Homecompatibilitate zodii Vin vremuri grele! Cele mai încercate zodii

Vin vremuri grele! Cele mai încercate zodii

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,9K views 3 minute timp de citit
Vin vremuri grele

Nu poate fi vorba întotdeauna de lucruri bune pentru fiecare zodie. E firesc să apară și vremuri grele la un moment dat, deși nu e nimic plăcut în asta. Vezi dacă te numeri printre zodiile pentru care vin vremuri grele!

Berbec – Nativii în Berbec sunt feriți de vremuri grele o bună perioadă, pentru că sunt cei care acționează în mod conștient, reflexiv, lucru care ii determină să ia decizii înțelepte, în concordanță cu propriile limitări de care sunt conștienți.

Taur – Li s-a acumulat o energie de necontrolat, iar în perioada următoare vor exploda ca un vulcan plin cu furie, descărcându-se prin atacurile ciclice de violență. Din acest motiv își vor strica o bună parte din relațiile construite cu trudă, iar vremurile care urmează după răbufniri nu pot fi altfel decât tulburi.

Gemeni – Gemenii au o perioadă de criză personală, pentru că va veni momentul să facă compromisuri cu propriile sentimente, mai ales din cauza faptului că au tendința de a rămâne legați de date, nume și idei.

Rac – Pentru Raci vin vremuri grele, pentru că traversează suferințe din pricina trecutului. Prezentul este construit pe baza amintirilor, motiv pentru care orice acțiune sau discuție ori situație este pusă în legătură cu trecutul. Trebuie să lași în urmă trecutul, altfel vei traversa perioade extrem de dificile.

Leu – Leii vor avea parte de vremuri grele din punctul de vedere al imaginii de sine în ochii lumii. Ai o perioadă dificilă pentru că ești conștient de faptul că această imagine s-a stricat din vina ta, dintr-o eroare profesională sau emoțională.

Fecioară – Fecioarele traversează o perioadă dificilă din punct de vedere personal, dat fiind faptul că are un moment de blocaj al reflecțiilor de tip analitic, înghițind-și toate emoțiile cu o atitudine fermă de resemnare.

Balanță – Pentru nativii în Balanță vin vremuri grele în privința acțiunilor pe care trebuie să le facă pentru a-și păstra un anumit loc, profesional sau emoțional. Vor învăța să ia decizii din punctul de vedere al propriilor nevoi, iar asta reprezintă un real câștig.

Scorpion – Pentru Scorpioni vin vremuri ceva mai luminoase, ca rezultat al eforturilor personale de a avea o viață mai liniștită. Pentru moment lucrurile par că le ies așa cum le-au planificat.

Săgetător – Săgetătorii au o perioadă următoare în care se confruntă cu o oboseală existențială, fapt care îi conduce la deznădejde. Acest lucru se întâmplă pentru că nu pot să se adapteze cu ușurință la viața cotidiană, iar dificultățile devin integratoare personalității lor.

Capricorn – Are o perioadă dificilă pentru că trece prin stări depresive, anxioase, cauzate de probleme profesionale, economice, mai ales că refuză orice tip de ajutor.

Vărsător – Pentru Vărsători urmează o perioadă dificilă din punctul de vedere al sănătății, pentru că o problemă din trecut, despre care a crezut că a fost tratată, revine cu aceeași forță. Fii puternic, pentru că vei învinge și de data aceasta!

Pești – Pe partea economică lucrurile nu par chiar așa roz. Vei avea probleme serioase cu banii, însă vei ști cum să treci peste această situație: muncind sârguincios, ca de obicei…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed