HomeHoroscopcompatibilitate zodii Zodia care merită să o ceri imediat de soție

Zodia care merită să o ceri imediat de soție

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/09/Zodia-care-merita-sa-o-ceri-imediat-de-sotie.jpg

Femeile născute în semnul Rac au trăiri intense în relația cu partenerii lor. Dragostea lor este necondiționată și vor face orice pentru persoana pe care o iubesc. Dacă te căsătorești cu o femeie Rac, înseamnă că ai făcut alegerea potrivită. Această femeie va munci mult ca să te facă fericit.

Cu toate acestea, nativele Rac sunt predispuse la dramatizare, chiar și la lucruri banale, dar acest lucru nu este nimic în comparație cu celelalte beneficii pe care le obțineți de la căsătoria cu o astfel de femeie. Aceasta va face orice pentru a face o casă confortabilă și caldă pentru tine și familia ta. În plus, este minunată în bucătărie, ceea ce înseamnă că vă veți bucura de rețete delicioase.

Femeile Rac sunt mame dedicate și iubitoare, iar pentru ele copiii vin mereu pe primul loc. „Lucrurile” pe care le caută în soțul lor sunt iubirea și onestitatea. Este important să acordăm timp pentru a lua în considerare cu adevărat fiecare ocazie atunci când vine vorba de regăsirea romantismului. Există anumiți oameni de care suntem atrași prea des, aceștia au unele trăsături similare în tipul lor de personalitate zodiacal. Deci, în cazul în care căutați o zodie care să cumuleze toate calitățile celorlalte zodii, încercați cu încredere un Rac.

Oamenii care s-au născut în semnul Racului sunt cei mai amabili oameni pe care îi vei întâlni vreodată. Au înclinație spre sfera intelectuală și predispoziție către visare cu ochii deschiși. Cu toate acestea, ei  pot fi oarecum sensibili uneori, mai ales femeile, pentru că sunt extrem de empatice față de lumea din jurul lor, fiind capabile să simtă fiecare lucru pe care îl întâlnesc. În plus, cu simțul lor ciudat de umor reușesc să declanșeze cât mai multe zâmbete posibil. Femeile Rac își doresc rădăcini. Vor să aparțină de  undeva și să să știe că pot numi  un loc „acasă”. Adesea femei de casă, se bucură cu plăcere de serile petrecute în familie înconjurate de cei dragi. Sunt cele mai fericite când se află acasă.

Când se implică într-o relație pe termen lung, dragostea lor pentru familie se intensifică. Se bucurăm de casă și de tot ce conține ea. Au o apreciere profundă și un talent deosebit pentru gătit. Sunt sensibile și vulnerabile, prin urmare, ușor de rănit. Cuvintele greșite pot tăia mai adânc decât intenționează vorbitorul. Se bucură de confort și stabilitate, iar gândul de a renunța la o relație este departe de ele…

Adesea văd confruntarea ca o amenințare la adresa acestui confort și stabilității căminului. Cu alte cuvinte, confruntarea este cel mai rău coșmar al Racului. Când pare inevitabil, reacționează prin închiderea în sine. Racul se retrage înapoi în cochilie și regretă. Dar, de cele mai multe ori, reușește să evite conflictul. De fapt, devin mari manipulatori atunci când învăță să obțină ceea ce doresc, fără nicio confruntare. Partenerul nu iese niciodată în pierdere cu o asemenea comoară drept soție!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed