Homecompatibilitate zodii Zodiile de aer și apă la un test de rezistență: trei zile cruciale le așteaptă

Zodiile de aer și apă la un test de rezistență: trei zile cruciale le așteaptă

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,6K views 3 minute timp de citit
Zodiile de aer si cele de apa trebuie sa isi tina nervii sub control, deoarece se anunta 3 zile decisive
  • Berbecii vor începe să fie mai precauți în ceea ce privește toate sectoarele vieții lor
  • Leii vor reuși să își facă dreptate
  • Săgetătorii trebuie să facă tot posibilul pentru a crea o armonie perfectă în familie

Gemenii trebuie să țină nervii sub control, deoarece o persoană va face tot ceea ce îi stă în putință, pentru a-i enerva, Scorpionii vor trebui să fie foarte atenți la nervii pe care îi vor avea, iar Vărsătorii se vor enerva foarte tare, în momentul în care o persoană va spune că nu sunt capabili.

Berbec
Berbecii vor începe să fie mai precauți în ceea ce privește toate sectoarele vieții lor, deoarece au văzut cât de mult pot pierde, dacă se grăbesc.

Taur
Taurii vor avea parte de momente extrem de frumoase alături de partenerul de cuplu, deoarece vor avea o discuție foarte serioasă despre ceea ce îi deranjează și, după ce vor rezolva acest aspect, își vor face mai multe planuri de viitor pe care le vor și concretiza.

Gemeni
Gemenii trebuie să țină nervii sub control, deoarece o persoană va face tot ceea ce îi stă în putință, pentru a-i enerva. Nativii sunt conștienți de impactul pe care acțiunile lor îl pot avea, ceea ce îi va face să se controleze mai bine.

Rac
Racii, deși nu obișnuiesc să se enerveze, o pot face acum, deoarece vor fi neîndreptățiți. Chiar și așa, nativii trebuie să găsească o altă modalitate de a se descărca, pentru ca ei să nu aibă de suferit mai târziu.

Leu
Leii vor reuși să își facă dreptate, după ce o anumită persoană îi va acuza din niște lucruri pe care aceștia nu le-au făcut. Nativii vor avea toate argumentele necesare și toate dovezile pentru a demonstra că sunt nevinovați.

Fecioară
Fecioarele vor da dovadă de o ambiție ieșită din comun, ceea ce le va permite acestora să se facă remarcați foarte repede. Nativii vor avea doar de câștigat, deoarece își vor îndrepta toată atenția către posibile câștiguri.

Balanță
Balanțele vor trebui să fie foarte atente la modul în care vor reacționa, chiar și atunci când vor fi neîndreptățite, deoarece o persoană stă cu ochii pe ele, iar fiecare acțiune poate avea consecințe.

Scorpion
Scorpionii vor trebui să fie foarte atenți la nervii pe care îi vor avea, deoarece, atunci când se enervează, spun lucruri ce pot face foarte mult rău celor din jur. Dacă simt că nu își pot ține nervii sub control, nativii sunt sfătuiți să meargă în altă cameră, până se calmează.

Săgetător
Săgetătorii trebuie să facă tot posibilul pentru a crea o armonie perfectă în familie, deoarece mai multe persoane au pretenția ca ei să rezolve tot ceea ce nu merge așa cum ar trebui. Nativii sunt foarte înțelepți și foarte maturi, ceea ce pune o presiune pe ei.

Capricorn
Capricornii își vor da seama că nu sunt singuri într-o luptă în care se află și vor vorbi deschis și cu celelalte persoane, pentru a afla motivul pentru care au ajuns toți în același loc.

Vărsător
Vărsătorii se vor enerva foarte tare, în momentul în care o persoană va spune că nu sunt capabili de niște lucruri ce au fost vizibile realizate pe cont propriu. Aceștia vor fi acuzați că au apelat la unele tertipuri, dar nativii nu vor accepta acest lucru.

Pești
Peștii vor trebui să își țină și ei nervii sub control, deoarece vor avea parte de trei zile decisive în ceea ce privește anumite planuri personale pe care le au. Nativii și-au dorit să repare relațiile cu membrii familiei, însă aceștia nu par să își dorească același lucru, ceea ce îi va scoate din sărite…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed