Home compatibilitate zodii Veștile sunt bune pentru 4 zodii! Mercur Retrograd aduce prosperitate pentru zodii

Veștile sunt bune pentru 4 zodii! Mercur Retrograd aduce prosperitate pentru zodii

autor Elena Yvette
187 vizualizari
Vestile sunt bune pentru 4 zodii! Mercur Retrograd aduce prosperitate pentru zodii
  • Veștile sunt bune pentru 4 zodii în luna Iulie
  • Mercur Retrograd aduce prosperitate pentru zodii
  • Horoscopul lunii Iulie pentru toate zodiile

Pe măsură ce ne îndreptăm către mijlocul verii, din punct de vedere astrologic, iulie este luna care deține multă acțiune. Vom simți o legătură mai profundă cu persoanele dragi și cu rădăcinile noastre, bucurându-ne de fiecare moment al vieții.

În această lună, cea mai mare planetă a sistemului, Jupiter, intră în retrograd, orientându-și atenția către viața noastră interioară. În prima jumătate a lunii iulie, conectați-vă intuiția și explorați partea interioară, necunoscută a vieții.

Luna plină din 13 iulie în Capricorn, va schimba jocul și va semnala schimbările pe care trebuie să le abordăm în viața noastră, punând faptele mai presus de sentimente.

Odată ce Mercur și Soarele intră în Leu începând cu 19 iulie și, respectiv, 22 iulie, ritmul vieții va cunoaște o accelerare considerabilă, oferindu-ne îndrăzneala necesară de a spune ce simțim. Luna nouă din 28 iulie, va face ca toate schimbările ce au apărut în viața noastră în ultimii doi ani, să prindă condur și să capete mai mult sens.

Pe 31 iulie, Soarele și Luna se reunesc cu Uranus în Taur, scoțându-ne din zona noastră de confort, pentru a experimenta mai mult entuziasm, creativitate și libertate.

Horoscop Iulie Berbec

Pentru Berbec, este momentul perfect pentru a petrece mai mult timp de calitate cu familia și persoanele dragi. Fiind luminat de Soare și Venus, vei simți un impuls de a rearanja prin casă și spre diferite proiecte de bricolaj, pentru a-ți oferi o notă distinctă locuinței.

Luna plină din 13 iulie în Capricorn ar putea să îți aducă schimbări neașteptate la locul de muncă. Este posibil să ai o discuție deschisă și directă cu șeful tău.

Odată ce Soarele intră în Leu pe 22 iulie, este timpul să te lași pradă distracției. Atenția ta se va muta spre distracție și creativitate. Iar romantismul și întâlnirile revin în prim plan.

Horoscop Iulie Taur

Pe 4 iulie, Marte intră în semnul Taurului, aprinzându-ți focul interior. Pe măsură ce planeta afirmării te influențează toată luna, te vei simți însetat și ambițios. Folosește-ți energia cosmică a lunii iulie, în special pe 5 și 17 iulie, pentru a începe o nouă activitate și adu o schimbare în viața ta.

Începând cu 28 iulie, te vei simți mai social și poate că îți vei dori să ieși din zona ta de confort. Uranus și Nodul Nord al Destinului se conectează pe 31 iulie, acesta fiind un moment ideal pentru a-ți aborda dorințele personale.

Horoscop Iulie Gemeni

Nativii Gemeni vor simți nevoia unei pauze luna aceasta. Pe măsură ce asteroidul Pallas intră în semnul tău pe 4 iulie și pentru că Racul stăpânește a doua casă de bani și muncă, luna aceasta este una productivă din punct de vedere financiar. Odată ce Mercur intră în Leu pe 19 iulie, este posibil să începi un nou proiect interesant, care îți va aduce satisfacție personală și financiară.

Cu toate acestea, Jupiter devine retrograd în sectorul muncii în echipă pe 28 iulie, fiind posibil să renunți la o anumită colaborare sau un rol pe care ți l-ai asumat până acum, pentru mai multă liniște și odihnă.

Horoscop Iulie Rac

Pe măsură ce Soarele luminează nativii Rac, până pe 22 iulie, este timpul să îți stabilești noi obiective de viitor. Luna plină din 14 iulie va putea aduce încheierea unei relații sau a unui parteneriat de afaceri.

Din 17 iulie, Venus este alături de tine, încurajându-te și stimulându-te. Vei deveni mai puternic și mai înțelept. Răsfață-te cu ceva drăguț, fiindcă muncești extrem de mult și meriți să te bucuri de roadele muncii tale.

Fii deschis la posibilitățile pe care universul ți le aduce în cale, în special pe 31 iulie. Nu știi niciodată ce poate apărea în viața ta, pentru a te conduce către jobul de vis.

Horoscop Iulie Leu

Nativii Leu ar trebuie să acorde ceva mai multă atenție intuiției. Marte se îndreaptă rapid către Taur pe 5 iulie, iar acest lucru te va motiva să îți depășești așteptările. Odihnește-te și absoarbe cât de multă energie poți, pentru că odată ce Soarele va intra în zodia ta pe 22 iulie, vei fi gata să strălucești.

Dacă în prezent ești singur, luna iulie reprezintă ocazia perfectă de a-ți găsi pe cineva. În jurul zilei de 19 iulie, s-ar putea să întâlnești pe cineva, care va aprinde scânteia magică a dragostei.

Și până când va avea loc luna nouă în Leu, pe 28 iulie, vei întoarce pagina la un nou capitol, pentru a ține pasul cu evoluția evenimentelor din viața ta.

Horoscop Iulie Fecioară

Începutul lunii pentru cei din zodia Fecioară este unul activ. Vei putea încheia un contract important sau vei fi promovat la job-ul actual. Venus va intra în sectorul tău de carieră până pe 17 iulie, provocându-te să faci mișcări inteligente în acest domeniu. Fiindcă 16 și 17 iulie sunt zile cheie, iar planetele îți vor aduce momente lucide, ia aminte și fă o schimbare în viața ta.

Pe măsură ce Leul sosește pe 22 iulie, starea ta de spirit va deveni introspectivă. Aceasta este perioada în care cosmosul te invită să te odihnești, să îți reîncarci bateriile și să te pregătești pentru următoarele luni.

Horoscop Iulie Balanță

Pentru Balanță, luna iulie este una destul de încărcată. Conducătorul tău, Venus, este în Gemeni, iar acest lucru va aduce noi oameni și noi oportunități de dezvoltare în viața ta.

Începând cu 17 iulie, Venus intră în Rac, iar din acest moment, familia și cariera îți vor ocupa cea mai mare parte a timpului. Nu trebuie să îți faci griji însă, fiindcă îți vei găsi echilibrul și liniștea sufletească pe măsură ce se apropie luna nouă din 28 iulie în Leu. Aceasta te va ajuta să îți stabilizezi energiile și să îți amintești lucrurile care sunt cu adevărat importante pentru tine.

Horoscop Iulie Scorpion

În luna iulie, Soarele în Rac îți activează a noua casă, provocându-te să te concentrezi pe noi orizonturi. Pe 4 iulie, Marte intră în sectorul tău de parteneriat, ceea ce îți oferă oportunitatea unor noi începuturi în acest domeniu al vieții tale. Pentru a profita la maximum de ele, va trebui să ieși din zona ta de confort și să-ți deschizi mintea.

Profită de luna plină din 14 iulie pentru a te elibera de energiile ce nu-ți mai servesc. Pe 28 iunie, o lună nouă în Leu îți va oferi o nouă șansă de a-ți aborda problemele pe care le-ai trecut cu vederea în contractele tale profesionale.

Horoscop Iulie Săgetător

Pentru nativii Săgetător, energia sezonului Racului s-ar putea simți puțin ciudată, deoarece activează a opta casă a transformării. Atunci când Mercur și Venus vor intra în Rac pe 5 și 17 iulie, vei simți nevoia să cunoști la un nivel mai profund starea ta interioară și factorul emoțional.

Odată ce Leul sosește pe 22 iulie, te vei simți din nou în elementul tău. Vei fi mai optimist și s-ar putea chiar să pleci într-o călătorie pentru a explora noi locuri. Luna nouă din 28 iulie este un moment prielnic pentru a face acest lucru.

Horoscop Iulie Capricorn

În iulie, o mare parte din energia nativilor din zodia Capricorn, va fi investită în relații. Conversațiile profunde și sentimentele reprimate vor avea grijă să iasă la suprafață. În special în jurul zilelor de 16 și 17 iulie, vor ieși la iveală secrete.

Începând cu 17 iulie, Venus îți va lumina orizonturile și vei realiza noi conexiuni, prietenii și chiar parteneriate în afaceri care îți vor aduce profit, chiar spre sfârșitul lunii.

Horoscop Iulie Vărsător

Pentru Vărsător, începutul lunii este unul bogat în relații de iubire, caracterizate mai degrabă prin flirturi. Pe la jumătatea lunii august, există șansa ca unul dintre acestea să ducă relația la nivelul următor.

Conjuncția Uranus-Nodul Nord va fi activă toată luna, fiind mai puternică până pe 24 iulie. Destinul joacă un rol important, existând posibilitatea ca, oameni noi, proiecte sau oportunități, să apară de nicăieri și să îți ofere șansa să te afirmi.

Horoscop Iulie Pești

Pentru nativii Pești, luna iulie este o perioadă de introspecție profundă. De când asteroidul Vesta a intrat în semnul Peștilor la sfârșitul lunii mai, ți-a trezit din nou devotamentul față de anumite proiecte. Pe măsură ce retrogradează, din 7 iulie până în 21 august, s-ar putea să ai unele îndoieli în legătură cu aceste proiecte sau practici.

Luna iulie își va oferi noi proiecte creative, noi oportunități de afaceri și chiar noi prietenii. Din cauza staționării Jupiter retrograd pe 28 iulie, sectorul financiar ar putea fi afectat ușor afectat, dar nu trebuie să îți faci griji. Banii vor veni curând…

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies