Homecompatibilitate zodii Urmează un weekend in care Gemenii, Leii, Berbecii și Racii se pot îndrăgosti. Sfatul astrologilor: dați o nouă șansă iubirii

Urmează un weekend in care Gemenii, Leii, Berbecii și Racii se pot îndrăgosti. Sfatul astrologilor: dați o nouă șansă iubirii

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 609 views
Urmeaza un weekend in care Gemenii, Leii, Berbecii si Racii se pot indragosti

Weekendul acesta se anunță a fi unul plin de surprize romantice pentru toate zodiile, în special pentru Gemeni, Lei, Raci și Berbeci. Taurii vor fi ocupați la locul de muncă. Balanțele au parte de oportunități, iar peștii sunt agitați din pricina unui eveniment.

Berbec
Berbecii vor fi cuprinși de emoții de îndrăgostire în perioada aceasta. Mai multe persoane din cercul vostru vă vor face diferite mărturisiri și poate chiar vor dori să ducă lucrurile la un nivel mai înalt.

Taur
Pentru Tauri weekendul va fi încărcat de sarcini la locul de muncă, dar și acasă. Încercați să nu vă agitați prea tare. Familia ar dori să îi însoțiți într-o călătorie sau o plimbare undeva mai departe. Fiți receptivi la propunerile lor și veți vedea beneficiile pe termen lung.

Gemeni
Gemenii vor avea un weekend încărcat de dragoste și pasiune. Persoana iubită vă va uimi cu gesturi tandre și lumânări parfumate. Veți fi îndrăgostiți în această perioadă și veți reaprinde pasiunea în cuplu.

Rac
Racii vor avea parte de mărturisirea unor sentimente în acest weekend. Partenerul simte că relația voastră trebuie să capete un nou contur și să fie dusă la nivelul următor. Dacă aveai sentimente de îndoială cu privire la ce simte partenerul tău acum ai ocazia sa te bucuri de vești bune.

Leu
Leii vor avea parte de multe întâlniri cu oameni noi în weekendul ce urmează. Fie că vor fi întâlniri în scop profesional sau personal, cert este că vei fi uimit până peste cap de ce oportunități îți apar în cale.

Fecioara
Fecioarele vor fi mai sigure pe ele în acest weekend. Poate că unii colegi de la muncă v-au subestimat capacitățile, iar voi ați început să vă îndoiți de ceea ce puteți să faceți. Important este să nu vă lăsați copleșit de sentimente negative sau să fiți dezamăgiți de voi, nu este cazul.

Balanța
Pentru balanțe se anunță un weekend fructos pe plan profesional. Poate vei începe să investești într-un hobby sau ceva la care te pricepi foarte bine. Vor apărea oportunități de dezvoltare personală pe care ar fi bine să le primești cu brațele deschise.

Scorpion
Scorpionii vor fi puși pe treabă chiar și în weekend. Dacă unii preferă să petreacă weekendul în natură sau la plimbări cu prietenii, Scorpionii îl vor petrece la birou. Îți dorești o avansare în post la care visezi de ceva vreme și vrei să dai tot ce poți. Nu trebuie să te grăbești să demonstrezi lucruri, fii tu însuți și menține perseverența constantă.

Săgetător
Săgetătorii vor fi foarte romantici în weekend. Poate persoana iubită s-a distanțat de voi în ultima perioadă. Este un moment prielnic să-i spui ce simți și să reaprinzi pasiunea în relație. Ai încredere că totul va fi bine.

Capricorn
Capricornii vor fi în jurul familiei și al prietenilor în acest weekend. Prietenii nu v-au văzut de ceva vreme și poate vă invită la o cafea sau un concert în oraș. Familia vă dorește aproape, poate veți face o plimbare în natură sau un picnic.

Vărsător
Pentru Vărsători este un weekend al relaxării. Ați petrecut multe zile muncind din greu și a venit vremea să vă odihniți. Partenerul vrea să organizați o ieșire pentru perioada următoare. Fiți deschis la orice oportunitate de a ieși din casă.

Pești
Peștii vor fi agitați în acest weekend. Poate aveți de organizat un eveniment important în familie sau cu prietenii. Cert este că vă veți simți liberi și plini de viață. Fiți atenți la anumite simptome ale corpului, posibil să necesite câteva drumuri la medic…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed