Home compatibilitate zodii Zodiile lovite de ghinion în Februarie: Berbeci…

Zodiile lovite de ghinion în Februarie: Berbeci…

autor Elena Yvette
1202 vizualizari
Zodiile lovite de ghinion in februarie

Luna februarie nu va fi prea fericită pentru nativii din unele zodii. Aceștia vor fi loviți de ghinion şi se vor confrunta cu tot felul de situaţii dificile şi epuizante.

Astrele spun că aceste momente nu vor dura la nesfârşit, de aceea este bine ca totul să fie luat ca atare, iar răbdarea este cheia pentru orice.  Gemenii se vor confrunta cu situaţii foarte complicate în ceea ce priveşte ratele de la bancă, fiind nevoiți să îşi găsească un al doilea job pentru a acoperi cheltuielile şi să se mute din apartament într-o garsonieră.

Leii sunt nativii care se vor trezi singuri din luna februarie, fiindcă vor fi părăsiți de partenerul de viaţă fără a primi nicio explicație din partea acestuia. Vor avea nevoie de recuperare şi răbdare pentru a putea trece peste acest moment dificil.

Berbecii vor avea parte de ghinion: 21 martie – 20 aprilie

Berbecii vor fi loviţi de ghinion în luna februarie şi vor trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Din păcate, lucrurile nu vor mai merge la fel de bine la locul de muncă, iar asta o vor simţi pe pielea lor. Nativii din zodia Berbec vor observa un comportament ciudat din partea șefului şi a colegilor, iar asta le va da mult de gândit.

Vor exista numeroase apeluri telefonice prin care li se va spune că nu trebuie să meargă la muncă, iar acest lucru se va întâmpla din ce în ce mai des. Bineînţeles, vor afla că zilele respective nu vor fi plătite, iar salariul va scădea considerabil. Timp de două săptămâni se va întâmpla acest ciclu continuu, urmând ca o şedinţă să fie anunțată în câteva zile.

Berbecii vor fi principalul subiect de discuţie din cadrul acestei şedinţe şi vor fi cuprinşi de o stare greu de explicat. Astrele spun că este bine ca Berbecii să îşi păstreze calmul şi să primească fiecare veste exact aşa cum este spusă. Cu siguranţă nu se va termina totul după o concediere şi vor apărea multe oportunităţi noi de angajare.

Gemenii vor avea parte de ghinion: 21 mai – 21 iunie

Gemenii vor afla că ratele de la bancă vor creşte din ce în ce mai mult. Din cauza unor procedee interne, banca se vede nevoită să mărească ratele nativilor din zodia Gemeni, iar acest lucru îi va afecta foarte mult. Se vor vedea nevoiți să dea aproape tot salariul pentru a le plăti la timp, existând posibilitatea să rămână cu restanțe.

Acestea se vor acumula şi vor creşte din ce în ce mai mult. Va fi nevoie ca nativii din zodia Gemeni să găsească un al doilea job pentru a-şi mări venitul şi a putea să îşi acopere toate cheltuielile. Va exista şi varianta în care să îşi vândă apartamentul în care locuiesc momentan şi să se mute într-o garsonieră, pentru a mai reduce din cheltuielile personale.

Astrele spun că Gemenii vor avea parte de toată susţinerea celor apropiaţi şi că va răsări soarele şi pe strada lor cât de curând. Nu trebuie să se dea bătuți şi să se lase doborați de acţiuni care se întâmplă independent de ei, ci trebuie să lupte pentru a ieşi la suprafaţă.

Leii vor avea parte de ghinion: 23 iulie – 22 august

Ghinionul îi va lovi şi pe nativii din zodia Leu, care se vor trezi singuri în luna februarie. Partenerul de viaţă, cu care aveau o relaţie de cinci ani, s-a gândit să pună punct legăturii dintre ei şi să plece pe alt drum.

Acest lucru îi va copleși pe Lei şi îi vor face să se transforme în nişte persoane retrase, singure, care suferă în tăcere. Cel mai dureros va fi faptul că nu vor primi nicio explicație de la partenerul de viaţă, acesta plecând pe neaşteptate. Leii vor fi nevoiți să apeleze la câteva şedinţe de consiliere pentru a putea ieşi din această stare de depresie.

Ar fi bine să se deschidă în faţa celui mai bun prieten pentru a-şi putea descărca sufletul. Cu voinţă şi răbdare, nativii din zodia Leu se vor recupera în timp şi vor putea trece peste această dezamăgire care îi va marca foarte puternic, lăsând urme adânci în sufletul lor.

Vărsătorii vor avea parte de ghinion: 20 ianuarie – 18 februarie

Vărsătorii vor fi şi ei loviţi de ghinion prin faptul că vor fi loviţi în trafic de un autoturism. Deşi nativii din zodia Vărsător vor conduce regulamentar, persoana care va veni din sens opus va pierde controlul volanului şi va cauza accidentul.

Astrele spun că Vărsătorii nu trebuie să îşi facă griji, deoarece impactul nu va fi foarte puternic şi vor scăpa doar cu câteva răni. Va fi mai îndelungat procesul în sala de judecătorie, iar maşina cu siguranţă nu va mai putea fi reparată şi vor fi nevoiți să îşi achiziționeze un alt autovehicul. Totul e bine când se termină cu bine.

Săgetătorii vor avea parte de ghinion: 22 noiembrie – 20 decembrie

În luna februarie, şi Săgetătorii vor fi loviţi de ghinion. Aceştia vor pica un examen extrem de important, din mai multe cauze. Va fi o adevărată dezamăgire pentru ei, deoarece nu vor reuşi să promoveze, însă va fi o lecţie din care vor învăţa foarte multe.

Astfel că nativii din zodia Săgetător se vor pregăti mai bine pentru examenele ce urmează şi vor înţelege faptul că niciodată nu putem spune că am învăţat destul. Vor reuşi să se motiveze mai mult şi să evolueze treptat. Este nevoie de un timp îndelungat alocat studiului, de mai multe surse de informare, pentru a putea trece peste orice şi a putea rezolva fiecare cerință primită. Acest ghinion va fi spulberat odată cu conștientizarea greșelilor pe care le-au făcut…

Săgetătorii vor primi sprijinul persoanelor care au experienţă în domeniu, vor fi îndrumați de oameni de specialitate şi vor şti să ceară ajutorul ori de câte ori nu se simt în măsură de a duce la bun sfârşit ceva.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies