Urmează o săptămână în care 5 zodii trebuie să fie disciplinate și subordonate. Șefii sunt cu ochii pe ei

Share

  • Horoscopul saptamanii pentru carieră și finanțe
  • Taurii vor trebui să își țină în frâu nervii, oricât de puțin le-ar conveni o situație
  • Leii vor trebui să lase de la ei în momentul în care un conflict va începe

Berbec
Berbecii vor reuși să își ducă la bun sfârșit toate sarcinile pe care le vor primi, motiv pentru care lucrurile se vor așeza extrem de bine pentru ei. Aceștia au toate șansele să fie recompensați financiar destul de mult pentru efortul depus.

Taur
Taurii vor trebui să își țină în frâu nervii, oricât de puțin le-ar conveni o situație. Superiorii sunt foarte atenți la comportamentul lor și fiecare gest micuț poate întoarce situația împotriva lor.

Gemeni
Gemenii nu au făcut la timp un proiect cu care au fost însărcinați, motiv pentru care șefii i-au luat în vizor, iar, acum, îi urmăresc cu foarte mare atenție. Dacă vor face lucrurile care li se cer în continuare, nativii s-ar putea să fie iertați pentru gafa efectuată.

Rac
Racii vor ține cont de sfatul pe care l-au primit și își vor schimba locul de muncă, alegând ceva care să fie mult mai mult pe placul lor. Nativii vor îmbrățișa schimbare și nu vor mai fugi de ea.

Leu
Leii vor trebui să lase de la ei în momentul în care un conflict va începe, deoarece, doar în acest fel, vor reuși să dea dovadă de disciplină și să facă o impresie bună în fața superiorilor.

Fecioară
Fecioarele vor trebui să facă echipă cu o persoană proaspăt angajată în companie, dar care se va dovedi o adevărată plăcere. Nativii vor lucra foarte bine, iar ideile comune la care vor ajunge vor face ca totul să meargă exact ca pe roate.

Balanță
Balanțele vor prelua un proiect extrem de ambițios și vor ajunge să trebuiască să conducă o echipă extrem de importantă. Nativii vor trebui să se concentreze, deoarece miza este una pe măsură.

Scorpion
Scorpionii vor încerca să găsească modalități prin care să se poată concentra mult mai mult, deoarece, oricât de grea este sarcina pe care o au de îndeplinit, mintea lor fuge în toate direcțiile.

Săgetător
Săgetătorii vor trebui să dea dovadă de disciplină la locul de muncă, deoarece o persoană pe care nu au mai văzut-o până acum le va atrage atenția în legătură cu unele aspecte pe care le-au pus în practică.

Capricorn
Capricornii se vor simți neîndreptățiți de către o persoană și vor încerca să-și facă singuri dreptate, dar nu vor face nimic altceva decât să dea naștere unui scandal. Cel mai bine este ca nativii să lase de la ei, pentru ca superiorii să nu fie nevoiți să intervină.

Vărsător
Vărsătorii vor încerca să fie mult mai liniștiți în perioada următoare, pentru a se concentra mult mai bine asupra lucrurilor pe care le au de făcut. Nativii se simt puțin depășiți de situație, dar nici nu vor să-i deranjeze pe cei din jur.

Pești
Peștii vor începe să răsufle ușurați, deoarece nu vor mai avea atât de multe lucruri de făcut, iar superiorii vor începe să fie mai îngăduitori cu ei, permițându-le să aibă mai mult timp liber…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news