Home compatibilitate zodii Zodiile care nu se suportă

Zodiile care nu se suportă

autor Sidorov Olga
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
Zodiile care nu se suportă

Nu toți nativii din zodiac pot fi foarte buni prieteni, astfel că unii dintre aceștia au foarte multe perspective diferite pe fondul cărora ajung să se deteste unii pe alții. Nativii născuți în zodii cu caracteristici fundamental diferite ajung să nu se suporte unii pe alții. Iată care sunt zodiile care nu se suportă:

  1. Berbec – Taur

Deși sunt zodii construite similar, prin prisma caracterului puternic și a ambiției, nativii Berbeci nu se înțeleg prea bine cu cei din zodia Taur. Ambele zodii aspiră la supremație și nu agreează deloc concurența, acestea fiind și motivele pentru care Berbecii și Taurii nu se prea suportă. Ba chiar mai mult, nativii celor două zodii nu pot fi nici măcar prieteni sau parteneri perfect sinceri, căci aceștia vor fi tentați să se saboteze unii pe alții.

  1. Fecioară – Rac

Competiția este la ea acasă în cazul acestor două zodii, fapt pentru care este imposibil ca nativii să se suporte unii pe alții. Pe de o parte, Fecioarele sunt perfecționiste și caută să își diminueze defectele, iar pe de altă parte, Racii vor dori mereu să iasă în evidență și să sublinieze minusurile celor din jur. Relația dintre aceste două zodii stă sub semnul incertitudinii, mai ales că Racii au aptitudinea de a disimula foarte bine, lucru pe care Fecioarele nu îl agreează deloc.

  1. Leu – Balanță

Firi diametral opuse, nativii celor două zodii nu vor reuși niciodată să ajungă la un consens. Având percepții diferite despre viață, dar și principii de ghidaj opuse, nativii celor două zodii nu se pot suporta unii pe alții. Leii au tendința de a se crede superiori Balanțelor, pe când Balanțele îi vor discredita complet pe Lei, iar cum Leilor nu le place să fie discreditați, în mod clar relația dintre cele două zodii devine un fiasco total.

  1. Capricorn – Scorpion

Capricornii sunt nativi care nu obișnuiesc să displacă pe cineva, dar în relație cu Scorpionii renunță la anumite principii. Nativii acestor zodii nu se agreează deloc, mai ales că au preferințe radical diferite și scopuri opuse. Capricornii aspiră la stabilitate, la echilibru, pe când Scorpionii adoră neprevăzutul și adrenalina. În ceea ce privește scopurile, Capricornii vor să realizeze cât mai multe lucruri pe planul personal și pe cel profesional, pe când Scorpionii nu vor decât să se distreze și să experimenteze.

  1. Săgetător – Pești

Săgetătorii debordează de energie și optimism, pe când Peștii sunt foarte timizi și temători. De aici, nativii celor două zodii ajung să nu se suporte unii pe alții și să se evite pe cât de mult posibil. Săgetătorii vor căuta imprevizibilul Peștilor, caracteristică pe care cei din urmă nu o stăpânesc deloc. Astfel, relația dintre aceste două zodii nu poate fi altfel decât dezamăgitoare. Peștii nu vor suporta niciodată efervescența Săgetătorilor, ba chiar vor manifesta o oarecare invidie în acest sens…

Așadar, acestea sunt zodiile care nu se suportă și care nu vor reuși să colaboreze sub nicio formă. De asemenea, aceste zodii nu pot stabili nici relații de colegialitate, de prietenie sau de iubire.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed