Home Horoscopcompatibilitate zodii Topul celor mai rele zodii

Topul celor mai rele zodii

autor Elena Yvette
382 vizualizari

Topul celor mai rele zodii… aici găsim zodiile de care trebuie neapărat să ne ferim. Încrezuți, bârfitori, mincinoși și plângăcioși, acestea sunt câteva dintre caracteristicile celor născuți sub semnul celor mai rele zodii. Nativii și nativele acestor zodii nu fac un calvar doar din viețile oamenilor care îi înconjoară, ci reușesc să își complice singuri propriile vieți.

Astrologii au analizat personalitatea fiecărei zodii și au reușit să facă un top al celor mai rele zodii. Dacă vreți să aveți o viață liniștită, citiți sfaturile astrologilor.

SCORPION

Nativa din zodia Scorpion de obicei taie și spânzură. Poate acestea sunt cele mai potrivite cuvinte. Femeia Scorpion este foarte secretoasă și suspicioasă în același timp. Crede că ea deține adevărul suprem și nu îi place când este criticată. Este iute la mânie și îi place să iasă în evidență prin tot ceea ce spune. De aceea, arma ei preferată o reprezintă cuvintele. Sarcastică și răutăcioasă din fire, face orice pentru a-și hrăni orgoliul. Totuși, Femeia Scorpion are o relație specială cu cei apropiați, pe care nu ii bagă în aceeași categorie cu restul oamenilor.

PEȘTI

Activitatea preferată a femeii din zodia Pești este să se plângă. Are un talent înnăscut în a face oamenii să le fie milă. Este o fire naivă și de aceea nu ii pasă cum se simt oamenii din jurul ei. Se crede mereu marginalizată și ignorată și crede că în viața ei lucrurile nu merg deloc bine. Plânge după o iubire de o vară și se consideră martira iubirii care nu o să își găsească niciodată perechea. Atunci când este nervoasă, acționează fără să se gândească, după care încarcă să arunce vina pe oamenii din jurul ei. Când este băgată în seamă, se simte ca peștele în apă.

FECIOARĂ

Chiar dacă auzind denumirea acestei zodii ne gândim la o femeie cu chip angelic, care are un glas minunat și este liniștită, în viața de zi cu zi femeia Fecioară este cea care critică cel mai mult. Răutăcioasă și mereu nemulțumită, reușește să irite cel mai repede persoanele din jurul ei. Aceasta se crede în stare de a da sfaturi oricui și crede că a trecut prin toate greutățile vieții. Femeia Fecioară este fixistă și nu îi plac schimbările, mai ales atunci când cineva i le impune. Îi place să fie apropria sa șefă și nu ascultă de sfaturile nimănui. Își ocupă cu mândrie locul în topul celor mai rele zodii.

CAPRICORN

Femeia Capricorn este cea pentru care contează banii și bunurile, într-un cuvânt, este materialistă. Pentru aceasta, cariera este pe primul loc și nici nu vrea să audă de compromisuri. În jurul persoanelor pe care vrea să le impresioneze se poartă ca o snoabă și mereu înflorește adevărul. Abordează atitudinea de divă în orice clipă din zi și caută să impresioneze. Pe lângă faptul că este și materialistă, este și supărăcioasă, ceea ce o califică în topul celor mai rele zodii…

Inevitabil, cu toții avem de-a face cu astfel de persoane, dar putem să ne ușurăm viața nebăgându-le în seamă.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies