HomeHoroscopcompatibilitate zodii Topul celor 3 native care fac bărbații să le mănânce din palmă

Topul celor 3 native care fac bărbații să le mănânce din palmă

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/10/Topul-celor-3-native-care-fac-bărbații-să-le-mănânce-din-palmă.jpg

Toate femeile ar vrea ca bărbații pe care-i plac să cadă lați la picioarele lor și să le răspundă sentimentelor pe care acestea le poartă față de ei, însă nu toate au și noroc din această perspectivă.

Iată care sunt cele trei zodii ce reușesc să facă acest lucru și-i fac pe bărbați să le mănânce din palme.

Gemeni

Dacă trec pe stradă și observă un bărbat chipeș, aranjat, care pare să fie exact pe placul lor, nativele acestei zodii au șanse mari să ajungă să fie invitate în oraș de către acesta.

Știu exact ce comportament să adopte și ce postură, astfel încât să iasă în evidență și să fie observate de bărbatul care le este pe plac. Sunt unele dintre cele mai îndrăznețe femei în astfel de situații și apelează la toate atuurile pe care le au pentru a ajunge în brațele bărbatului dorit.

Conversațiile care implică flirturi puțin mai picante sunt pe placul Gemenelor, motiv pentru care nu se sfiesc să le poarte atunci când stau la masă cu un bărbat, lucru care este mereu căutat de acesta atunci când poartă o conversație cu o potențială parteneră.

Leu

Este o fire puternică, știe mereu ceea ce vrea. Nativa acestei zodii nu se teme să arate acest lucru, chiar dacă ar exista șanse mari să intimideze. Cu toate acestea, o femeie hotărâtă este ceea ce caută orice bărbat, lucru pentru care nativa Leu primește numai puncte bonus și buline albe în comparație cu alte femei.

Latura dornică de aventură, dar și plină de senzualitate a Leoaicei nu poate fi deloc trecută cu vederea, bărbații căutând genul acesta de femei. Faptul că este mereu pe poziții și cu armele pregătite constituie un mare avantaj pentru nativa acestei zodii, motiv pentru care ajunge în majoritatea cazurilor să se afișeze la brațul bărbatului care ii este pe plac, iar acesta este cu siguranță un bărbat mândru!

Dacă Leul este regele junglei, ei bine, la fel este și în cazul nativelor acestei zodii: domină, cuceresc și fac asta fără nicio urmă de timiditate sau regret!

Scorpion

Iată și cea de-a treia candidată pe lista femeilor care-i fac pe bărbați să le cadă la picioare ca niște cățeluși.

Fiind o fire predominant sexuală, nativa acestei zodii știe cum să procedeze atunci când dorește să aibă alături de ea un bărbat la care toate femeile visează cu ochii deschiși. Dă clar de înțeles că alături de ea ai parte de unele dintre cele mai incendiare clipe de dragoste și pasiune, lucru care este văzut ca o plasă, o mrejă în care-i cad cele mai mari capturi.

O femeie Scorpion nu este niciodată singură, iar acest lucru nu trebuie să mire pe nimeni, deoarece știe cum să sucească mințile bărbaților, dar știe și cum să-i facă pe aceștia să o dorească numai pe ea și să nu caute nimic la alte femei…

Este greu să-i reziști farmecelor sale, iar personalitatea ei este unul dintre punctele forte pe care le are!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed