Un test emoțional intens pentru zodiile de foc, cu trei zile de experiențe puternice

Share

Trei nativi ai zodiacului sunt puși în fața unor situații dificile și au de făcut alegeri importante. Taurii au parte de oportunități și sunt pregătiți să înceapă noi capitole, Gemenii sunt deschiși să cunoască un potențial partener de viață, iar Fecioarele sunt mai norocoase decât în mod obișnuit.

Berbec
Berbecii au parte de o mare o mare dezamăgire pe plan sentimental. Conștientizează că sentimentele de altădată s-au risipit și nu le rămâne decât să-și continue drumul separat. Odată ce ajung la această concluzie, sunt încercați de o mare tristețe și nu reușesc să mai vadă partea plină a paharului.

Taur
Taurii au parte de mai multe oportunități. Acestea au legătură atât cu viața privată, cât și cu cea profesională. Sunt pregătiți să înceapă capitole noi, chiar dacă vor avea de suportat unele efecte secundare neplăcute. În cele din urmă, identifică drumul pe care trebuie să meargă, după mai multe discuții cu cei apropiați.

Gemeni
Gemenii sunt deschiși să cunoască un nou partener de viață. S-au vindecat de durerea provocată de relația anterioară și sunt pregătiți să simtă, din nou, fluturi în stomac. Sfatul astrologilor este să fie precauți și să lasă lucrurile să se desfășoare într-o ordine firească.

Rac
Racii o duc excelent pe plan sentimental. Persoana iubită face mai multe gesturi tandre, ceea ce îi determină să procedeze similar. Relația evoluează într-un sens pozitiv, ambii parteneri bucurându-se de compania și afecțiunea celuilalt.

Leu
Leii simt trădarea unui prieten. Trăiesc cu sentimentul că nu mai pot avea încredere în nimeni și aleg să se izoleze în următoarea perioadă. Le vine greu să renunțe la această relație și se întreabă cu ce au greșit. Următoarele zile sunt incerte și au de făcut o alegere dificilă.

Fecioară
Fecioarele sunt mai norocoase decât în mod obișnuit. Când se așteaptă mai puțin, primesc o sumă importantă de bani și sunt puși în fața unor oportunități extraordinare. La început, au tendința de a fi sceptici, însă, în cele din urmă, se bucură de situațiile care s-au ivit din pură întâmplare.

Balanță
Balanțele au parte de multe complimente și laude. Nu este vorba numai de schimbările fizice remarcate de ceilalți, ci despre starea de spirit pe care o emană. Au șanse mari să rămână în centru atenției în următoarea perioadă.

Scorpion
Scorpionii își rezolvă problemele de natură emoțională. Se reconectează cu persoana iubită și depășesc unele conflicte mai vechi. Sfatul astrologilor este să acorde mai multă atenție sănătății, pentru a evita problemele de natură medicală.

Săgetător
Săgetătorii au parte de multă suferință. Partenerul de viață își exprimă dorința de a încheia relația, motivând că nu se mai simt apreciați și împliniți. Următoarele zile vor fi dificile și vor încerca să remedieze această situație, chiar dacă șansele par destul de reduse.

Capricorn
Capricornii profită de timpul liber și petrec mai mult timp cu prietenii și cu familia. Au parte de ieșiri relaxante și își pun ordine în gânduri. Pe plan financiar, lucrurile nu merg tocmai bine și sunt nevoiți să folosească economiile făcute până acum.

Vărsător
Vărsătorii sunt relaxați și încearcă să stea departe de situațiile tensionate. Deși cei din jurul lor au tendința să le zdruncine echilibrul interior, nu se clintesc de pe poziția adoptată. Persoana iubită decide să facă mai multe gesturi romantice, iar relația devine mai interesantă și mai plăcută.

Pești
Peștii se lasă ghidați de intuiție și iau câteva decizii benefice. Au o energie debordantă, iar sarcinile de la muncă nu le ridică niciun fel de probleme. Sunt puși în fața mai multor situații conflictuale și adoptă rolul de mediator. Sfatul astrologilor este să nu intervină decât atunci când li se solicită ajutorul…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news