Venit suplimentar pentru 5 zodii până la sfârșitul lui Martie. Pentru vărsători se anunță o oportunitate avantajoasă

Share

Se anunță o perioadă interesantă pentru câteva zodii până la finalul lunii Martie. Unele semne zodiacale posibil să își vor schimba actualul loc de muncă cu unul mult mai bun. Taurii vor dori să înceapă o afacere pe cont propriu, racii își vor lua un al doilea job, iar scorpionii vor obține o promovare.

Berbec
Berbecii vor dori să petreacă mai mult timp cu familia în această perioadă. Încercați să organizați mese unde să se reunească toți membrii familiei și să petreceți timp de calitate împreună povestind și bucurându-vă de viață. De asemenea, partenerul are o veste pentru voi.

Taur
Taurii vor dori să înceapă o afacere pe cont propriu. Se prea poate să doriți să vă asigurați un venit suplimentar și să aveți și un business pe lângă actualul job. Partenerul vă va face reproșuri, deoarece nu petreceți timp suficient împreună.

Gemeni
Gemenii vor avea câteva probleme de sănătate care vor trebui rezolvare destul de repede. Poate că sunt vechi afecțiuni care acum s-au cronicizat și aveți nevoie de tratament urgent. Nu vă sperați, deoarece totul este tratabil, doar că trebuie să faceți o vizită medicului.

Rac
Racii vor dori să aibă și un al doilea job pentru a putea economisi pentru unele investiții din viitor. Încercați să nu vă epuizați și să vă calculați foarte bine timpul, deoarece chiar dacă pare tentant la prima vedere, se poate dovedi chinuitor.

Leu
Leii vor fi felicitați de superiori pentru munca pe care au depus-o și ajutorul oferi colegilor de la alte departamente. Posibil chiar să primiți o mărire de salariu drept recompensă. Aveți grijă la colegii invidioși care vor încerca să vă facă rău.

Fecioara
Fecioarele vor fi în centrul atenției. Poate că veți da vestea venirii pe lume a unui copil sau chiar vă pregătiți să concepeți un copil, vreți să vă măriți familia. Toți din jurul vostru se vor bucura la asemenea vești.

Balanța
Balanțele au multe treburi de rezolva și drumuri de făcut. Un vechi prieten vă va solicita ajutorul financiar pentru a-și acoperi niște datorii urgente. Dacă este persoană de încredere, oferiți ajutorul, altfel nu vă veți mai recupera banii.

Scorpion
Cei din zodia scorpion vor obține o promovare la locul de muncă. Ați dat dovadă de multă seriozitate și chiar vă doreați de ceva timp să prindeți un post de conducere. Acum visul vostru va deveni realitate.

Săgetător
Săgetătorii se vor reuni cu niște vechi prieteni. Se prea poate să aveți parte de reuniuni plăcute. Poate ieșiți la un concert ca pe vremuri sau la un film. O persoană vine cu o ofertă tentantă de afaceri.

Capricorn
Capricornii vor avea discuții în familie cu privire la o moștenire. Poate că vi se pare că e incorect modul în care aceasta a fost distribuită către descendenți. Încercați să explicați opinia voastră diplomat, fără prea multe tensiuni.

Vărsător
Pentru vărsători se anunță o oportunitate avantajoasă de job. Poate că unii dintre voi sunteți plecați în străinătate, iar acum vi se oferă oportunitatea de a veni înapoi lângă familie și de a lucra din țară. Este un pas important pentru voi.

Pești
Peștii vor râvni la timp petrecut cu ei și spiritualitate. Se prea poate ca un necaz sau o problemă să vă fi făcut mai orientat către rugăciune și către divin. Încercați să căutați echilibrul interior și răspunsurile la întrebări vor apărea pe parcurs.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news