Home Horoscopcompatibilitate zodii Topul celor mai antipatice femei din zodiac

Topul celor mai antipatice femei din zodiac

autor Elena Yvette
702 vizualizari

Nu toate femeile pot fi drăguțe și plăcute de cei din jurul lor. Unele pot deveni cu adevărat antipatice din cauza unor obiceiuri de care nu se pot desprinde oricât de mult ar încerca. Iată care este topul celor mai antipatice femei din zodiac.

  1. Femeia Vărsător

Femeia Vărsător este de departe cea mai antipatică din întreg zodiacul. Încercă mereu să fie în centrul atenției și recurge la cele mai enervante metode. Vorbește tare, țipă, se ridică în picioare atunci când vorbește, intră în discuții chiar dacă nu o privesc și de aceea cei din jurul ei nu prea o suportă. Din aceste motive este ignorată des și pare că nu se integrează în niciun grup. Femeile Vărsător nu se vor înțelege niciodată între ele, deoarece uneia i se va părea mereu că că cealaltă încearcă să obțină atenția care i se cuvine doar ei.

Astfel de femei nu ar trebui să relaționeze prea des, deoarece vor ieși scântei. Chiar dacă este vorba despre un mediu extrem de serios, femeia Vărsător se va face și acolo remarcată, iar de cele mai multe ori nu o va face într-un mod prea plăcut.

  1. Femeia Leu

Femeile Leu sunt antipatice, dar într-un mod diferit față de cele din zodia Vărsător. Acestea sunt extrem de timide și nu reușesc să comunice ceea ce gândesc. De multe ori, când acestea sunt întrebate ceva, ajung doar să dea din cap sau să afirme printr-un ”Da” timid. Acest lucru nu este plăcut deloc, deoarece nimeni nu își dorește să fie în preajma unei femei care nu este în stare nici să deschidă gura, mai ales atunci când este întrebată ceva. De cele mai multe ori, aceste femei ajung să se plafoneze pentru că nu reușesc să își dea seama motivul pentru care sunt ignorate. Dacă faci parte din această zodie, ar fi indicat să încerci să vorbești mai mult cu cei din jurul tău, să îți spui părerea de fiecare dată când ai ocazia și astfel vei fi mult mai plăcută decât îți poți imagina. Acest lucru îți va crește stima de sine și vei deveni mult mai productivă.

  1. Femeia Săgetător

Femeile Săgetător sunt extrem de inteligente și nu ezită în niciun moment să le arate acest lucru și celor din jurul lor. Totuși, uneori, acest lucru este făcut într-un mod exagerat și de aceea o astfel de femeie devine cu adevărat antipatică. Nu doar că face pe interesanta, dar evidențiază în fiecare moment că ea este cea mai bună, inteligentă și că toți ceilalți din jurul ei sunt incompetenți și nu reușesc, sub nicio formă, să se ridice la nivelul ei. Din acest motiv, va fi complet ignorată de cei din jurul ei din cauza nesimțirii excesive de care dă dovadă de cele mai multe ori. Femeia Săgetător ar trebui să își folosească inteligența în alte moduri, fără a încerca să îi înjosească pe toți cei din jurul ei.

  1. Femeia Balanță

Femeia Balanță este extrem de mămoasă, drăgăstoasă, pupăcioasă și enervantă, în același timp. O astfel de femeie te va acapara cu dragostea și afecțiunea ei și, de aceea, va deveni într-un timp foarte scurt extrem de antipatică. Nimeni nu suportă o astfel de femeie și va fi imediat exclusă dintr-un anumit grup din cauza faptului că diminutivele ei și îmbrățișările devin mai mult decât exasperante. Nimeni nu vrea să fie ținut de mână, pupat și complimentat de dimineața până seara, și aici vorbim strict de relații de prietenie și nu de relații amoroase sau căsnicii…

Femeia Balanță este mai iubitoare decât o mamă, iar acest lucru nu este agreat de majoritatea celor din jurul ei. Atunci când nu i se răspunde în același mod, se simte exclusă și deseori are crize de nervi sau de plâns, reproșându-le celor din jur că nu simte iubirea lor. Din acest motiv, dacă ești Balanță, încearcă să o lași mai moale cu astfel de comportamente. Lumea nu agreează dulcegăriile excesive și de aceea vei fi respinsă de toți cei din jurul tău. Încearcă să fii drăgăstoasă doar cu partenerul tău, dar nu uita că aceste lucruri nu trebuie făcute în public, ci în intimitate, astfel, vei rămâne și fără el.

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies