Zodia care obține totul pe tavă, fără a ridica un deget

Share

Pot susține orice caz din orice unghi, e de mirare cum nu toți avocații se nasc sub semnul vostru. Mulți Gemeni sunt siguri că știu legea, chiar dacă lucrează în alte domenii, cum ar fi vânzările, educația și jurnalismul. Un îndemn competitiv la adesea Gemenilor este  în zona sportului, unde își pot demonstra ambiția nesfârșită de a câștiga. Este deja celebru spiritul de luptă și, de asemenea, adaptabilitatea Gemenilor. Deși nu toți sunt atât de plini de farmec, toți pot activa atracția sexuală cu ușurință atunci când se simt inspirați.

Dacă te-ai născut sub semnul Gemenilor, nu ești obligat să suferi după o despărțire, dar veți vedea întotdeauna două variante la fiecare poveste. Aceasta vă oferă un avantaj natural în cercetare, comerț și comunicare. În situația puțin probabilă în care nu ați întâlnit oameni cu care să dezbateți lucrurile, puteți juca singur jocul „avocatului diavolului”.

Gemenii sunt născuți antreprenori și se pot concentra asupra detaliilor din mai multe surse. Ei studiază și învață despre situațiile de afaceri din orice unghi posibil. Acești întreprinzători și-au găsit succesul în domeniul publicistic și al scrisului. Comunică priceput și au tendința de a profita de oportunitățile din orice loc întâlnit. Aceștia sunt cei care fac apel, adună idei, vorbesc cu oamenii și vin cu un plan cu toată claritatea. Unii dintre celebrii antreprenori Gemeni sunt Donald Trump, Anil Ambani, Lakshmi Mittal, Alan Cooper…

În sfârșit, vei transforma una dintre pasiunile tale într-o afacere de succes. Dacă există un singur lucru de care Gemenii nu duc lipsă, este vorba de idei. În fiecare zi au cincisprezece idei diferite despre cum ar vrea să-și petreacă timpul, și sunt la fel de pasionați de fiecare dintre ele. Undeva înăuntrul minții lor este mereu o idee de aur, este suficient să se concentreze pentru a atrage oamenii potriviți să-i acorde atenție.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news