Homecompatibilitate zodii Vești neașteptate pentru zodii în luna August 2024. Marte și Venus vor fi apropiate și în casa iubirii

Vești neașteptate pentru zodii în luna August 2024. Marte și Venus vor fi apropiate și în casa iubirii

autor Elena Yvette
1,4K views
Vești neașteptate pentru zodii în luna August 2024

Iată Horoscopul lunii august pentru toate semnele zodiacale, de la cele de Foc și de Pământ, fără a uita semnele de Apă și de Aer.

Berbec

Vara înseamnă să experimentezi lucruri libere, înseamnă să încerci să te joci cu destinele, oamenii și situațiile de moment. Vara este o perioadă caldă și înfierbântată, la fel ca primul semn zodiacal, o propunere pe care ar trebui să o accepți dându-ți tot ce ai mai bun (dar cerând ceva special în schimb). Va fi o perioadă care îți va explica de ce ar trebui să faci totul pentru a te simți bine, pentru a primi doar lucrurile luminoase, cele care au cu adevărat gust de vară.

Dragoste
Adevărat, Marte vă face acum un pic mai puțin curajoși, mai sensibili la lucrurile mărunte și la nevoile mai puțin evidente ale relației. Dar nu poți și nu trebuie să uiți nevoia de pasiune, de vise și de fantezie de care ai nevoie pentru a iubi cu adevărat. Acceptați-l pe cel care este prudent și devotat preciziei, fără însă a se deconecta, fără a pierde din elan.

Muncă
În ciuda înclinației voastre clare spre ordine și logică (adică tot ceea ce este indispensabil la birou), veți fi adesea distras de lucruri de vară, de reamintiri de vacanță, de dorința de a scăpa de toate. Pe scurt, profesia ta nu va juca un rol prea important; trăiește-o așa cum poți, fără să-ți faci prea multe griji.

Taur

August este o lună sacră, dedicată vacanțelor, ușurinței de a trăi și poate și de a iubi, dar astrele nu gândesc întotdeauna așa. În săptămânile următoare, nu vor lipsi pasiunile și libertatea. Dar vei percepe și nevoia de a te gândi la lucrurile importante, de a te baza pe tot ceea ce îți dă soliditate, care te face să te simți puternic, dur, hotărât. Lunile te vor pune adesea în contact cu lucruri din trecut și cu nevoia de a te gândi la întoarcerea ta, în timp ce Uranus va face o pauză, explicându-ți că marile revoluții și schimbări se amână.

Dragoste
Până la jumătatea lunii august Marte și Venus vor fi apropiate și în casa iubirii, lucrurilor frumoase și păcatelor de vară (cele care necesită multă imaginație). Însă, Venus se va schimba, făcându-te mai puțin dispus să te pasionezi, mai puțin deschis la mici flirturi și aventuri ciudate. Urmează-ți instinctele, nu te forța.

Muncă

Cu siguranță nu este un moment pentru angajamente și afaceri mari, totuși, dacă doriți, va exista o șansă de a înțelege mai bine următoarea direcție, planurile de viitor. Se va întâmpla mai ales în jurul finalului de lună, când a doua Lună Plină consecutivă va străluci în casa a zecea, cerându-ți să privești dincolo, să te gândești la întoarcerea ta la profesionalism.

Gemeni

Ești o persoană căreia îi place să vorbească, să fie cu oamenii, să se implice în situații, dar uneori ai nevoie și să înțelegi, să gândești mai bine, să-ți pui mici întrebări. În august, astrele îți vor dori să fii mai atent la starea și echilibrul tău interior, capabil să îți spui mereu adevărul, să nu te minți niciodată, pentru că nu ar fi nevoie. Trăiește totul, dar fără să uiți să te întorci la tine, să înțelegi și să stabilești ce este important, ce aștepți de la vară. În prima săptămână a lunii va trebui să decideți dacă aveți nevoie de stabilitate sau de schimbare.

Dragoste
Nu va fi ușor pentru cei pe care îi iubiți să vă înțeleagă și să vă urmărească stările de spirit, intențiile schimbătoare și poate un pic prea repede pentru a le împărtăși. Atenție doar pe 11, când dragul de Mercur se va opune lui Jupiter care îl critică, creând unele tensiuni în cuplu. Spre sfârșitul lunii va trebui să simțiți pasiune, interes.

Muncă
Ei bine, să spunem că toată această atenție pe care o acorzi lucrurilor intime cu siguranță nu îți lasă prea mult spațiu sau dorință pentru profesia ta. Cu siguranță, august este o lună generoasă în ceea ce privește timpul liber, mai puțin aglomerată decât de obicei, dar îți vei da seama că nu ai prea multe de dedicat. Profită de Luna Nouă pentru a încerca să vorbești altfel, să conversezi mai bine.

Rac

Dragoste
Inima va avea chef de cuceriri și flirt până în luna august, apoi va redeveni dulce și timidă, pentru ca apoi să râvnească din nou la intimitate. Comunicarea în cuplu nu va fi ușoară, el va dori și va avea nevoie de multă, multă drăgălășenie. Fă-l să simtă că ești acolo, că pui tot ce ai mai bun în relația cu partenerul tău dar și cu tine.

Muncă
Deși aceasta este luna dedicată relaxării, Marte – aflat într-o poziție bună – pare să vă facă destul de hotărât să acționați, să vă ocupați de priorități. Doar să nu exagerați, având în vedere lentoarea lunii august, perioada moale a verii. Folosește Luna Nouă pentru a decide să-ți îmbunătățești calitățile, pentru a alege să înveți.

Leu

Dragoste
Soarele și Saturn sunt la cuțite, așa că nu vor lipsi momentele de confruntare și chiar ciocniri (mai ales în începutul lunii). Și apoi fii cu ochii pe Luni: Luna Nouă, care te va convinge să trăiești și să iubești așa cum îți place, și Luna Plină, care te va îndemna să-ți exprimi judecăți și păreri pe un foarte indecis.

Muncă
Dacă vă numărați printre cei care trebuie să își ia un angajament și în august, atunci fiți cu ochii pe Venus. Toate aceste schimbări în rutina ta te-ar putea ajuta să te simți mai bine în timp ce joci rolul celor care trebuie să demonstreze, cu pași mici, o anumită motivație care îți va permite să faci mai bine și mai mult.

Fecioară

Dragoste
Cu Marte și Venus de partea ta, devine imposibil să nu te gândești la o perioadă modelată de inimi, pasiuni și vise. Dacă adaugi că Jupiter nu mai cântărește acum asupra sentimentelor tale, se explică de ce luna august ți-ar putea aduce mari satisfacții. Atenție doar la sfârșitul lunii, un moment destul de tensionat, nervos.

Muncă
Evident că este o lună dedicată vacanțelor, libertății de acțiune. Dar dacă vă numărați printre cei care nu se pot opri din a fi ocupați, atunci luați în considerare favorurile lui Mercur, o planetă care vă va acorda noroc și o imensă atenție începând cu data de 11. Energia și dorința de a face lucruri vor fi probabil la apogeu între 12 și 20.

Balanță

Dragoste
Înainte de a crede că luna august nu îți poartă noroc, așteptați sosirea lui Venus în semnul vostru. Împreună cu planeta voastră, de fapt, veți redescoperi toată dorința și capacitatea de a vă pune din nou inima în joc, reușind să împăcați diferite moduri de a iubi și de a fi, lăsând deoparte orice tensiuni sau neînțelegeri. Totul depinde de tine.

Muncă
Dacă, chiar trebuie să muncești din greu în august, atunci concentrează-te mai ales pe a doua jumătate a lunii, pe acea perioadă în care te vei împrieteni de bunăvoie cu Saturn, în care logica și precizia vor fi ceva ce vei trăi îndeaproape, pe care nu vei putea evita să le pui în joc. Posibile rezultate neașteptate, mici surprize care te vor face să te simți important.

Scorpion

Dragoste
Până la jumătatea lunii august, Venus se va agita, punându-vă în fața unui el care are nevoie perpetuu de ceva. Va trebui să gestionezi inima (lui), cu nevoie de noutate și de lucruri alternative în jurul începutului de lună, dedicată clarității, încărcată de pasiune. Apoi, însă, din august vei avea mai mult spațiu pentru tine, vei decide și prezentul.

Muncă
Nu poți să nu iei în considerare forța și importanța Lunii Noi, care va renaște în cel mai înalt punct al cerului tău. Adică acolo unde se decid destinele, unde se aleg drumurile și direcțiile, unde totul prinde contur. Începeți să vă gândiți acum la cum va fi toamna, să vă alegeți prioritățile, să vă ascultați ambițiile.

Săgetător

Dragoste
Luna august va începe cu un scenariu destul de încins, un partener care vă va cere pasiune, originalitate și imaginație, dar care va fi distractiv. A doua parte a lunii, în schimb, ar putea fi cea mai delicată, cea în care va trebui să-ți folosești toată răbdarea și înțelegerea pentru a evita ciocnirile. Doar ca să ți se spună că ai avut dreptate.

Muncă
Toate aceste planete din casa a zecea nu par să vă permită o detașare reală și convinsă de problemele profesionale, de angajamentele pe care riscați să le luați în vacanță. Prin urmare, va trebui să vă stabiliți imediat niște limite și să faceți acest lucru pentru a nu lăsa ca luna să vă fie tulburată prea des de gânduri sau griji. Respectați-vă energiile.

Capricorn

Dragoste
În prima parte a lunii, Marte și Venus vor fi cei mai buni aliați ai inimii tale, energiile care vor face ca timpul tău, prezentul, să fie mereu complet și senzual. Apoi, după jumătatea lunii august, vei avea mai multă dorință de lucruri care să te ajute să înțelegi, să vorbești cu cei dragi pentru a încerca să dai un viitor și soliditate la ceea ce trăiești.

Munca
Tocmai gândurile pe care veți avea chef să le faceți vor fi cel mai bun răspuns la profesia dumneavoastră, ceea ce vă va ajuta să exprimați un proiect și un program, să nu fiți prinși nepregătiți de anumite evenimente sau posibilități la întoarcere. Te vei simți liber fără să pierzi complet din vedere lucrurile de care ai nevoie, lucrurile care îți alcătuiesc destinul.

Vărsător

Dragoste
Vor fi trei momente importante la care trebuie să fiți atenți începutul de lună (cu Luna Nouă) și apoi finalul lunii (Luna Plină). Vremuri în care nu vor lipsi confruntările, în care totul va fi mai rapid și mai conștient. Iubirea și dulceața vor fi în schimb mai frecvente după jumătatea lunii august, grație unei Venus puternice și prietenoase, grație unor noi tăceri făcute pentru sărutări.

Muncă
Ar părea un cer de vară perfect. Se va întâmpla pentru că Marte se va afla în clandestinitate, făcând mai puțin urgente sau imediate chestiunile profesionale care acum trec pe mâna altora, de care nu va trebui să vă ocupați. Cu atât mai mult timp pentru tine, pentru a lucra la relațiile tale, pentru a-ți imagina lucruri și răspunsuri diferite în septembrie, când munca va fi aproape.

Pești

Dragoste
Trebuie să țineți cont de energiile cosmice pentru a nu face o greșeală. În prima parte a lunii va trebui să ai de-a face cu un el nervos și nerăbdător. Atunci, însă, toată tensiunea lui se va transforma ca prin magie în pasiune, în dorința de a trăi lucruri intense și speciale, ceva care te va face să te simți imediat mai bine.

Muncă
Acum că Jupiter nu mai este atât de incomod în semnul tău (în ultima vreme devenise o pacoste) poți să te bucuri cu adevărat de vară fără prea multe griji legate de profesia ta și de problemele ei. Pur și simplu te detașezi de anumite logici pentru a-ți distrage atenția, pentru a-ți găsi o dimensiune proprie. În septembrie veți avea ocazia să revizuiți totul…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed