Homecompatibilitate zodii Zodiile care sărută cel mai bine

Zodiile care sărută cel mai bine

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/04/Zodiile-care-saruta-cel-mai-bine.jpeg

Zodiile care sărută cel mai bine nu pot fi recunoscute decât dacă treceți printr-o experiență romantică ce le implică. Un sărut perfect, oferit din toată inima unei persoane pentru care există sentimente puternice, va fi, cu siguranță unul memorabil.

Există, în zodiac, câteva semne care sunt cunoscute pentru modalitatea lor originală și extrem de plăcută de a săruta.

Care sunt zodiile care sărută cel mai bine?

  1. Taur

Nativii zodiei Taur au un mod extrem de pasional de a săruta. Aceștia sunt foarte pătimași într-o relație de iubire, motiv pentru care și sărutările lor sunt dintre cele mai intense. Experiența unui sărut cu un nativ al zodiei Taur va fi una de neuitat, mulțumită senzualității și pasiunii. De asemenea, în momentul unui sărut, Taurii nu uită nici de doza de erotism pe care o emană deseori. Astfel de săruturi sunt, de regulă, spontane, dar și foarte plăcute.

  1. Leu

Sărutul este un gest extrem de intim pentru nativii Leu, astfel că aceștia ajung destul de greu la acest pas. Cei născuți în zodia Leu sărută foarte bine, intens, iar un astfel de gest transmite posesie, dorință și apartenență. În momentul unui sărut pasional, Leii se lasă purtați de val, nu se mai abțin și nu își înfrânează deloc pornirile, dar vor, în același timp, să impresioneze.

  1. Fecioară

Fecioarele au un mod foarte gingaș și rafinat de a săruta. De asemenea, cei născuți sub semnul acestei zodii nu văd sărutul ca pe o modalitate de a transmite dorință și erotism, ci, mai degrabă, ca pe un mod de a-și arăta sentimentele și de a provoca emoții. Fecioarele sărută foarte atent, cu delicatețe și blândețe. Senzualitatea controlată este una dintre cele mai importante caracteristici ale sărutului oferit de Fecioare.

  1. Capricorn

Chiar dacă sunt destul de timizi, Capricornii sărută foarte pasional și posesiv. Aceștia au o puternică atracție sexuală pe care preferă să o elibereze prin gesturi intime: săruturi, atingeri, mângâieri. Deși am putea crede că un sărut oferit de un nativ din zodia Capricornului este timid și reținut, experiența va fi memorabilă, căci sărutul va fi foarte delicat, dar, în același timp, încărcat cu o pasiune puternică.

  1. Scorpion

Nativii acestei zodii sărută foarte ușor, căci pentru ei un astfel de gest nu înseamnă mai mult decât atracție fizică. Un sărut oferit de un nativ al zodiei Scorpion nu poartă o însemnătate emoțională și nici nu transmite emoție. Scorpionii nu văd altceva decât dorință, pasiune și senzualitate într-un sărut. Nu este exclus ca Scorpionii să folosească sărutul ca pe o armă a seducției…

  1. Vărsător

Vărsătorii au una dintre cele mai romantice modalități de a săruta. Aceștia sunt foarte senzuali, dar și foarte grijulii. Niciodată un nativ din această zodie nu va întrece o limită stabilită de cei doi parteneri, ci se va purta mereu cu foarte mare atenție. Săruturile Vărsătorilor au o oarecare tentă jovială, căci acestora le place să se joace. Seducția și satisfacția sunt principalele scopuri urmărite de un nativ Vărsător în momentul sărutului.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed