Homecompatibilitate zodii Zodiile vulnerabile. 4 zodii sunt excluse din acest top

Zodiile vulnerabile. 4 zodii sunt excluse din acest top

autor Elena Yvette
1,6K views
Zodiile vulnerabile. 4 zodii sunt excluse din acest top

Fiecare nativ al zodiacului are o vulnerabilitate. Slăbiciunile ne fac ușor de manipulat, de aceea este bine să lucrăm la aceste aspecte, pentru a nu ne lăsa călcați în picioare. Taurii sunt firi flexibile, Gemenii se lasă pradă emoțiilor, iar Leii se lasă controlați de propriile imperfecțiuni.

Berbec
Berbecii știu să-și impună punctul de vedere în relațiile cu ceilalți. Sunt fermi în convingerile lor și nu sunt dispuși să facă compromisuri sau sacrificii prea mari. Acești nativi nu se lasă călcați în picioare și nu fac acțiuni care se abat de la propriile principii, chiar dacă au mai mult de pierdut în acest fel.

Taur
Taurii dau dovadă de multă flexibilitate când vine vorba de interacțiunile cu ceilalți. Deși sunt dispuși să facă unele eforturi și reușesc, în unele situații excepționale, să-și calce pe orgoliu, nu se abat niciodată de la propriile credințe. Din acest motiv, nu pot fi manipulați de oamenii din jurul lor și nu pot fi prinși cu garda jos.

Gemeni
Gemenii sunt firi emotive, lucru care le influențează radical relațiile cu cei din jurul lor. Deși sunt conștienți că unele decizii nu sunt corecte, au tendința de a se lăsa pradă emoțiilor. Acest lucru îi face extrem de vulnerabili și cad victimele celor care nu au intențiile cele mai bune. Au parte de multe dezamăgiri în dragoste, dar și din partea celor pe care îi numesc prieteni.

Rac
Racii sunt caracterizați de sensibilitate și au tendința să piardă controlul în unele situații cheie. Sunt ușor de controlat de cei din jurul lor și, în cele mai multe cazuri, simt nevoia să ierte și să meargă mai departe. Sfatul astrologilor este să învețe să fie mai protectori cu ei înșiși și să găsească un echilibru între ceea ce simt și ceea ce le dictează rațiunea.

Leu
Deși Leii sunt nativi puternici, au tendința de a se lăsa controlați de propriile vulnerabilități. În momentele în care simt nesiguranță, se lasă ajutați de persoane care nu au întotdeauna cele mai bune intenții. Astrologii îi sfătuiesc să-și accepte imperfecțiunile și să dea dovadă de mai multă stăpânire de sine.

Fecioară
Fecioarele au tendința de a deveni vulnerabile atunci când se îndrăgostesc. Renunță din prima clipă la propriile dorințe și pun fericirea partenerul de cuplu mai presus de orice. Acest lucru îi vulnerabilizează și pot fi ușor călcați în picioare. Sfatul astrologilor este să lucreze la acest aspect și să învețe să-și impună limitele.

Balanță
Deși sunt firi puternice, Balanțele sunt caracterizate de o sensibilitate aparte. Dau dovadă de multă empatie în relațiile cu ceilalți și renunță la problemele personale pentru a sări în ajutor. Atunci când iubesc, fac totul pentru jumătatea lor, chiar dacă, de cele mai multe ori, ajung să-și compromită fericirea.

Scorpion
Scorpionii sunt nativi puternici și nu pot fi călcați în picioare de ceilalți. Știu să-și expună punctul de vedere într-un mod diplomat, lucru care le-a adus întotdeauna beneficii. Nu se aruncă cu capul înainte când vine vorba de dragoste și își calculează întotdeauna pașii următori.

Săgetător
Săgetătorii sunt foarte vulnerabili atunci când sunt nevoiți să iasă din zona de confort. Nu se simt stăpâni pe propriile decizii și au tendința de a apela la ajutorul celorlalți. Sfatul astrologilor este să-și asume situațiile neprevăzute și să acționeze după propria intuiție.

Capricorn
Capricornii sunt firi extrem de calculate, motiv pentru care nu permit ca demnitatea să le fie călcată în picioare. Își impun limitele de la început și nu iau o decizie până când nu simt că este cea potrivită.

Vărsător
Vărsătorii devin vulnerabili atunci când trebuie să-și expună părerea despre anumite situații delicate. Din dorința de a nu-i răni pe ceilalți, preferă să nu-și exterioreze unele frustrări, lucru care nu îi ajută pe termen lung.

Pești
Peștii sunt vulnerabili atunci când se află într-un colectiv nou. Au dificultăți în a se exprima și ajung, de multe ori, subiectul glumelor făcute de ceilalți…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed