HomeHoroscopcompatibilitate zodii Zodia lui îţi dictează ce tip de femeie îşi doreşte în pat

Zodia lui îţi dictează ce tip de femeie îşi doreşte în pat

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
zodia-lui-iti-dicteaza-ce-tip-de-femeie-isi-doreste-in-pat

În cazul în care te întrebi ce preferinţe sexuale are partenereul tău, lista de mai jos cu preferinţele fiecărei zodii îţi vine în ajutor. Aruncă o privire peste ea şi surprinde-ţi în mod plăcut iubitul.

 • BERBEC

Nativii Berbeci îşi doresc o femeie care să fie mereu plină de surprize şi să nu se sfiască să iniţieze o partidă de amor. În cazul în care aceasta trece direct la fapte, va fi considerată partenera ideală pentru aceşti nativi.

 • TAUR

Taurii preferă acel tip de femeie care ştie să creeze acea atmosferă în care nativii acestei zodii să se aprindă. Atenţia la detalii este deosebit de importantă pentru ei, motiv pentru care se recomandă ca cea de lângă ei să pună accent pe lucrurile mărunte, cum sunt: un pahar de şampanie, aşternuturi, uleiuri etc.

 • GEMENI

Pentru această zodie, femeia ideală trebuie să fie deschisă spre a încerca lucruri noi. Gemenii preferă să iasă din rutină şi au mereu în plan să încerce lucruri noi, motiv pentru care partenera ar fi de preferat să îi surprindă de fiecare dată.

 • RAC

Trecând repede de la o stare la alta, Racii adoră acele partenere care ştiu să le citească fiecare gând şi să le prevadă fiecare acţiune. Astfel, calitatea cea mai importantă la o femeie, în viziunea unui asemenea nativ, este empatia.

 • LEU

În mod surprinzător, Leii au nevoie de o femeie care să ştie să îi înţeleagă şi să fie acolo pentru ei în momentul în care aceştia au probleme legate de încrederea în sine. Aşadar, partenera care prezintă compasiune este idealul lor în materie de sexualitate, şi nu numai.

 • FECIOARĂ

Datorită spiritului lor extrem de conservator, aceşti nativi vor prefera întotdeauna o femeie care să acorde atenţie detaliilor, dar care să se plieze pe felul lor de a fi fără a încerca să îi schimbe sau să aducă un aer nou vieţii sexuale.

 • BALANŢĂ

Pentru un bărbat din zodia Balanţă, cel mai important lucru pe care îl caută la o femeie este capacitatea acesteia de a şti să menţină flacăra aprinsă în cuplu odată cu trecerea timpului.

 • SCORPION

Zei ai sexualităţii, Scorpionii ştiu cum să alunge monotonia din dormitor, iar drept urmare o femeie care să fie capabilă să ţină pasul cu ei reprezintă cea mai bună variantă de parteneră pentru această zodie.

 • SĂGETĂTOR

Pentru a fi pe deplin mulţumit în pat, Săgetătorul va căuta mereu acel tip de parteneră care să fie capabilă să îi pună mintea la treabă şi, mai mult decât atât, să dea dovadă de creativitate pentru a-i stimula şi trupul.

 • CAPRICORN

Capricornii acordă atenţie celei de lângă ei, motiv pentru care vor ca şi partenera să fie dispusă să se ocupe şi de nevoile lor. În acest fel, viaţa sexuală alături de un asemenea nativ nu se va degrada niciodată.

 • VĂRSĂTOR

Dorinţa de a încerca tot timpul lucruri noi face ca bărbaţii acestui semn zodiacal să caute o parteneră dispusă să le satisfacă toate dorinţele şi să fie capabilă să încerce lucruri noi alături de ei. În cazul acesta, Vărsătorii se vor declara foarte mulţumiţi de viaţa lor sexuală şi implicit de femeia de lângă ei…

 • PEŞTI

Creativitatea acestor nativi nu cunoaşte limite, iar drept urmare şi femeia care este alături de ei trebuie să dea dovadă de aceeaşi calitate. Dacă această condiţie este îndeplinită, viaţa sexuală alături de Peşti nu se va degrada prea curând.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed