Home Horoscopcompatibilitate zodii Zodiile cărora le place să aducă lumea cu picioarele pe pământ

Zodiile cărora le place să aducă lumea cu picioarele pe pământ

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1k views 3 minute timp de citit

Mereu există o persoană în orice grup de cunoștințe sau prieteni care este realistă și nu visează cu ochii deschiși, dar care, dacă vede că faci tu acest lucru, te trezește imediat la realitate. Poate sunt unele dintre cele mai realiste persoane, poate nu, ideea e că reușesc mereu să ne facă să vedem lucrurile exact așa cum sunt.

Iată care sunt acele zodii cărora le place să aducă mereu lumea la realitate și readuc persoanele cu picioarele pe pământ odată ce acestea s-au desprins mult prea mult.

Gemeni

Chiar dacă sunt genul de persoane puse pe glume și încearcă să amuze lumea din jurul lor, Gemenii sunt mereu realiști, își cunosc capacitățile și limitele.

Dacă stai la un pahar de vorbă cu un Geamăn și acesta observă că deviezi mult prea mult de la subiect și devii un visător convins, nu se va sfii deloc să îți spună că ești cu capul în nori. Bineînțeles că are și el visele lui pentru care luptă, însă încearcă ca acestea să fie mereu încadrate în limitele realității.

Dacă te vezi regină, însă el știe că ești doar un pion pe tabla de șah, fii sigură că îți va aduce la cunoștință acest lucru, fără să te jignească sau să te facă să te simți prost.

Fecioară

Mereu pe fază, mereu realistă și analistă, este mai mult decât clar că Fecioara te va trezi la realitate chiar și atunci când visul tău este singurul care te face fericită. În loc să îți creezi speranțe deșarte, este mai bine să fii cu picioarele pe pământ ca să realizezi ceea ce poți face și ce nu.

Nu crede că este un gest copilăros să visezi, atât timp cât știi sigur că poți transforma acel vis în realitate și că nu te ține în loc, astfel încât întreaga viață să treacă pe lângă tine.

Chiar dacă știe că există șanse mari ca relația voastră să aibă se suferit, Fecioara preferă să fie cu capul pe umeri și să te tragă după ea decât să te lase să ajungi într-un loc unde vei fi împotmolit pe veci. Deși are de multe ori și ea obiective care par greu de atins, știe cum anume să procedeze pentru a putea transforma planul în ceva de succes, motiv pentru care se asigură că-i calci pe urme din acest punct de vedere.

Scorpion

Scorpionul este unul dintre acele semne zodiacale care judecă cel mai mult, lucru pe care-l face fără urmă de milă sau îndurare.

Nu se lasă dus de val, mai ales atunci când vine vorba de planurile pe care și le face în privința carierei sau a vieții personale, ceea ce-l determină să-i influențeze și pe cei din jur din această perspectivă.

Chiar dacă știe că nu are niciun fel de control asupra ta, nu se sfiește să îți spună verde-n față atunci când vede că o iei pe alte căi. Se pune oarecum în locul tău și știe imediat ceea ce trebuie să spună, mai ales dacă ține cont de ceea ce ar vrea să audă…

Dacă ești cu capul în nori, fii sigură că un Scorpion este printre primii care te readuc cu picioarele pe pământ.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies