Homecompatibilitate zodii Zodiac chinezesc 2021 – Horoscop chinezesc 2021

Zodiac chinezesc 2021 – Horoscop chinezesc 2021

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views 10 minute timp de citit
Zodiac chinezesc 2021 - Horoscop chinezesc 2021

Anul 2021 este, în cultura chinezească, anul Bivolul de metal şi începe pe data de 12 februarie 2021. Conform  zodiacului chinezesc pentru anul 2021, al Bivolul de metal, anul 2021 aduce rezultate şi veşti spectaculoase pentru o parte dintre nativii zodiacului şi, de cealaltă parte, o serie de încercări care pot avea, de asemenea, reultate bune. Este un an cu de toate, un an variat din punctul de vedere al experienţelor care urmează să aibă loc.

În linii mari, putem spune că avem de-a face cu un an care va sta în permanenţă sub semnul imprevizibilului, având în vedere specificul său dinamic. Este important să avem în vedere faptul că în anul 2021, planul profesional și cel sentimental sunt cele mai vizate, iar în jurul lor se vor întâmpla majoritatea lucrurilor. Conform previziunilor din horoscopul chinezesc corespunzător anului 2021, într-o lumină foarte bună vor fi puși în mod clar nativii Bivol. Pe lângă aceștia totuși, într-o situație similară sau poate chiar mai bună, se află și nativii Șarpe, al căror an va fi unul plin de rezultate fabuloase, pe măsura muncii şi aşteptărilor lor, și nativii Cal, care au, la rândul lor, parte de un an în care vor renaște din cenușa anului precedent, un an plin de încercări pentru mai toți nativii.

Dar mai multe despre cum va decurge anul 2021, anul Bivolul de metal conform zodiacului chinezesc 2021,  precum şi despre fiecare nativ în parte, puteţi afla dacă parcurgeţi în continuare acest articol.

Horoscop chinezesc 2021

Horoscop chinezesc – Şobolan

În ceea ce îi priveşte pe nativii Şobolan, anul 2021 nu va fi prea uşor pentru ei. Vor fi solicitaţi în mai multe rânduri şi chiar vor fi nevoiţi să facă sacrificii dacă îşi doresc să se cunoască ceva de pe urma lor. Eforturile pe care sunt nevoiţi să le depună vor fi duble deoarece volumul de activităţi creşte. Totuşi, deşi veţi fi nevoiţi să munciţi mult mai mult decât în anul precedent, şi rezultatele vor fi pe măsură. Accedeţi într-o funcţie la care visaţi de mult timp sau obţineţi o recunoaştere, iar asta vă va menţine interesul treaz.

Dincolo de faptul că urmează un an mai dificil sub aspectul profesional, nici pe planul sentimental lucrurile nu vor sta prea bine dacă nu vă veţi organiza cu simţ de răspundere, astfel încât să vă ocupaţi şi de această parte a vieţii dumneavoastră. Partenerul dă dovadă de toleranţă şi vă sprijină însă are nevoie să ştie că se poate baza pe dumneavoastră.

Horoscop chinezesc – Bivol

Aşa cum menţionam în începutul articolului, anul 2021 îi va pune într-o lumină foarte bună pe nativii Bivol. Ca trăsături generale, în acest an munca le va fi uşurată considerabil, au spor, iar datorită acestui aspect, orice lucru îşi propun să realizeze se întâmplă întrun interval relativ scurt şi fără să depună eforturi suplimentare. Având în vedere că vor fi facilitate multe căi, este momentul să începeţi proiectele care ridicau un grad aparte de dificultate, ținând cont de circumstanţele care vi se pun la dispoziţie.

De asemenea, 2021 este un an foarte bun şi pe planul sentimental. Nativii care nu se află deja într-o relaţie pot cunoaște în acest an o persoană pe placul lor alături de care sunt şanse chiar mari să se închege ceva. Nu este exclusă posibilitatea ca lucrurile să evolueze rapid şi chiar să faceţi pasul cel mare până la finele acestui an, aspect valabil chiar şi pentru cei aflaţi deja într-o relaţie.

Horoscop chinezesc – Tigru

Cu privire la nativii Taur, conform zodiacului chinezesc, anul 2021 este unul în care lucrurile se vor mişca cu o rapiditate copleşitoare şi au nevoie să se adapteze din mers, astfel încât să poată ţine pasul cu tot ceea ce li se va întâmpla. Este un an în care trebuie să luați decizii importante şi fie că sunteți singurul vizat de către acestea, fie mai sunt şi alţii, cel mai bine este să nu mergeți niciodată la risc şi să alegeți întotdeauna variantele asupra cărora nu aveți nicio urmă de îndoială.

În acest an trebuie să vă îndreptați atenţia în special asupra planului financiar şi a celui profesional. Vă recomandăm să faceți o analiză în perspectivă, iar cu această ocazie, să evaluați dacă anumite investiţii merită continuate sau este cazul să sistați totul şi să vă reorientați către ceva care să vi se potrivească mult mai bine. Nu ezitați să cereți sfatul persoanelor apropiate, deoarece varietatea de păreri vă poate ajuta mult mai bine la conturarea unui ideal unitar.

Horoscop chinezesc – Iepure

Conform zodiacului chinezesc pentru anul 2021, anul care stă să înceapă nu va fi unul deloc uşor pentru cei născuţi sub semnul Iepurelui şi este bine că ştiţi asta de la bun început, deoarece mai aveţi suficient timp să gândiţi o strategie, să introduceţi o nouă abordare care să fie mai facilă. În linii mari, se vorbeşte despre un an în care cei din jurul dumneavoastră aşteaptă rezultate pe care,  dacă nu le oferiţi, pierdeţi din credibilitate. Veți traversa perioade în care presiunea de pe umerii dumneavoastră va fi imensă şi aveţi nevoie să gândiţi pozitiv, să fiţi ambiţioşi şi să căutaţi motivaţie pentru a vă depăşi propria persoană.

Dincolo de acest aspect, este un an bun pe planul sentimental, iar asta graţie partenerului de cuplu. Se întâmplă că acesta se va da peste cap să vă sprijine, iar din acest punct de vedere, nu aveţi de ce să vă faceţi griji. Chiar dacă vor fi momente în care îl veţi neglija fără intenţie, dacă sunteţi dispuşi să comunicaţi, lucrurile se vor rezolva de la sine, iar starea de armonie se va reinstaura cu uşurinţă.

Horoscop chinezesc – Dragon

Posesorii semnului Dragonului au parte de un an 2021 destul de bun însă nu pe măsura aşteptărilor lor. Este drept faptul că veţi avea parte de activitate, veți face progrese şi vă veți bucura de un ritm antrenant al vieţii în lunile următoare, fapt pentru care este bine să fiţi pregătiţi moral. Aşa cum menţionam anterior, este vorba despre un an în care nu vă veţi atinge obiectivele în limitele pe care vi le-aţi creat referitoare la timp, nivel de efort, ci va fi nevoie să vă depăşiţi cumva aceste limite şi chiar în unele cazuri să fie nevoie de eforturi duble.

În altă ordine de idei, este esenţial să vă axați asupra aspectelor pozitive ale vieţii dumneavoastră, deoarece vor fi într-un număr foarte mare. Se preconizează faptul că veți cunoaște oameni noi şi că vă veți îmbogăţi cercul de prieteni cu câteva persoane de valoare.

Horoscop chinezesc – Şarpe

În ceea ce îi priveşte pe cei născuţi sub semnul chinezesc al Şarpelui, anul 2021 este un an excelent pentru ei. Posesorii semnului Şarpelui au un an bogat din perspectiva numărului spectaculos de realizări şi cumva putem spune chiar că vor renaște din cenuşa anului 2020, în care au stagnat foarte mult. Este important să vă păstraţi încrezători şi să nu vă daţi în lături de la nimic, deoarece vă va sta în putinţă să realizaţi lucruri la care nici nu v-aţi gândit.

Cele mai multe realizări sunt preconizate să aibă loc pe plan profesional însă vor implica foarte multe eforturi şi o mobilizare exemplară. Chiar dacă veţi fi angrenaţi în mai multe proiecte, iar asta înseamnă că veți fi mai tot timpul ocupaţi, nu trebuie să disperaţi, deoarece veţi avea suficient timp pentru distracţie şi momente în compania membrilor din familie.

Horoscop chinezesc – Cal

Nativii Cal pot respira uşuraţi în anul 2021 deoarece pentru ei este vorba de un refresh mult dorit pe care îl vor primi odată cu începutul noului an. Gura de aer proaspăt oferită de noutate, de ideea că pot începe totul după bunul lor plac este ceea ce îi motivează şi le menţine interesul treaz pe întreg parcursul anului. Ocaziile de a aduce lucrurile în favoarea dumneavoastră vor fi destul de multe şi ar fi bine să profitaţi din plin.

De asemenea, pe planul profesional lucrurile se vor mişca după cum le organizaţi dumneavoastră. Dacă preluaţi iniţiativa şi vă asumaţi un rol de coordonator, puteţi înfăptui proiectele personale ambiţioaţe faţă de care nu vă încumetaţi singur. Aveţi ocazia să vă descoperiţi calităţi de lider, să vă remarcaţi prin intermediul proiectelor ca fiind o persoană cu idei bune al căror nivel de aplicabilitate este crescut.

Horoscop chinezesc – Oaie

În ceea ce îi priveşte pe posesorii semnului Oaie, aceştia trebuie să ştie că anul 2021 nu îşi va întoarce faţa zâmbitoare către ei, ci, dimpotrivă. Este un an încercat şi veți avea momente în care vă veţi simţi copleşiţi, profesional vorbind, însă aveţi parte de compensaţii pe alte planuri, iar asta cântăreşte foarte mult.

În altă ordine de idei, în 2021 vi se recomandă prudenţă în gând şi mişcare. Modul în care sunteţi văzuţi în acest an este foarte important pentru evoluţia voastră, iar gesturile și vorbele necugetate pot fi taxate dur. Este mai bine să nu căutaţi să vă remarcaţi, deoarece există riscul ca lucrurile să se întâmple pe dos și să ieșiți în evidență într-un mod negativ.

Horoscop chinezesc – Maimuţă

Referitor la nativii Maimuţă, aceştia au parte de un an complet diferit faţă de cei pe care i-au avut până acum. Dacă în anii precedenţi au dat voie mâinii destinului să aleagă pentru ei, în 2021 zodiacul chinezesc spune că ei înşişi vor fi această mână. Dau dovadă că sunt mult mai hotărâţi cu privire la ceea ce vor şi vor începe numaidecât să configureze lucrurile după bunul lor plac.

Determinarea lor se vede şi pe planul sentimental, deoarece nativii singuri îşi arată disponibilitatea pentru a intra într-o relaţie, iar nativii care deja au o relaţie sentimentală prind curaj şi fac pasul cel mare până la finele acestui an.

Horoscop chinezesc – Cocoş

Persoanele care poartă semnul Cocoşului în zodiacul chinezesc au parte de un an 2021 mai bun faţă de cel precedent şi se întrevede o rază de speranţă care le va fi călăuză pe întreg parcursul noului an. În primul rând, deveniţi mai optimiști şi veți simţi nevoia să eliminaţi răutăţile pe care le-aţi acumulat din cauza ipostazelor în care aţi fost puşi şi care, involuntar, v-au influenţat reacţiile faţă de anumiţi oameni.

Se constată îmbunătăţiri şi pe planul profesional, în sensul în care prindeţi curaj să vă regrupaţi şi să mai încercaţi o dată anumite lucruri, iar de data aceasta veți beneficia şi de un strop de noroc. Chiar dacă nu depăşiţi aşteptările pe care vi le-aţi creat, situaţia va fi una cu mult mai bună şi mai mulţumitoare, păstrându-vă pe linia de plutire în tot restul anului.

Horoscop chinezesc – Câine

Nativii Câine au, de asemenea, un an în care trebuie să dea dovadă de prudenţă în ceea ce priveşte acţiunile lor, deoarece există riscul ca lucrurile să nu iasă după cum aţi stabilit în etapa incipientă. Este important să vă axaţi pe lucrurile cunoscute, cele pe care le executaţi fără cusur şi să micşoraţi sau chiar să evitaţi experimentele, nefiind un an oportun pentru aşa ceva.

Cu toate acestea, este un an cu de toate şi aveţi o situaţie bună pe planurile profesional şi sentimental. Avansaţi mult în carieră şi pe planul sentimental, iar asta vă creează entuziasm pentru a avansa şi pe celelalte planuri rămase. Per total, este un an bun, cu surprize plăcute şi momente de neuitat.

Horoscop chinezesc – Mistreţ

În ceea ce îi priveşte pe nativii Mistreţ, anul 2021 poate fi anul lor, nu neapărat din perspectiva unui număr impresionant de realizări, ci din prisma faptului că îşi găsesc pacea interioară şi îşi însuşesc o abordare asupra vieţii care li se potriveşte cel mai bine. Odată ce îşi redobândesc încrederea de sine, lucrurile bune se vor întâmpla într-un firesc ireproşabil…

Pe planul social veți sta cel mai bine, deoarece în anul Bivolul de metal vă veți face prieteni mulţi şi buni care vă vor fi alături chiar şi în cele mai grele momente. Veți călători, veți participa la evenimente de pe urma cărora veți avea de învăţat câte ceva şi care vă va prinde bine, pentru că veți interacţiona cu oameni al căror mod de gândire vă va inspira.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed