HomeHoroscopcompatibilitate zodii Top 6 zodii obsedate de Facebook

Top 6 zodii obsedate de Facebook

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
Top-6-zodii-obsedate-de-Facebook in compatibilitate zodii

Pana acum, sunt de parere ca fiecare dintre noi se cunoaste pe sine foarte bine, ne stim natura, comportamentul, stilul de viata si modul de a actiona si cu siguranta am aflat ca toate acestea sunt influentate si patronate de semnele zodiacale; acest lucru se intampla si in cazul obsesiilor, cu precadere obsesia fata de reteaua de socializare Facebook.

Fiecare semn zodiacal ne ajuta sa intelegem lucrurile mult mai bine si, de asemenea, ne indeamna actiunile si ne influenteaza in activitatile de zi cu zi. Mai jos am intocmit un top al primelor sase zodii care sunt obsedate in mod deosebit de Facebook si va invit sa vedeti daca va aflati printre ele.

Berbec
Sunteti cunoscut dupa taria dumneavoastra de caracter si perseverenta deosebit de staruitoare, atras fiind de foarte multe ori de confort si lux sau tot ce tine si vine odata cu o situatie materiala foarte buna. Cautati noi metode de a face bani si din aceasta cauza sunteti mai tot timpul in priza, pentru a vedea cine si ce mai posteaza, unde sunt si cu ce persoane. Sunteti neinfricat, agresiv uneori in cuvinte, dar si o persoana foarte pasionata atunci cand se implica si din aceasta cauza doriti mai mereu cate ceva nou in viata dumneavoastra.

Gemeni
Aveti un simt dezvoltat al criticii, asa ca va face mai mult decat o deosebita placere sa dati sau nu like unei persoane (daca ar exista si dislike, ati fi in culmea fericirii). Aveti o dorinta innascuta de a detine succesul, pentru care nu cunoasteti nicio limita cand mergeti in cucerirea lui, iar din aceasta cauza, Facebook-ul este o metoda mai mult decat potrivita pentru a va gasi “victime” noi, care va pot ajuta sa va atingeti scopurile.

Leu
Sunteti vazut ca un aristocrat, cu un fler mai mult decat al unui lider innascut si sunteti, in mod clar, obsedat de Facebook. Adorati superioritatea si maretia, iar uneori sunteti fanul dumneavoastra numarul 1 si bineinteles ca nu veti evita niciodata sa aratati acest lucru si celor din jur. Veti posta tot ce ganditi, mancati sau locurile pe care intentionati sa le vizitati si cu cine; nu va veti sfii deloc.

Balanta
Sunteti stilat si elegant. Presupunand ca acest lucru va vine de la natura, semnul zodiacal va influenteaza si el destul de mult. Doriti sa fiti mai mereu in pas cu moda si cu tendintele noi in materie de orice, tehnologie sau stil vestimentar, iar din aceasta cauza ajungeti (daca nu ati ajuns deja) sa fiti obsedat de site-urile si metodele de comunicare. De la sms-uri pana la Facebook, dumneavoastra sunteti mai mult decat conectat, iar acest lucru poate atrage dupa sine o viata sociala reala mai slaba.

Scorpion
Sunteti pozitiv si plin de curaj, tanjiti dupa sinceritate si loialitate. Va asemanati uneori cu Leul si doriti sa impartasiti cam toate evenimentele importante cu cei din jur, sau pur si simplu sa va exploatati pozitivitatea la maximum, pentru a o da si celor din lista de prieteni de pe Facebook. Mai sunteti cunoscut si pentru obsesia dumneavoastra in ceea ce priveste misterele si setea constanta de cunostinte, un alt motiv pentru timpul alocat Facebook-ului…

Capricorn
Se spune ca, dintre cele 12 semne zodiacale, Capricornii sunt narcisistii. Sunteti mereu in cautare de bani si putere, chiar daca exista posibilitatea sa pierdeti alte lucruri pe care le considerati importante in viata. Veti posta zilnic filmulete sau selfie-uri cu dumneavoastra pentru a vedea si ceilalti ce bine o duceti in unele momente si ce obstacole ati avut de depasit pentru a ajunge unde v-ati dorit.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed