Home compatibilitate zodii Zodii de care nu trebuie să te îndrăgostești

Zodii de care nu trebuie să te îndrăgostești

autor Nitu Alina
855 vizualizari
Zodii de care nu trebuie sa te indragostesti

Cine a spus că dragostea este un joc foarte ușor, probabil a fost lovit de noroc din prima. Din păcate, în viață nu ne merg treburile atât de ușor atât de repede pe cât ne-am dori și nu avem cum să schimbăm acest lucru.

Se spune despre un el și o ea că „sunt făcuți unul pentru altul”, iar nepotrivirea zodiilor poate duce uneori la o situație contrară. În acest caz, este bine să aflăm pe nativii cărei zodii ar trebui să îi evităm când vine vorba de o relație:

BERBEC

Berbecul este una dintre zodiile recunoscute pentru lipsa de răbdare pe care o arată. El nu poate suporta oamenii înceți, nesfiindu-se să arunce cu săgeți verbale ori de câte ori simte nevoia să facă asta. Printre oamenii care se pot simți răniți de temperamentul coleric al Berbecului se numără Racul, caracterizat printr-o sensibilitate aparte. Cea mai mică remarcă a nativului Berbec reprezintă un motiv de supărare pentru nativul Rac, care poate izbucni în lacrimi. O relație dintre cei doi nu este foarte indicată din acest punct de vedere. De asemenea, Berbecul este un semn de Foc, lucru care le dă nativilor un spirit foarte aventuros, aflat în contradicție cu nevoia Racilor de confort și cu teama de a-și asuma riscuri mari. Pentru o relație fericită astrele recomandă evitarea unei idile cu un Rac autentic.

TAUR

Când spui „Taur”, uneori te poți gândi la acea persoană puțin comodă, care nu vrea să aibă parte de schimbări radicale în modul de viață. Cea mai mică schimbare poate să îl bulverseze complet pe nativul Taur, iar el nu își dorește asta sub nicio formă. Singura situație în care poate surveni schimbarea este dacă lucrurile sunt afectate astfel încât să nu mai poată fi reparate. O persoană de care el ar fugi mâncând pământul este un nativ din Vărsător, oameni întâlniți în cercurile dornice de inovație. Acești nativi doresc schimbarea și nu îi deranjează dacă regulile sunt încălcate în folosul lor. Pentru că nu pot fi schimbați, adaptați după un anumit model, cea mai bună soluție pentru un Taur este să nu se îndrăgostească de ei, în caz că nu are de gând să iasă din zona sa de confort.

GEMENI

Gemenii sunt spontaneitatea însăși. Obligă-l pe un nativ din zodia Gemeni să trăiască după planuri bine puse la punct și ai toate șansele să îl îndepărtezi definitiv din viața ta sau, în caz contrar, vei avea parte de o schimbare neprevăzută și, de cele mai multe ori, neplăcută pentru tine. Fiind o persoană care își trăiește viața conform unui program bătut în cuie, Capricornul nu este cea mai fericită partidă pentru un Geamăn. Ei sunt ființe drăguțe per ansamblu însă prezența lor poate părea o corvoadă pentru Gemeni, întrucât au personalități destul de monotone. Dorința de a planifica totul se bate cap în cap cu predilecția pentru spontaneitate, ceea ce aduce relația dintre cei doi nativi într-un punct mort. Acestei trăsături i se adaugă și franchețea, o caracteristică definitorie a Capricornului, care nu face decât să îl enerveze și mai tare pe Geamăn.

RAC

Critică-l pe un Rac și vei scoate cu succes la iveală partea sa vulnerabilă. Încearcă să îi impui să meargă după ideile tale și nu numai că nu vei reuși, dar vei avea parte de o despărțire plină de succes. Racul este foarte sensibil și pune orice lucru la inimă, mai ales dacă este venit din partea unei persoane la care ține. O zodie recunoscută pentru tendința sa de a fi mult prea critică este Fecioara, care își dorește ca totul să fie perfect, chiar dacă cel de lângă ea nu o susține. În acest caz, ea îl va critica pe sensibilul Rac până vor ajunge să se despartă din motive de incompatibilitate. De asemenea, Racul e un romantic incurabil, lucru care nu se potrivește sub nicio formă cu sentimentele reprimate ale analiticei Fecioare.

LEU

În junglă, Leul este cunoscut drept regele animalelor și, cum este un rege, dacă nu plin de vanitate? Într-o relație, Leul are nevoie de o persoană pe care să o domine și care să îi suporte aerele sale, ceea ce îl face partenerul imperfect pentru un Scorpion. Cel din urmă își dorește, de asemenea, să domine relația, iar când amândoi vor să domine, se ajunge la scântei. De asemenea, Leului îi place să flirteze, alimentându-i astfel gelozia, și așa crescută, a nativului Scorpion. Pentru o relație înflăcărată, încearcă să te cuplezi cu un Scorpion. Pentru o relație în limite normale, în care să aveți amândoi rolul pentru care sunteți făcuți, caută o altă zodie.

FECIOARĂ

Nu este ușor să fii Fecioară, să ai totul pus în ordine, să fii o persoană serioasă atunci când ești înconjurată de persoane care vor să se joace „de-a prinsa”, precum Săgetătorii. Cu un spirit la fel de aventurier ca al Berbecilor, Săgetătorilor le place foarte mult provocarea. De asemenea, lor le place libertatea și vor face orice să o obțină, lucru care te cam enervează. Odată cu libertatea, vine și nonșalanța lor caracteristică: Săgetătorii te tratează puțin cam neglijent și nu se pot ridica la standardele tale nicicum. Sfatul astrelor este să ai grijă de cine te îndrăgostești, cu toate că e puțin greu. Totuși, dacă ai posibilitatea, nu te cupla cu un Săgetător decât dacă nu ai o altă soluție.

BALANȚĂ

După cum îi spune numele, Balanța caută să echilibreze tot ce poate în jurul ei, să aducă pacea atenuând conflictele existente. Pentru a fi o astfel de persoană, nu ai avea nevoie de mult prea multe emoții, iar nativilor din Balanță le convine situația în care se află. O persoană precum Scorpionul, plină de intensitate și pasiune, dornică să lupte pentru tot ce iubesc, bulversează nativul zodiei Balanță, care este prin natura sa un împăciuitor și un iubitor al armoniei. Caracterele celor doi sunt mult prea diferite pentru a face o relație să meargă, deoarece Apa adâncă și cu Aerul diafan nu pot aduce lucruri foarte benefice pentru cei din jur.

SCORPION

Scorpionul este cel mai puternic dintre cele trei semne de Apă, prefigurând apa care formează tsunami-uri și valuri înalte, nimicitoare. Ca personalitate, atât el cât și ea sunt puternici și adoră să își asume riscuri variate. O altă zodie care se aseamănă cu Scorpionul din acest punct de vedere este Berbecul, iar cei doi chiar par a se descurca împreună. Totuși, lupta pentru putere nu poate să îi aducă departe, făcând din relația lor care pare perfectă un eșec memorabil. Dorința lor comună de a domina va aduce relația în impas, deoarece ambii vor vrea să joace rolul cocoșului în familie/ cuplu.

SĂGETĂTOR

Săgetătorul adoră să își facă prieteni noi oriunde merge, fie că este într-o drumeție sau la bibliotecă. De asemenea, lui îi plac tranzițiile și transformările. Dacă astăzi doamna Săgetător este brunetă, mâine va avea șuvițe roz doar pentru că așa îi place. O zodie total nepotrivită este Taurul, nativ care e recunoscut pentru reticența sa în fața schimbărilor. Nativul Taur este o persoană aflată cu picioarele pe pământ, ancorată în realitate mult prea mult pentru a fi combinația potrivită pentru rebelul Săgetător, deci o relație în care cei doi sunt protagoniștii ar eșua cât mai repede cu putință.

CAPRICORN

Distracția face parte din ADN-ul rebelului Săgetător, ca umblatul din floare în floare, uneori, iar pornirea spre aventură. Aceste trăsături implică o cantitate mare de spontaneitate, iar Capricornul urăște spontaneitatea, pur și simplu. Viața perfectă pentru nativul născut în cea de-a doua jumătate a lui decembrie și prima jumătate a lui ianuarie este planificată la punct și virgulă, pentru că el nu se simte bine altfel. Dacă se adaugă spontaneitatea și dorința de distracție ale unui Săgetător, îi strică planurile stricte ale Capricornului, iar relația lor duce la un eșec remarcabil. Pentru binele amândurora li se recomandă Capricornilor să nu se îndrăgostească de Săgetători decât dacă sunt dispuși să facă anumite compromisuri.

VĂRSĂTOR

Unicitatea și independența îl caracterizează pe nativul Vărsător, iar el nu are timp să se implice emoțional și fizic într-o relație mult prea solicitantă. Partenerul ideal nu îi cere mult prea multă atenție sau prea mult romantism și îl lasă să fie în toanele lui. Un partener din zodia Pești vrea cam multe și e cam sensibil, iar Vărsătorul strâmbă din nas atunci când este vorba să îi ofere mult prea mult din timpul lui. Cel din urmă are prea multe priorități pentru a fi receptiv la nevoile sensibilului Pește. Relația dintre cei doi nu este cea mai fericită și este mai bine pentru un Vărsător să se orienteze spre un semn de Aer…

PEȘTI

După cum se știe, nativii zodiei Pești sunt unii dintre cei mai fideli, pentru că atunci când se îndrăgostesc de o persoană, pun tot sufletul pe care îl au pe tavă, iar jumătatea lor este cea mai norocoasă. Cum este de așteptat, când vine vorba să își găsească partenerii ideali, Peștii caută persoane care să le împărtășească sentimentele, să le ofere iubire, fidelitate și multă grijă. În general nu prea există cazuri de Pești poligami, deoarece, atunci când se hotărăsc să facă pasul cel mare, se dedică trup și suflet familiei pe care și-au format-o. O zodie care adoră independența și care mai „zboară din floare în floare” este zodia Gemenilor. Dorința de independență însă nu se combină prea bine cu dorința de stabilitate, așa că o relație dintre un nativ din Pești și unul din Gemeni ar eșua lamentabil!

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies