Zodii favorizate de astre: Se anunță o perioadă fără probleme

Share

Racii vor avea o zi productivă, Balanțele se vor băga pe modul de relaxare, iar Scorpionii vor avea parte de musafiri neașteptați, dar poftiți. Toate par să decurgă bine, pentru unele zodii toată ziua, pentru altele doar odată cu venirea serii.

Berbec
Berbecii vor ca ziua aceasta să fie doar despre ei și despre persoana iubită. Vor pregăti o cină romantică și își vor surprinde partenerul cu mâncarea gătită chiar de ei. Va fi o seară în care vor uita de toate problemele și micile inconveniente iscate între ei, și își vor aminti de ce au ajuns să fie împreună și prin câte au trecut fără să se dea bătuți. Obstacolele nu au ezitat să apară, dar ei nu au renunțat.

Taur
Taurii sunt entuziasmați de noul job și vor organiza o mică petrecere la care îi vor invita pe prietenii cei mai apropiați. Sunt norocoși să aibă persoane așa frumoase în jurul lor, căci nimeni nu va refuza invitația, ba mai mult, vor veni și cu câte o atenție din partea lor. Petrecerea se va prelungi până în miez de noapte.

Gemeni
Gemenii vor afla o veste ce îi va marca în sensul bun. Urmează să se pregătească de petrecere, căci vor afla că vor avea un nepoțel în doar câteva săptămâni. Copilul a fost foarte așteptat de către toată lumea, iar vestea numai nu apărea. Acum că s-a întâmplat, toată lumea va fi nespus de fericită și vor sărbători până în miez de noapte faptul că un nou membru urmează să apară în familia lor.

Rac
Astăzi Racii sunt pe val. La locul de muncă nu doar că își vor îndeplini îndatoririle lor, dar vor reuși să își ajute și colegii cu sarcini destul de solicitante. Racii sunt persoane devotate și nu vor să lase nimic neterminat, indiferent că este sarcina lor sau a altcuiva. Dacă au posibilitatea de a lua parte și de a duce problema la bun sfârșit, sunt primii care își oferă ajutorul.

Leu
Leii vor petrece o seară cu prietenii, la un pahar de vin. Vor depăna amintiri și se vor simți extraordinar de bine. Nu au mai luat o pauză din asta de suficient de mult timp, așa că le va prinde foarte bine să se deconecteze de la rutină. Își vor aminti seara asta pentru mult timp de acum înainte și vor rămâne cu gândul la repetarea ei cât mai curând.

Fecioară
Fecioarele vor primi o veste ce nu le va pica prea bine. Cineva din familie hotărăște să se mute și, deși distanța nu va fi una semnificativă, va cauza neînțelegeri în familie. Au fost învățați să își fie toți alături de fiecare dată, iar acum consideră mutarea drept un abandon, o trădare. Trebuie să învețe că indiferent pe unde îi va duce viața, vor rămâne în continuare o familie.

Balanță
Niște popcorn și o bere va fi ceea ce va întreține atmosfera Balanțelor în această seară. După o zi plină de treabă, se vor relaxa în fața televizorului, alături de o companie plăcută. Au un film la care doreau să se uite de foarte mult timp, iar acum că s-a ivit momentul este perfect, mai ales că au și companie. Toate se întâmplă la momentul potrivit cu persoana potrivită.

Scorpion
Scorpionii vor avea parte de o vizită surpriză ce le va schimba starea de spirit. Partenerul de viață se va întoarce din străinătate fără să anunțe, și asta îi va face pe Scorpioni să se simtă bine pe toată perioada șederii. Despărțirea a durat destul de mult, iar acum au puțin timp la dispoziție să recupereze timpul pierdut. Scorpionii își vor lua și ei concediu pentru a putea să își petreacă cât mai mult timp alături de partener.

Săgetător
Situația tensionată de la birou le va strica seara Săgetătorilor, și în loc sa facă o ieșire în oraș vor rămâne în pat să se odihnească. Nu le rămâne decât să amâne seara de distracție și să încerce să adoarmă, pentru a începe ziua de mâine în forță. Nu tot timpul planurile ne ies așa cum ne propunem, dar Săgetătorii au înțeles de mult acest aspect și sunt împăcați cu ideea. Asta îi ajută să treacă mai ușor peste situațiile similare, fără să se necăjească.

Capricorn
Un vin și un film bun vor reuși să detensioneze situația dintre Capricorni și partenerul de viață. După perioada aglomerată din viața amândurora, s-au acumulat multe frustrări și probleme neîmpărtășite, iar această seara va fi pentru a se apropia din nou. Au nevoie de liniște și spațiu personal doar pentru ei. Au avut multe piedici inclusiv din partea familiei, care se băga în viața lor, dar a venit momentul să învețe să se impună și să se consulte singuri, fără alți participanți ce ar putea să nu se limiteze doar la a-și exprima părerea cu privire la situația respectivă.

Vărsător
Vărsătorii vor avea o zi destul de proastă. Nu se vor simți bine din punct de vedere medical, dar din fericire va fi o simplă migrenă. Nu există motive de panică. O pastilă și puțin ceai îi va ajuta ca până la culcare să se facă bine. Totuși, trebuie să aibă grijă cu nervii pentru a nu se ajunge la lucruri mai grave. Momentan starea de sănătate este bună, dar cu timpul nu poate garanta nimeni, dacă Vărsătorii nu vor avea grija de propria persoană.

Pești
Peștii sunt gata să își calce pe orgoliu și vor încerca să se împace cu fostul partener. Nu le va fi ușor, mai ales că a trecut ceva timp de când nu și-au mai vorbit, iar ultima conversație nu s-a încheiat întocmai bine. Totuși, merită să riște, căci nu se știe niciodată. Este posibil ca sentimentele să fie reciproce, iar dacă nici unul nu ia atitudine, vor rămâne cu impresii greșite despre sentimentele ce și le poartă. Așa, Peștii nu au ce risca, decât să se lămurească cu privire la sentimentele pe care le are sau nu le mai are fostul lor partener…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news