nu vă închipuiți că va exagera peste măsură și va fi de nerecunoscut, nici chiar așa, dar va cunoaște mereu cele mai bune „trucuri” în materie de machiaj. Fie că e machiaj de zi, fie unul de seară, nativa acestei zodii nu se va sfii să apeleze la trusa de machiaj pentru a atrage priviri și laude din partea celor care au ocazia să stea în compania ei.

  1. Scorpion

Chiar dacă nu va exagera cu machiajul încât să pară o cu totul și cu totul altă persoană, femeia Scorpion nu se vede ieșind din casă fără să aibă măcar puțin luciu de buze. Preferă machiajul natural și, chiar dacă este unul mai puțin observabil, va depune eforturi considerabile pentru ca acesta să arate cât mai „profi”.

Prima impresie este cea mai importantă pentru femeia Scorpion, tocmai datorită acestui fapt dorește să arate mereu cât mai bine, pentru a lăsa loc unei bune impresii.

  1. Taur

Femeia Taur este obsedată de felul în care arată și imaginea pe care și-o creează ceilalți despre ea. Nu vrea niciodată să lase loc unor impresii care nu sunt conforme cu cele din mintea ei, de aceea nu se ferește să aplice puțin mai mult fond de ten sau fard de pleoape.

Bineînțeles, pentru nativa acestei zodii contează mereu calitatea și nu cantitatea, de aceea nu va apela la prea multe cosmetice însă cu siguranță le va alege pe cele mai bune.

O mare parte din bugetul lunar al femeii Taur este alocat „îmbogățirii” trusei de cosmetice și nu se va feri în a încerca ultimele produse apărute.

  1. Gemeni

Chiar dacă nativele acestei zodii sunt ultimele pe listă, asta nu înseamnă că văd în machiaj un aspect care poate lipsi din viața lor. Pomeții accentuați, genele bogate sau un ruj care să scoată în evidență buzele sunt niște aspecte destul de importante și care nu sunt niciodată ignorate, indiferent pentru ce tip de machiaj optează…

Dacă au parte de o discuție destul de intimă cu cineva, se concentrează să arate cât mai bine pentru a putea să distragă puțin atenția persoanei cu care discută sau, de ce nu, chiar să intimideze.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies