Homecompatibilitate zodii Zodiile care suferă cel mai mult din dragoste: Scorpionii au parte de dezamăgiri peste care nu reușesc să treacă atât de ușor

Zodiile care suferă cel mai mult din dragoste: Scorpionii au parte de dezamăgiri peste care nu reușesc să treacă atât de ușor

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,4K views 5 minute timp de citit
Zodiile care sufeă cel mai mult din dragoste

Dragostea este un sentiment puternic pentru mulți dintre noi. Există nativi din unele zodii care și-ar da viața pentru persoana iubită, iar alții care nu se agită atât de tare în relația lor.

BERBEC

Berbecii nu sunt foarte încrezători în propria persoană. Din acest lucru, nativii din zodia Berbec se implică destul de greu într-o relație, mai ales dacă este vorba de o relație de lungă durată. Sunt printre puținii nativi care vor foarte des dezamăgiți. De altfel, în momentul în care sunt într-o relație, aceștia sunt foarte orgolioși și nu recunosc când fac sau spun ceva greșit. Plus de asta, nu ascultă niciodată părerile celorlați față de relația lor.

TAUR

Nativii din zodia Taur vor avea parte de-a lungul vieții și ei de fel și fel de experiențe, dar sigur vor avea parte de câteva dezamăgiri peste care nu vor trece atât de ușor. Taurii visează mai tot timpul la o iubire ca-n filme și devin foarte sensibili când sunt întrebați de relația lor. De altfel, nu dau dovadă de răbdare și nu încearcă să îl cunoască pe cel de lângă el, iar asta creează foarte multe certuri în relația lor. În relații, aceștia sunt destul de dificili și greu de înțeles, iar de cele mai mult ori, relația lor se termină într-o manieră destul de tragică.

GEMENI

Gemenii sunt mai tot timpul fericiți, deci nu putem spune că aceștia suferă cu adevărat din dragoste. Ei văd o relație mai mult ca un contract nescris pe care îl au cu celălalt, nu ca pe o poveste adevărată de dragoste. Nativii din această zodie sunt foarte insensibili când vine vorba de iubire. Susțin că prioritățile lor sunt pe primul loc și nu concep să facă diferite sacrificii pentru persoana iubită. Pot trece foarte ușor peste o relație tocmai terminată.

RAC

Racii, alături de Tauri, sunt cel mai adesea dezamăgiți în dragoste și sunt foarte afectați din această cauză. De-a lungul vieții, aceștia vor tot căuta iubirea adevărată. Racii sunt destul de visători și mai tot timpul își doresc o iubire care să fie de lungă durată. Într-o relație, aceștia lasă mai tot timpul de la ei și se lasă conduși de persoana iubită, iar asta îi face nefericiți. Suferă destul de mult după o despărțire și nu se împacă cu ideea că persoana iubită nu-și mai dorește o relație cu ei.

LEU

Nativii din zodia Leu sunt orgolioși și nu își arată atât de ușor sentimentele pentru persoana iubită. Leii sunt printre puținii nativi care se atașează destul de greu de persoanele din jurul lor. Nu sunt de acord cu sintagma: „Am suferit din dragoste!”. Aceștia nu concep așa ceva și foarte rar suferă după ce s-au despărțit. Își găsesc destul de greu o persoană pe placul lor, aceștia fiind destul de perfecționiști, iar asta îi face deseori nefericiți.

FECIOARĂ

Fecioarele tind să pară de foarte multe ori insensibile în ceea ce privește viața amoroasă. Deși sunt foarte comunicative și reușesc ușor să cunoască noi persoane, nu visează la o iubire ca-n basme. Privesc iubirea ca pe un lucru simplu, de aceea caută o persoană cu care să își întemeieze o familie, ci nu una care să-i demonstreze că există iubire ca în filme. Fecioarele își doresc foarte mult stabilitate și de aceea nu au parte de prea multe dezamăgiri în iubire.

BALANȚĂ

Balanțele au dat tot timpul dovadă că au parte de o viață echilibrată, dar la capitolul dragoste nu stau deloc bine. Acestea sunt nesigure pe ele însele și suferă foarte mult din această cauză. În momentul în care sunt într-o relație, acestea sunt destul de posesive și nu sunt destul de sigure pe dragostea pe care le-o poartă partenerul, iar asta le deranjează destul de tare. De-a lungul vieții, acestea nu vor avea parte de foarte multe dezamăgiri.

SCORPION

Nativii din zodia Scorpion sunt cei mai pasionali din rândul nativilor. Pentru aceștia relația cu partenerul reprezintă totul și fac foarte multe sacrificii ca aceasta să decurgă așa cum își doresc. Își pun sufletul pe tavă la fiecare relație pe care o au și speră că aceasta să fie ultima relație pe care o au. Din cauza faptului că sunt așa dedicați, aceștia au foarte mult de pierdut, cel mai adesea se confruntă cu dezamăgiri din partea persoanei iubite, peste care nu reușesc să treacă atât de ușor.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii sunt cei mai loiali într-o relație, dar suferă enorm când persoana iubită îi trădează. Aceștia știu exact ce își doresc de la viață și de cele mai multe ori au nevoie de o persoană care să le fie alături și să-i sprijine în tot ceea ce fac. Sunt foarte respectuoși și își dedică timp suficient relației. În momentul în care relația lor ia sfârșit, Săgetătorii nu stau foarte mult să sufere, pentru că consideră că au lucruri mai importante de făcut.

CAPRICORN

Capricornii sunt cei mai familiști și cei care își dedică foarte mult timp unei relații. Își doresc doar sinceritate și respect într-o relație și o persoană pe care se pot baza oricând. Când își găsesc persoana potrivită, aceștia sunt mai fericiți ca niciodată și fac tot posibilul ca relația să fie una armonioasă și pentru lung timp. Sunt și ei destul de predispuși la dezamăgire, cel puțin în prima perioadă a vieții lor.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii sunt persoane foarte deschise și foarte vesele în majoritatea timpului. Nu își doresc relații de lungă durată, căutând mereu distracția. De-a lungul vieții vor avea parte și ei de mici dezamăgiri, dar, de cele mai multe ori, ei vor fi cei care vor dezamăgi persoanele din jurul lor. Nu place să fie neglijați și să nu se simtă iubiți, iar în momentul în care simt asta, pleacă fără să spună nimic…

PEȘTI

Nativii din zodia Pești sunt cei mai predispuși la dezamăgiri în dragoste de-a lungul vieții. Se vor confrunta cu foarte multe probleme în cuplu. Peștii sunt foarte sensibili și își doresc să găsească o persoană care să îi înțeleagă pe deplin și să nu îi judece. Dacă vor întâlni persoana potrivită, aceștia își vor dori să își petreacă tot restul vieții alături de ea. Se îndrăgostesc foarte ușor, dar se deschid foarte greu în fața unei persoane.  Pentru ei, dragostea este un chin plăcut.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed