HomeHoroscopcompatibilitate zodii Zodia și economiile – Cum să economisești în funcție de zodie

Zodia și economiile – Cum să economisești în funcție de zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/07/Cum-să-economisești-în-funcție-de-zodie.jpg

Banii, ochii diavolului, ne ademenesc uneori mai mult decât ar trebui. Lupta împotriva cheltuitului este una dintre cele mai grele, pentru că nouă, femeilor, ne este câteodată greu să punem frână.

Iată care este cea mai bună metodă prin care poți economisi în funcție de zodia ta.

Berbec: Fă-ți o listă

Înainte de a da buzna prin magazine, fă-ți o listă cu toate cumpărăturile pe care le ai de făcut și încearcă să o respecți cu sfințenie. Odată ce ai deja o idee despre ce anume trebuie să cumperi, șansele să intri prin mai multe magazine și să cheltui mai mult sunt reduse în mod semnificativ.

Taur: Refolosește lucrurile uitate undeva prin garaj

Toată lumea are obiecte depozitate pe undeva prin casă ori în garaj. Dacă ai nevoie de un obiect, în special unul decorativ, nu te grăbi repede să cauți unul în magazine, s-ar putea să-l găsești chiar la tine în casă, sau, dacă nu, din ceea ce ai sigur poți crea ceva nou.

Gemeni: Nu cumpăra mai mult decât ai nevoie

Mereu tinzi să te aprovizionezi suplimentar doar pentru a nu rămâne în pană de ceva. Cu toate acestea, o mare parte din ceea ce cumperi rămâne nefolosit, motiv pentru care ar trebui să te limitezi și să cumperi doar strictul necesar.

Rac: Produce și nu cumpăra

Decât să dai bani pe verdețuri și legume, ai putea să îți amenajezi o mică grădină sau, dacă nu îți permiți acest lucru, să ai mici ghivece de verdețuri pe balcon sau la geamurile apartamentului tău. Chiar dacă nu faci avere, tot vei economisi câțiva bănuți.

Leu: Optează pentru calitate și nu pentru cantitate

Chiar dacă vrei să îți reînnoiești frecvent garderoba, în cazul în care vrei să economisești se recomandă să îți achiziționezi doar articole vestimentare de calitate, care nu se vor demoda. Degeaba ai multe, dacă nu le poți păstra o perioadă mai îndelungată.

Fecioară: Interesează-te mai mult de dobânzi

Fecioara nu tinde să cheltuie peste măsură, însă chiar și așa, o modalitate de economisire este binevenită oricând și oricui. Atunci când apelezi la instituții financiare, ar fi bine să acorzi o mai mare importanță dobânzilor, cu ajutorul lor vei putea pune deoparte câțiva bani.

Balanță: Adoptă decizia și alegerea potrivite

Tinzi să pierzi bani din cauza unor alegeri proaste pe care le faci sau pentru că achiziționezi lucruri de care nu ai nevoie. Fii mai atentă și gândește-te de două ori înainte de a cumpăra ceva!

Scorpion: Reduce cheltuielile în ceea ce privește răsfățul

Dulciurile, băuturile fine și hainele sexy sunt cele care îți fură o mare parte din bani. Încearcă să reduci costurile de această natură și o să rămâi uimită când vei vedea câți bănuți îți vor rămâne în portofel.

Săgetător: Planifică din timp orice drumeție 

Că vine vorba de concediu sau de o simplă vacanță, este ideal să plănuiești din timp toate detaliile ce țin de cazare, mese și toate cheltuielile aferente unei astfel de activități. Odată ce îți sunt cunoscute toate costurile aferente acestora, vei ști exact câți bani să rezervi.

Capricorn: Ia în considerare mai multe prețuri și oferte

Nu te concentra doar într-o anumită direcție atunci când vrei să cumperi ceva. Se poate ca primul preț sau prima oferă pe care o identifici să fie cea mai scumpă. Fă-ți puțin timp și analizează mai multe variante.

Vărsător: Cumpără mai des și mai puțin

Nu-ți aloca o singură ședință de cumpărături, deoarece vei cheltui mult mai mult decât atunci când mergi măcar de două trei ori. Ai intrat o dată și ai dat lovitura, lucru care nu este deloc indicat, deoarece vei cheltui peste măsură…

Pești: Nu mai face cadouri fără un motiv anume

Chiar dacă vrei mereu să-i răsfeți pe cei dragi, încearcă să le cumperi ceva doar atunci când știi că au cu adevărat nevoie de acel lucru. Reduce din acest entuziasmul de a oferi și vei reuși să pui câțiva bani deoparte.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed