HomeHoroscopcompatibilitate zodii Zodii-ispită care pun soțiile pe jar

Zodii-ispită care pun soțiile pe jar

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/10/Zodii-ispită-care-pun-soțiile-pe-jar.jpg

Există unele femei care parcă au fost făcute doar ca să-și bage coada unde nu este deloc treaba lor și care știu ce farmece să arunce asupra bărbaților pentru a le suci mințile. Chiar dacă unele femei nu apreciază existența „ispitelor” în viața bărbaților lor, acestea tot apar la un moment dat de undeva.

Iată care sunt acele semne zodiacale ce au rolul de ispite și reușesc să pună femeile măritate pe jar.

Berbec

Iată una dintre cele patru ispite, femeia Berbec.

Femeie independentă, care știe mereu ceea ce vrea și știe unde anume să caute acest lucru, este plină de încredere în sine, lucru care-i atrage pe bărbați. Are mereu grijă de aspectul ei fizic și se asigură că este mereu sexy atunci când iese seara în oraș. Chiar și la un eveniment cum este o nuntă, aceasta tot nu uită să țină cont de acest lucru, fără a uita de limita bunului-simț, bineînțeles.

Reușește să atragă privirile bărbaților, le face inima să bată într-un ritm mai alert, lucru care, bineînțeles, atrage invidia femeilor care sunt la brațul acestor bărbați.

Gemeni

Dornică să iasă mereu în evidență și să atragă privirile persoanelor din jurul ei, femeia Gemeni nu iese niciodată nearanjată pe stradă. Pune mare accent pe înfățișare și nu există șanse să o vezi vreodată neîngrijită. Toate aceste mici detalii pe care femeia Gemeni pune accent reușesc să atragă invidia femeilor, dar și privirile bărbaților.

Îi place să fie admirată fără limite, lucru care le scoate din sărite pe celelalte femei.

Leu

Nimic nou sub soare și care să ne surprindă. Era de așteptat ca o Leoaică să facă și ea parte din categoria ispitelor. Mereu în centrul atenției, mereu aranjată și îngrijită până la ultimul fir de păr, femeia Leu este cea care reușește să atragă și ea invidia femeilor care sunt în preajma ei.

Orice bărbat este atras de o felină adevărată, chiar și cel care are deja o femeie alături de el. Ce te costă să privești?! Absolut nimic, motiv pentru care toți bărbații întorc capul după femeia Leu, chiar dacă sunt conștienți de faptul că partenerele lor de viață nu sunt deloc încântate de acest lucru.

Știe cum să te atragă în mrejele ei și flirturile „inocente” sunt specialitatea ei. Are tot arsenalul necesar, iar acest lucru este mai mult decât evident.

Fecioară

Analizează și-i place să fie analizată, motiv pentru care va afișa mereu numai părțile pe care orice bărbat le caută la o femeie. Știe cum să se facă observată, însă niciodată nu trece de limitele bunului-simț și al educației. Vrea să fie un exemplu demn de urmat, motiv pentru care ajunge să fie invidiată de alte femei.

Consideră că privirile bărbaților sunt justificate, știe că are ce arăta și nu se rușinează de asta, pentru că știe că o face așa cum trebuie, fără a lăsa urmă de rușine…

Dacă se bucură de admirația bărbaților de pe stradă, Fecioara este mândră de acest lucru, chiar dacă știe că unele femei sunt ușor iritate sau chiar enervate la culme din această cauză.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed