HomeHoroscopcompatibilitate zodii Zodii dezordonate VS Zodii obsedate de curăţenie

Zodii dezordonate VS Zodii obsedate de curăţenie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/04/Zodii-dezordonate-vs.-Zodii-obsedate-de-curăţenie.jpg

Unele trăsături cu care ne naştem ne diferenţiază caracterele şi ne influenţează personalităţile. Suntem diferiţi din mai multe puncte de vedere, atât în ceea ce priveşte calităţile şi defectele care ne formează ca oameni, cât şi în ceea ce priveşte obiceiurile zilnice, iar atenţia în ceea ce priveşte curăţenia este unul dintre aspecte. Veţi descoperi mai jos care sunt zodiile dezordonate, care nu pun mare accent pe acest aspect, dar şi care sunt zodiile cele mai obsedate de curăţenie, acesta fiind un aspect foarte important pentru ele.

Zodii dezordonate

Deşi sunt lideri neînfricaţi, extrem de sociabili şi cu mare putere de muncă, atunci când vine vorba de curăţenie, Leii nu mai sunt în fruntea clasamentului. Dimpotrivă, aceştia pot trăi în case destul de dezordonate, haotice uneori, fără să-i deranjeze acest lucru în mod special. Pentru ei, cea mai bună modalitate de a face curăţenie este să angajeze o menajeră care să facă acest lucru în locul lor.

           Balanţele urăsc cu toată fiinţa lor să facă curăţenie, aşa că în situaţii de acest gen abordează toate tacticile posibile pentru a evita acest lucru. Chiar şi cu ajutor constant din partea celor din jur, acestea nu reuşesc să ducă un astfel de proces la bun sfârşit şi ajung, mai mereu, să renunţe la orice demers în acest sens. Ajutorul specializat este ideal pentru ei.

Deşi sunt extrem de hotărâţi şi încăpăţânaţi în alte domenii ale vieţii lor, în special în viaţa profesională, Berbecii nu au nici cea mai mică afinitate legată de curăţenie şi nu sunt capabili nici de curăţenia zilnică obligatorie. Din acest motiv, persoanele de lângă ei sunt cele care se ocupă de acest aspect, iar asta este, cu siguranţă, un motiv de bucurie pentru aceştia.

Zodii obsedate de curăţenie

          Scorpionii sunt, cu siguranţă, cei mai ordonaţi din tot zodiacul. Pur şi simplu obsedaţi de curăţenie, aceştia au tendinţa de a descoperi o urmă de murdărie în cele mai neaşteptate locuri şi de a o curăţa până la epuizare. Acest lucru atrage unele frustrări, pentru că uneori nu primesc tot sprijinul familiei în demersul lor de a menţine casa sclipitoare. Subiectul lor de conversaţie preferat este, inevitabil, curăţenia, ceea ce poate duce uneori la unele situaţii neplăcute, căci nu toţi cei din jur le împărtăşesc această pasiune.

          Gemenii sunt cunoscuţi ca fiind foarte ordonaţi, iar acest lucru se datorează, în primul rând, educaţiei primite din primii ani de viaţă. Astfel, pentru că pentru ei, fiecare lucru îşi are locul lui în casă şi toate sunt puse într-o anumită ordine, nu pot împărţi mult timp acelaşi spaţiu cu altă persoană, căci vor avea mereu impresia că nu poate face nimeni curăţenia pe care o fac ei. De la hainele aşezate în perfectă ordine până la medicamentele sortate pe categorii, toate sunt perfecte în casa lor, iar atenţia deosebită pe care o acordă acestui aspect îi poate duce uneori chiar spre o adevărată obsesie pentru lucrurile perfect aranjate.

          Racii sunt atât de obsedaţi de curăţenie, încât uneori preferă să renunţe la vizita unor prieteni dragi sau la o mică bucurie, decât să rămână o urmă de murdărie în casa pe care o îngrijesc cu atât de mare atenţie. Nu sunt genul care dau petreceri sau primesc musafiri, dacă ştiu că aceştia pot murdări locurile perfect curate. Cunoscuţi pentru firea lor temperamentală, pot porni un adevărat război dacă cineva a intrat în casa lor fără să se descalţe la uşă.

Pentru Fecioară, curăţenia este o modalitate de destindere şi relaxare, chiar şi după o zi de muncă grea. Nativii acestei zodii sunt cunoscuţi pentru plăcerea cu care se ocupă de treburile casnice, de la spălatul vaselor şi rufelor, până la datul cu mopul sau cu aspiratorul. Pun foarte mare accent pe curăţenie şi îşi doresc cu ardoare ca şi copiii lor să fie la fel de ordonaţi şi de organizaţi ca ei.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed