Home Horoscopcompatibilitate zodii Top 6 cele mai destepte zodii: Scorpion…

Top 6 cele mai destepte zodii: Scorpion…

autor Elena Yvette
1414 vizualizari

Fiecare dintre cele 12 semne zodiacale are cate un anumit grad de inteligenta si intelepciune sau chiar alte calitati pe care, bineinteles, altele nu le au sau, desigur, nivelul este mai scazut. Mai important decat detinerea acestor calitati este modul de a le exploata si de a progresa in domeniul in care prestezi in prezent.

In cele ce urmeaza, am alcatuit un scurt top al celor sase cele mai destepte zodii, pentru a va informa daca le aveti in preajma sau daca sunteti chiar dumneavoastra si copiii printre acestea.

Scorpion

Bineinteles ca el este primul, deoarece nu doar noi l-am ales, ci si multi alti astrologi, fapt demonstrat ca zodia acestui nativ este una dintre cele mai destepte. Acest lucru se datoreaza determinarii si perseverentei deosebite atunci cand este vorba de atingerea obiectivelor in general, precum si deoarece sunt persoane harnice, care au o rezistenta foarte mare cand este vorba de intampinarea si rezolvarea problemelor. Chiar daca de multe ori este dificil sa lucrezi in echipa cu o astfel de persoana, fii sigur ca nu va face altceva decat sa duca la bun sfarsit ceea ce ati inceput.

Varsator

Nativii din semnele de aer sunt persoanele considerate a fi cei mai buni analisti. Chiar daca sunt mai tot timpul visatori, avand mintea in multe lumi in acelasi timp, sunt firi ce tanjesc dupa cunostinte si nou, dupa socializare si invatare. Tot ce inseamna activitate, mai ales in aer liber, ii stimuleaza si ii ajuta la rezolvarea unor probleme dificile si le ofera cele mai bune solutii cand intampina decizii importante de luat.

Rac

Persoanele nascute in aceasta zodie sunt unele empatice, care nu stau cu mana in san si reactioneaza cand simt si li se cere ajutorul. Reactioneaza usor si nu este nevoie de multe pentru a le impresiona si a le determina sa te sprijine. Sunt sub un semn de apa, iar acest lucru este asociat cu inteligenta. Racii poseda o memorie vizuala foarte buna si acea sclipire de moment care de multe ori vine inspre folosul celor care-i inconjoara.

Leu

Cand vorbim de inteligenta, in ceea ce-l priveste pe Leu ne vom referi strict la intuitie, deoarece accentul cade pe aceasta calitate si, cu ajutorul ei, acesti nativi reusesc sa duca pana la capat cele mai bune afaceri care le mentin situatia financiara mai mult decat stabila si satisfacatoare. Sunt considerati norocosi, pentru ca cei mai multi dintre nativi au tot ce-si doresc, acest lucru fiind asemanat cu inteligenta si istetimea.

Sagetator

Sunt persoanele care isi asuma riscuri mari de la inceput si nu dau inapoi. Insa, inainte de toate pun cap la cap si calculeaza fiecare actiune, in asa fel incat sa iasa mereu in castig. Cauta, mereu, un inteles si o ancora infipta adanc in toate actiunile pe care urmeaza sa le inceapa, fie ele relatii sau afaceri si nu umbla niciodata pe teren necunoscut…

Taur

Aceste persoane sunt recunoscute in zodiac dupa inteligenta lor, care este mai mult una practica, deoarece au si ele tendinta de a analiza si a echilibra tot ce le vine in fata. Chiar daca sunt pe ultimul loc in acest clasament, fiind niste nativi insetati mereu dupa cunostinte si educatie, chiar si aceste lucruri din urma ii pot ajuta in viata, stiu cum sa le imbine pentru a iesi din orice situatie cu bine si stiu cum sa profite cand si cand de istetimea si simtul lor practic.

Save

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies