Urmeaza 3 zile in care zodiile de apa trebuie sa lase lucrurile sa decurga natural fara a forta nimic.

Share

  • Berbecii vor avea parte de foarte multă creativitate la locul de muncă.
  • Taurii vor trebui să țină cont și de părerile celor din jur.
  • Gemenii vor aborda câteva ținute care îi vor scoate din anonimat.

Racii vor să dea de înțeles partenerului de cuplu că sunt pregătiți pentru nivelul următor, Scorpionii își doresc foarte mult ca unele lucruri benefice, de altfel, să se întâmple mai repede, iar Peștii nu trebuie să forțeze lucrurile să se întâmple repede, deoarece au multe în plan.

Berbec
Berbecii vor avea parte de foarte multă creativitate la locul de muncă, ceea ce le va inspira multă încredere atât în ei, cât și în ideile pe care le au. Superiorii vor aprecia această schimbare și le vor da o șansă nativilor.

Taur
Taurii vor trebui să țină cont și de părerile celor din jur, deoarece multe persoane aflate în exterior au o viziune mai largă asupra a ceea ce se întâmplă și iau în calcul mai multe perspective.

Gemeni
Gemenii vor aborda câteva ținute astăzi care îi vor scoate din anonimat cu siguranță și care îi vor face să se simtă foarte bine, deoarece toate privirile vor fi ațintite asupra lor.

Rac
Racii vor să dea de înțeles partenerului de cuplu că sunt pregătiți pentru nivelul următor și, cumva, vor încerca să îl influențeze în a face acest lucru. Chiar și așa, nativii trebuie să aibă răbdare, deoarece îl vor alunga.

Leu
Leii vor trebui să se apere, deoarece câteva persoane îi vor acuza de anumite comportamente, nu tocmai frumoase. Chiar dacă nu realizează gravitatea situației, nativii sunt responsabili pentru ceea ce s-a întâmplat.

Fecioară
Fecioarele vor uita că trebuiau să se vadă cu cineva, ceea ce îi va face să pice într-o lumină destul de proastă. Vor avea mult de suferit din această cauză și vor trebui să se revanșeze.

Balanță
Balanțele au multă energie, însă se vor focusa asupra proiectelor ce nu sunt prea benefice pentru ele, iar consecințele nu vor întârzia să apară. Deși au fost avertizați, nativii au făcut doar ceea ce au vrut.

Scorpion
Scorpionii își doresc foarte mult ca unele lucruri benefice, de altfel, să se întâmple mai repede, așa că vor încerca să grăbească situația. În cele din urmă, nativii vor trebui să renunțe, deoarece nu vor ajunge nicăieri în acest fel.

Săgetător
Săgetătorii vor decide să devină mai disciplinați, deoarece au înțeles că aceasta este cheia succesului. Acum, nu mai pot să dea înapoi și se vor ține de treabă.

Capricorn
Capricornii stau prost la capitolul organizare și rămân în urmă cu fel de fel de lucruri pe care le au de făcut. Prin urmare, aceștia vor trebui să se liniștească și să ceară puțin ajutor.

Vărsător
Vărsătorii vor fi catalogați ca fiind zgârciți, însă ce nu înțelege lumea este că preferă să folosească banii pentru ceea ce este urgent și nu pentru ceea ce poate fi amânat.

Pești
Peștii nu trebuie să forțeze lucrurile să se întâmple repede, deoarece au multe în plan pentru perioada următoare și timpul în care vor să le realizeze nu este suficient. Lucrurile venite natural sunt și cele care reușesc să se mențină…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news