Homecompatibilitate zodii Zodii cu karma îngreunată în luna Ianuarie

Zodii cu karma îngreunată în luna Ianuarie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views 3 minute timp de citit
Zodii cu karma ingreunata in luna Ianuarie

Luna Ianuarie va aduce foarte multe surprize pentru câteva zodii, dar, din păcate, surprize neplăcute. Karma își va face treaba așa cum știe ea cel mai bine și îi va supune pe unii nativi unor teste, tocmai pentru a-i ajuta sa înțeleagă anumite aspecte.

Depinde de nativul din fiecare zodie în parte cum decide să vadă lucrurile și dacă va dori să învețe ceva din aceste experiențe.

Leu

Luna Ianuarie va fi plină de încercări pentru nativii Leu, deoarece aceștia vor trebui să se confrunte cu tot felul de întâmplări care le vor pune răbdarea la încercare.

Colegii de birou nu își vor face treaba, acasă pot exista mici discuții, trebuie să rezolve lucruri apărute peste noapte, iar răbdarea lor va ajunge la final cu mult înainte de a termina treburile.

Răbdarea este cheia tuturor lucrurilor, iar Leii știu acest lucru, doar că le este destul de greu să îl și pună în practică, fiind conștienți că se vor confrunta cu multe situații de genul.

Scorpion

Scorpionii vor trebuie să învețe în luna Ianuarie cum să tacă atunci când sunt enervați de cei din jur. Firi impulsive, nu vor rezista prea mult fără să comenteze, fără să facă vreo grimasă și pot înrăutăți lucrurile, deoarece nu se prea abțin.

Luna Ianuarie va fi ca o lecție pentru ei, deoarece trebuie să învețe să își controleze reacțiile și nervii, deoarece își vor face rău singuri. Este o lună de probă pentru aceștia, dar sigur vor face față, deoarece știu cum să gestioneze situația în avantajul lor.

Rac

Ianuarie este o lună ce va aduce în viața Racilor multe lucruri cărora vor trebui să le facă față, cum ar fi comentariile celor din jur și părerile necerute.

Astfel, Racii vor trebui să învețe cum să facă față tuturor răutăților celor din jur, dar și cum să se descurce pe cont propriu, deoarece nimeni nu îi va ajuta, iar aceea este lupta lor.

Cu toții știm că Racii sunt firi sensibile însă câteodată sensibilitatea lor este dusă la extreme și este în exces. Cu ajutorul situațiilor în care sunt puși, aceștia trebuie să devină mai puternici și mai siguri pe ei înșiși și să nu se mai lase influențați de ceea ce se întâmplă în jurul lor.

Pești

Orgoliul Peștilor le va da foarte multe bătăi de cap în luna Ianuarie, karma acționând așa cum știe ea cel mai bine.

Vor trebui să învețe să nu mai fie atât de încăpățânați și să nu mai creadă doar în ideile lor, deoarece părerile celor din jur i-ar putea ajuta enorm și le-ar putea deschide ochii în legătura cu ceea ce nu este în regulă cu ei.

Taur

În luna Ianuarie, Taurii vor trebui să facă față consecințelor comportamentului lor…

Deoarece sunt firi încăpățânate și fac aproape mereu ceea ce vor, neținând cont de ceea ce le spun ceilalți, ori îi vor supăra pe cei care încearcă să îi ajute, ori vor greși, deoarece nu i-au ascultat, ori își vor da seama de greșeala făcută, dar va fi mult prea târziu pentru a o repara.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed