Homecompatibilitate zodii Vezi care sunt cele 3 zodii in care nu trebuie sa ai incredere NICIODATA

Vezi care sunt cele 3 zodii in care nu trebuie sa ai incredere NICIODATA

autor Nicula Clara
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
Vezi care sunt cele 3 zodii in care nu trebuie sa ai incredere NICIODATA

Prietenia, dar și iubirea se bazează, de fiecare dată, pe încredere totală. Fără încredere nu se poate face nimic, nu se poate clădi absolut nicio relație, indiferent de natura ei.

În momentul în care simți că poți avea încredere în cel de lângă tine, de fapt, capeți putere și știi că lucrurile nu sunt chiar așa de negre precum te-ai temut.

O singură fărâmă de speranță, un singur om, cu vorbele sale mângâietoare, te poate determina să privești din alt unghi viața, oamenii din jur, prietenia și iubirea, ca un combustibil pentru o viață fericită.

Oare mai poți avea încredere totală în cineva? Oare mai există speranța că bunătatea și cuvântul valorează mai mult decât banii sau aurul?

Încrederea și oamenii cu adevarat buni sunt atât de rari precum comorile în deșert. Toți au interese, nevoi, probleme, atunci când ai nevoie de sprijinul lor. Iar când au nevoie de tine… prietenia e la cataramă, chiar dacă nu au mai avut timp să te caute.

E atât de dureros abandonul după atingerea propriilor interese, e atât de dureroasă trădarea, încât nici nu mai vezi încotro să apuci și ce să faci. Apoi ți se spune „Ai încredere în mine”, iar tu retrăiești trădări și dureri vechi atât de actuale.

Nu spune nimeni că lipsa de omenie este vreo calitate. Sau că trebuie să ierți pentru că e vorba de un om. Trebuie să ierți, dar nu pentru el, ci pentru tine.

Știi că după orice trădare și falsă prietenie vine o zi în care totul este luminos, iar tu zâmbești. Vine acea zi în care viața îți arată că mai există și oameni de calitate, adevărate minuni umane, ce vin în viața ta pentru a șterge suferința și vechile credințe.

Dacă ai putut să treci peste toate, acum poți citi care sunt cele trei zodii care acționează mereu fără regrete.

Ele sunt cele care te vând în piață pe un fir de ață. Norocul tău e că nu prea mai are nevoie nimeni de o gură în plus la masă.

Berbec

Foarte încăpățânat, se aprinde ca flama și reacționează întotdeauna după instinct. O astfel de atitudine poate răni sau chiar dezamăgi pe cei din jur, mai ales dacă ai apucat să te încrezi în vorba lui. Plătește de fiecare dată orice datorie de onoare, nu lasă nimic nerezolvat. Te acuză și îți reproșează, la nervi, fiecare greșeală comisă. Nu uită și nu iartă. Se va achita de „datoria” față de tine doar atunci când va spune altcuiva tot ce știe despre tine.

Gemeni

Se pare că această nativă are și ea trădarea în sânge. Și o va face exact atunci când te vei aștepta mai puțin. Sau și mai rău, în ziua în care îi vei spune a nu știu câta oară că e cea mai bună prietenă a ta. Fiind o persoană schimbătoare, femeia Gemeni te va surprinde cu modul în care va acționa sau cu ceea ce alege să facă. E precum bate vântul și trebuie să ai foarte mare grijă ce anume îi spui și cum îi spui cuvintele, căci ți le poate interpreta oricând.

Scorpion

Este sensibilă, dar această latură a nativei Scorpion te poate ajuta sau răni, depinde doar de modul în care va reacționa în momentele de tensiune. Ferește-te de răsplata pentru o simplă supărare. La nervi nu mai gândește ceea ce spune și nici nu-i pasă de ceea ce vede în fața ochilor. Îți va reproșa mereu și va arăta cât de mult suferă din cauza ta. Cum? Prin trădare fără nicio remușcare…

Spune-mi cu cine te împrietenești, ca să-ți spun ce-o să pățești!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed