Home Horoscopcompatibilitate zodii Zodiile care iartă și uită VS zodiile care se răzbună

Zodiile care iartă și uită VS zodiile care se răzbună

autor Elena Yvette
414 vizualizari
Zodiile care iarta si uita VS zodiile care se razbuna

Te-a supărat cineva și ai vrea să iei măsuri? Mai bine te-ai mai gândi, deoarece există câteva zodii care tună și fulgeră în jurul lor dacă le-ai greșit sau dacă le ceri socoteală, așa că, cel mai bine ar fi să te asiguri că nu este vina ta.

Iată cum reacționează fiecare zodie după ce a fost implicată într-o ceartă:

Berbec

Stai deoparte! Berbecii sunt firi impulsive și te vor ține minte dacă le-ai greșit. Se vor răzbuna dacă ceea ce le-ai făcut a fost grav sau le-a afectat imaginea.

Taur

Nu este indicat să superi un taur, deoarece se va răzbuna fără să stea pe gânduri. Dacă te legi de familia sau sau de el, nu va mai ține cont și îți va plăti cu aceeași monedă, ba chiar mai rău.

Gemeni

Atunci când nativii se enervează, îți vor spune în față ceea ce au de zis, se vor enerva pe moment, dar, după aceea, se vor comporta ca și când nimic nu s-a întâmplat.

Rac

Este prea timid ca să se răzbune. Va primi fiecare lovitură, fiecare cuvând urât, va lăsa capul în pământ și, dacă îi vei cere ajutorul, va uita totul și va face tot ceea ce poate.

Leu

Mai are rost să spunem? Orgolioșii zodiacului se vor răzbuna fără doar și poate. Vor găsi ei o metodă prin care să te pună la punct, stai fără grijă.

Fecioară

Este genul de persoană care îți dă sufletul pe tavă, dar, dacă o trădezi, îți dă cu tava în cap. Va pleca imediat, dar nu înainte de a-ți oferi o lecție pe care să nu o uiți.

Balanță

Este destul de echilibrată încât să nu pună la suflet lucrurile care nu sunt foarte grave. Va ierta, dar foarte greu îi vei recăpăta încrederea. Nu îți va face rău, dar prea multe vorbe nu veți mai putea schimba.

Scorpion

Nici să nu te gândești. Nu doar că se vor răzbuna, dar se vor asigura că nu vei mai da nas în nas cu ei. Pentru ei, persoanele care le fac rău devin cei mai aprigi dușmani și nu vor scăpa nici de s-ar băga în gură de șarpe.

Săgetător

Săgetătorul nu se va răzbuna și nici nu te va ierta. Acesta se va resemna cu ideea și va păstra distanța. Va lăsa loc de un salut, dar atât. Nimic mai mult.

Capricorn

Capricornul nu va ierta în veci dacă cineva i-a greșit. Răzbunarea este cel mai bun prieten al lui și o va pune în aplicare de fiecare dată când va avea ocazia.

Vărsător

Deși se va supăra, va trece cu vederea și va uita, mai ales dacă răul a fost făcut de cineva apropiat sau de cineva din familie. Pentru el este mult mai important să aibă alături oamenii dragi, decât să și-i facă dușmani.

Pești

Deși nu prea își bat capul cu astfel de lucruri, dacă le-a picat pe o anumită persoană, nu o vor uita nici în ruptul capului. Dacă îl contrazici, te va ține minte și se va răzbuna cât pentru a-l ține minte de aici înainte.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies