Homecompatibilitate zodii Urmează o zi grea pentru Vărsători și încă 3 zodii

Urmează o zi grea pentru Vărsători și încă 3 zodii

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 682 views
Urmeaza o zi grea pentru Varsatori si inca 3 zodii

Racii vor trebui să se confrunte cu anumite evenimente care au avut loc în trecut, scorpionii vor începe să aibă mai multă încredere în ei, iar vărsătorii și-au neglijat sănătatea în ultima perioadă.

Berbec
Berbecii vor trebui să își asume vina pentru un eveniment care a avut loc, doar pentru ca o persoană apropiată lor să nu fie trasă la răspundere. Nativii sunt convinși că vor ști cum să abordeze situația, pentru a scăpa nepedepsiți.

Taur
Taurii vor deschide larg ușa unei persoane care vrea să reintre în viața lor, după ce nativii au avut o ceartă aprinsă cu aceasta. Nativii s-au maturizat și au văzut lucrurile în cu totul alt fel.

Gemeni
Gemenii nu vor mai ezita și vor face acea schimbare mare la care au tot visat. Nativii sunt conștienți de faptul că trece timpul și că, dacă nu vor acționa, acesta va trece în defavoarea lor.

Rac
Racii vor trebui să se confrunte cu anumite evenimente care au avut loc în trecut și care au reapărut în viața lor. Cu cât vor fi mai drastici în alegerile pe care le vor face, cu atât se vor confrunta mai rar cu astfel de situații.

Leu
Leii vor simți nevoia să se retragă în brațele persoanei iubite, după o perioadă extrem de solicitantă. Nativii simt că acela este singurul loc în care se pot bucura de ceea ce le lipsește în viața de zi cu zi.

Fecioară
Fecioarele se vor înscrie la niște cursuri de pe urma cărora pot dobândi mai multă înțelepciune, deoarece nu mai vor să fie atât de sensibile în momentele cele mai importante. Nativii vor primi toată susținerea celor din jur, ceea ce va fi de foarte mare ajutor.

Balanță
Balanțele vor face un cadou surpriză unei persoane apropiate în semn de mulțumire pentru tot ajutorul oferit. Nativii se vor ocupa cu foarte mare atenție de tot, pentru ca nimic să nu mai aibă o tentă neplăcută.

Scorpion
Scorpionii vor începe să aibă mai multă încredere în ei și în modul în care acționează și își vor da seama că niciodată nu au avut de ce să se îngrijoreze atât de mult pe cât au făcut-o.

Săgetător
Săgetătorii vor afla un adevăr din partea unei persoane apropiate și vor realiza cât de aproape au fost mereu de persoana care nu le-a vrut neapărat binele. Inițial, nativii vor avea parte de un șoc, deoarece nu se vor aștepta la informațiile pe care le vor afla.

Capricorn
Capricornii vor trebui să dea timpul înapoi și să își aducă aminte de anumite acțiuni pe care le-au făcut. Aceștia au uitat de anumite sarcini pe care le aveau de îndeplinit și trebuie să știe cu exactitate ce și unde au greșit.

Vărsător
Vărsătorii și-au neglijat sănătatea în ultima perioadă, întrucât s-au ocupat mult prea mult de ceea ce aveau de rezolvat la locul de muncă, iar stresul și oboseala i-au prins din urmă.

Pești
Peștii vor începe să fie mai atenți la propriile nevoi, deoarece simt că au nevoia de a se pune și pe ei pe primul loc. Aceștia nu mai vor să se neglijeze, ci vor să se asigure că și ei vor începe să conteze în viața lor.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed