Trei zodii se confruntă cu provocări dificile, în timp ce alte trei găsesc sprijin neașteptat

Share

  • Mercur retrograd se manifestă în această perioadă
  • Lucrul acesta se observă și în tot ceea ce au de făcut zodiile
  • Zodiile sunt sfătuite să aibă o atitudine pozitivă

Leii vor face alegeri neinspirate, ce îi vor afecta pe viitor, gemenii vor schimba opinii cu colegii de muncă, iar berbecii se gândesc să rupă relațiile cu persoanele toxice, întrucât au avut foarte mult de suferit.

Berbec
Berbecii vor face parte dintr-un proiect important, care le va aduce un venit în plus, dar le va ocupa tot timpul liber. Ar fi bine să își organizeze din timp planurile cu familia și prietenii, dacă vor să nu se aglomereze cu treburile ce vor urma.

Taur
Taurii vor să își schimbe interiorul locuinței, iar acest lucru le va ocupa foarte mult timp, deoarece vor trebui să caute prin magazine, dar și pe internet, mobilă pe gustul lor. De asemenea, ar trebui să țină cont și de gusturile partenerului de viață, pentru a face un cămin primitor pentru amândoi.

Gemeni
Gemenii vor primi vești bune din partea rudelor, iar acest lucru le va aduce bucurie, deoarece nu au fost contactați de foarte mult timp de ei. Este posibil ca unul dintre apropiați să îi cheme la o nuntă mult așteptată de nativi și aceștia vor accepta pe loc invitația, dar ar trebui să își verifice atent programul, întrucât este posibil să aibă ceva planificat în data respectivă.

Rac
Racii sunt sfătuiți să își facă timp pentru odihnă, întrucât au neglijat-o de ceva vreme, iar acest lucru îi alarmează pe cei apropiați. De asemenea, ar trebui să aibă grijă și la alimentație, întrucât pot apărea probleme de sănătate, dacă nu se vor lua măsuri și dacă nu vor adopta un regim sănătos.

Leu
Leii vor avea parte de o colaborare în plan profesional, care le va aduce multe beneficii. Printre beneficiile acesteia, se numără achiziționarea unei noi locuințe și vizitarea unor țări îndepărtate.

Fecioară
Fecioarele vor asista la certuri de serviciu, iar în unele, vor fi chiar ele, cele care izbucnesc scandalul, iar acest lucru îi va costa prin sancțiuni. Ar fi recomandat să aibă grijă ce acuzații aduc, deoarece riscă să își piardă locul de muncă.

Balanță
Balanțele vor fi apelate de un prieten apropiat, în vederea rezolvării unor acte oficiale, cu care acesta nu se descurcă. Acestea vor fi dornice să îl ajute și vor depune efort în rezolvarea rapidă a problemelor, dar și din dorința de a oferi ajutor celor dragi.

Scorpion
Scorpionii vor pune bazele unei afaceri la care visează de ceva timp, dar le era teamă să înceapă, întrucât erau nesiguri de succes. De asemenea, ar trebui să își calculeze și un buget pe care doresc să îl investească în ea, deoarece nu va fi ieftină această investiție și vor trebui să reducă din cheltuieli.

Săgetător
Săgetătorii simt nevoia de independență emoțională, ceea ce va cauza relațiilor cu prietenii, deoarece se vor interioriza. Aceștia îi vor îndepărta, deoarece se simt mult mai bine singuri și doresc să își facă curat în cercul de prieteni.

Capricorn
Capricornii se vor gândi la câteva activități pe care le vor face alături de ființa iubită, întrucât în ultima perioadă nu a avut timpul necesar pentru ea, iar acum este un moment oportun să se relaxeze împreună. Astfel, este momentul perfect pentru a se gândi exclusiv la partenerul de cuplu, dar și pentru a se răsfăța alături de el.

Vărsător
Vărsătorii pun accentul pe sănătate și se gândesc să își programeze eventuale consultații la medici din diferite domenii, pentru a acoperi un spectru larg de investigații și a rezolva eventualele probleme pe care le au. Ar fi bine să nu exagereze cu acestea, întrucât vor cheltui destul de mult, iar acest lucru se va simți enorm în perioada ce urmează.

Pești
Peștii reușesc să obțină locul de muncă unde au aplicat, iar acest lucru îi bucură foarte tare, întrucât au așteptat foarte mult pentru răspunsul final. De asemenea, vor munci foarte mult, pentru a avansa cât mai repede pe o poziție superioară și pentru a avea un salariu decent…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news