Homecompatibilitate zodii Zodiile care nu te iartă niciodată dacă le greșești

Zodiile care nu te iartă niciodată dacă le greșești

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,7K views
Zodiile care nu te iarta niciodata daca le gresesti

Există multe motive pentru care oamenii nu pot ierta greșelile altcuiva. Indiferent de motive, adeseori cu greu reușești să-i faci pe anumiți oameni să te ierte. Chiar dacă le-ai greșit prea mult sau ai fost răutăcios cu ei și ai făcut tot ce ți-a stat în puteri să te ierte, vei observa că nu se lasă înduplecați sub nicio formă.

Există câteva semne zodiacale care întotdeauna vor ierta foarte greu sau chiar deloc pe cei care au greșit în fața lor.

Taur

Taurii devin adesea extrem de superiori și exigenți, lucru ce-i face să creadă că nimeni nu este suficient de bun pentru a-și primi iertarea, după ce a greșit în fața lor. Atitudinea Taurului cu persoana care i-a greșit este extrem de dură. Nu numai că îl va critica non-stop, dar îl va face să regrete enorm că i-a greșit. Taurul nu este genul de persoană care să se răzbune imediat, dar cu siguranță va încerca să atace oamenii într-un fel, fără ca ei să observe direct. Nu va uita niciodată cine i-a greșit și, în adâncul sufletului, nu îl va ierta niciodată.

Leu

Leul nu este genul de persoană care este dispusă să ierte ușor. Atunci când cineva îl supără, devine extrem de agitat, impulsiv și vrea ca totul din calea lui să dispară. Se consideră adeseori ca fiind o ființă perfectă și crede că nimeni nu trebuie să-i greșească. Cu toate acestea, leul așteaptă scuzele vinovatului și așteaptă atenție. Chiar dacă nu îl va ierta, vrea să se simtă menajat și să observe regretul din ochii vinovatului.

Fecioara

Fecioarele sunt cunoscute pentru bunătatea și dăruirea lor în relațiile cu cei apropiați. Asta înseamnă că și ele au aceleași așteptări de la cei din jur. A avea standarde atât de ridicate cu alte persoane poate duce rapid la dezamăgire. De fiecare dată când o persoană îi greșește sau o face să se simtă prost, Fecioara va riposta instant. Este extrem de impulsivă și știe să își facă dreptate rapid. Nu îl va ierta sub nicio formă pe cel care i-a greșit, ba, mai mult, îi va face viața un chin ori de câte ori va avea ocazia.

Scorpion

Chiar dacă nu îi pasă cu adevărat, Scorpionul are tendința să exagereze atunci când o persoană îl rănește. Nu se așteaptă la niște simple scuze, ci la o adevărată paradă și la o demonstrație elaborată pentru a-și cere scuze vinovatul. Faptul că cineva a trebuit să anuleze planurile sau a omis să vă spună ceva important, nu înseamnă că încearcă să vă facă rău. Mintea Scorpionului recurge la imaginația sa pentru a justifica că toată prietenia sa cu cel apropiat, se bazează pe minciuni din cauza a ceea ce s-a întâmplat…

Capricorn

Există o diferență foarte clară între a ierta pe cineva și a te preface că îl ierți. Capricornul cunoaște foarte bine această diferență și este dispus să ierte cu adevărat o persoană, dar numai dacă îndeplinește mai întâi o listă lungă de condiții. Înainte de a ierta o persoană, Capricornul o va face să regrete nespus greșeala și să fie de acord cu toate favorurile pe care le va cere. Odată ce respectați toate solicitările absurde pe care le va face Capricornul, totul va fi „iertat” sau cel puțin așa vă va face să credeți.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed