Home compatibilitate zodii Zodiile de foc să fie atente pentru că unii prieteni le-au pus gând rău

Zodiile de foc să fie atente pentru că unii prieteni le-au pus gând rău

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 259 views 3 minute timp de citit
Zodiile de foc sa fie atente pentru ca unii prieteni le-au pus gand rau
  • Gemenii vor fi încurajați să își ia inima în dinți
  • Fecioarele vor întâlni o persoană specială
  • Peștii vor începe să fie foarte discreți în legătură cu planurile de viitor pe care le au

Berbecii s-au încrezut prea mult în anumite persoane, Leii și-au deschis sufletul în fața unor persoane într-un moment de slăbiciune, iar Săgetătorii trebuie să fie atenți la lucrurile pe care prietenii lor le spun.

Berbec
Berbecii s-au încrezut prea mult în anumite persoane și le-au considerat ca făcând parte din familie. Din păcate, aceștia vor avea parte de o surpriză deloc plăcută, în scurt timp.

Taur
Taurii vor negocia la sânge un contract de muncă pe care doresc să îl semneze, întrucât, deși este vorba de o poziție pe care și-au dorit-o de mult timp, nu vor să accepte mai puțin decât merită.

Gemeni
Gemenii vor fi încurajați să își ia inima în dinți și să facă toate lucrurile pe care și le doresc, deoarece au capabilitățile necesare pentru a reuși, oricât de greu ar părea.

Rac
Racii vor avea parte de o surpriză foarte mare în momentul în care vor vedea că îi vor domina pe toți cei din jur cu atitudinea pe care o vor aborda. Aceștia vor avea extrem de mult de câștigat și vor reprezenta o surpriză pentru toată lumea.

Leu
Leii și-au deschis sufletul în fața unor persoane într-un moment de slăbiciune, acum, vor vedea că persoanele respective se vor folosi de secretele pe care aceștia le-au împărtășit despre ei.

Fecioară
Fecioarele vor întâlni o persoană specială cu care vor reuși să lege o prietenie extrem de frumoasă și care le va demonstra că pot și ei să aibă alături persoane care chiar merită să facă parte din cercul lor de prieteni.

Balanță
Balanțele vor începe să se preocupe mai mult de lucrurile care sunt urgente și nu își vor mai dedica timpul lucrurilor pe care le pot amâna.

Scorpion
Scorpionii vor da dovadă de eficiență maximă și vor reuși să se mobilizeze atât de bine, încât să termine tot ceea ce aveau de făcut, într-o perioadă extrem de scurtă. Nimic nu va fi imposibil pentru nativi și chiar vor reuși să termine mai devreme.

Săgetător
Săgetătorii trebuie să fie atenți la lucrurile pe care prietenii lor le spun, deoarece cuvintele pe care le folosesc pot ascunde adevăratele intenții ale lor, mai ales că este vorba de niște acțiuni care îi vor viza direct pe nativi.

Capricorn
Capricornii vor trece printr-o perioadă destul de tensionată, întrucât nu vor reuși să se înțeleagă aproape cu nimeni din cei cu care vor discuta. Nativilor le va fi extrem de greu să ajungă la un numitor comun și parcă toată lumea va fi împotriva lor.

Vărsător
Vărsătorii vor începe un nou capitol în viața lor, în care vor trebui să se asigure că vor lua deciziile cele mai bune și că nu vor reacționa din instinct, mai ales că este vorba de unele aspecte extrem de importante.

Pești
Peștii vor începe să fie foarte discreți în legătură cu planurile de viitor pe care le au, deoarece își vor da seama că nu toată lumea merită să știe despre ce este vorba…

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies