HomeHoroscopcompatibilitate zodii Top 5 zodii obsedate de perfectiune: Fecioara…

Top 5 zodii obsedate de perfectiune: Fecioara…

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/07/Top-5-zodii-obsedate-de-perfectiune.jpg

Persoanele perfectioniste sunt la mare cautare cand este vorba de un job, dar se poate cadea foarte usor  in extrema cealalta, in a dezvolta o adevarata obsesie din acest lucru. Odata ajunsi in acest punct, este foarte greu sa va mai reveniti, deoarece nu prea mai exista cale de intoarcere.

Motivul prezentat mai sus este mai mult decat de ajuns pentru a dezbate acest subiect, al zodiilor obsedate de-a dreptul de perfectiune; pentru a sti daca avem langa noi o asemenea persoana sau daca o intalnim, iata la ce trebuie sa ne asteptam.

Fecioara

Pe primul loc in topul nostru se gaseste Fecioara, care nu numai ca este obsedata ca lucrurile sa fie in ordine perfecta, ci si pune ea singura mana si le lasa in felul in care isi doreste. Cand simte ca se suprasolicita si nu mai face fata, incepe sa dea directive membrilor familiei sau partenerului, iar planurile ei trebuie luate in considerare; aceasta nu accepta nicio abatere de la tot ce isi doreste.

Gemeni

Cand vine vorba de punctualitate si seriozitate in orice, Gemenii sunt perfectionisti. Nu accepta scuze si nici nu sunt cei ce ofera scuze – modul lor de actiune fiind unul direct si fara resentimente. Daca ne referim strict la curatenie, toate activitatile casnice trebuie efectuate la timpul lor, nu sunt acele femei care lasa pe maine, nu amana, ci se descurca in tot ce isi propun, cu riscul de a fi mult prea obosite si pentru nevoile partenerului de viata, avand tendinta uneori de a-l neglija.

Leu

Nativele acestei zodii nu se multumesc cu putin si nu vor pleca de la locul de munca sau de acasa daca nu si-au lasat toate lucrurile in buna ordine si cum cred ele de cuviinta. Nu accepta niciun fel de ajutor din exterior, deoarece sunt de parere ca gusturile lor sunt cele mai fine, rafinate si sunt adevarat cunoscatoare in orice domeniu in care lucreaza. Le place solitudinea sau sa conduca, ceilalti sa le urmeze, asa ca daca este vorba de o curatenie de primavara, ea va fi cea care va da directive tuturor si va gasi cate o sarcina potrivita pentru fiecare in parte.

Sagetator

Aveti un mod mai aparte de a fi perfectionista, in sensul ca evitati sa va implicati activ, ci doar sa dati ordine pentru a ajunge la nivelul dorit si sperat. Nu va multumiti cu putin si intotdeauna asteptati de la „dumneavoastra” (mai mult prin intermediul celor din jur), tot ce este mai bun si mai de calitate. Sunteti un critic excelent si ajungeti uneori sa ii aduceti la disperare pe cei care lucreaza pentru dumneavoastra, ori pe membrii familiei pe care-i implicati in activitatile casnice…

Rac

Sunteti o familista convinsa si doriti un mediu cat mai bun pentru copii si partener. Asta inseamna ca nu va veti multumi cu facutul curateniei o data la doua zile, ci veti sta pe tot parcursul unei zile cu mana-n detergent sau cu oala de mancare pe aragaz. Partenerul de viata trebuie sa aiba mereu hainele calcate si spalate, deoarece vor reflecta imaginea asa ca, din acest punct de vedere, obsesia pentru perfectiune este intinsa la maximum in cazul de fata. In ceea ce priveste locul de munca si prestatia, sunteti mai delasatoare in comparatie cu cazurile de mai sus.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed