HomeHoroscopDictionar de Vise Ce inseamna cand visezi soareci? Vis cu soareci

Ce inseamna cand visezi soareci? Vis cu soareci

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 9,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/02/Ce-inseamna-cand-visezi-soareci.jpg

Ce inseamna cand visezi soareci? In general, in vise apar simboluri care de care mai interesante si ciudate. Un vis interesant este cel in care elementul din prim-plan sunt soarecii. Astazi vom incerca sa explicam simbolistica unui astfel de vis. Arunca o privire peste articolul nostru.

In general, un vis in care apar soareci este unul negativ, aducator de evenimente neplacute. Este posibil ca in viata reala sa avem parte de esecuri atat pe planul profesional, cat si in sfera personala. Anumite planuri de mult incepute vor stagna si vom intampina multe dificultati in orice actiune incercam sa intreprindem, dar exista si posibilitatea ca un vis cu soareci sa fie pozitiv. In cele ce urmeaza iti prezentam ce inseamna cand visezi soareci, in functie de contextele pozitive si negative:

Ce inseamna cand visezi soareci – semnificatii pozitive

 • Ce inseamna cand visezi soareci albi: un eveniment placut va avea loc in viata ta in curand. Cine viseaza un astfel de soarece poate avea nunta in viitorul apropiat sau poate va fi invitat la o nunta in perioada urmatoare. Mai multi soareci albi in vis semnifica beneficii financiare si o viata linistita plina de impliniri in viitorul apropiat.
 • Ce inseamna cand visezi soareci pe care ii omori: este un semn bun, este posibil ca in viitorul apropiat sa ai parte de o victorie impotriva rivalilor tai. Acest vis mai are o semnificatie, si anume ca este posibil sa primesti vesti bune in curand.
 • Daca soarecele din vis apare rotindu-se, inseamna ca in planul profesional va aparea o oportunitate de avansare sau poate vei fi laudat pentru o reusita neasteptata.
 • Ce inseamna cand visezi soareci multi pe care incerci sa ii prinzi: in viitorul apropiat se vor anunta castiguri de bani suprinzatoare. Poate vei castiga la Loto sau vei primi o mostenire. Daca in vis prinzi soarecii in capcane, inseamna ca vei afla in curand cine iti este prieten cu adevarat si cine incearca doar sa profite de pe urma bunavointei tale.

Ce inseamna cand visezi soareci – semnificatii negative

Asa cum am specificat la inceput, un vis in care apar soarecii are de multe ori semnificatii negative, dupa cum urmeaza:

 • Ce inseamna cand visezi soareci care fug: in viitorul apropiat nu te vei putea odihni suficent din cauza stresului cotidian. Poate e timpul sa iti iei o vacanta si sa te relaxezi putin. Apoi te poti intoarce cu forte proaspete la viata ta atat de ocupata.
 • Daca visezi ca mananci unul sau mai multi soareci, inseamna ca te deranjeaza ceva si ai nevoie sa te confesezi acest lucru cuiva in care ai incredere.
 • Ce inseamna cand visezi soareci pe care ii lasi sa scape: este un semn rau, este posibil sa te confrunti cu niste conflicte cu cei dragi sau cu colegii in perioada urmatoare. Un astfel de vis mai poate indica si probleme de natura financiara.
 • In cazul in care visezi un soarece care se ineaca, inseamna ca problemele tale interioare iti acapareaza gandurile. In curand nu te vei mai preocupa de aspectele marunte care te enerveaza, ci te vei focaliza pe tabloul de ansamblu. Este posibil sa fii exagerat de emotional in legatura cu gandurile care te apasa.
 • Ce inseamna cand visezi soareci care te inconjoara si se inmultesc in mod constant: te pandeste o perioada mai putin propice din punct de vedere financiar. Sunt prevazute cheltuieli mari, neasteptate si este posibil sa iti faci si datorii.
 • Ce inseamna cand visezi soareci care alearga prin locuinta ta: este un vis care indica posibile conflicte in viitorul apropiat, conflicte care s-ar putea ivi intre tine si membrii familiei.
 • In cazul in care visezi cum o pisica a prins un soarece, inseamna ca in viata reala vei avea de rezolvat anumite probleme in legatura cu relatia ta. Este posibil ca cineva sa lanseze un zvon despre tine in care esti acuzat pe nedrept si vei avea nevoie de mult timp pentru a clarifica situatia.
 • Ce inseamna cand visezi soareci de care te sperii: in curand vei fi pus intr-o situatie putin jenanta, care iti va afecta imaginea. Este posibil ca o persoana pe care nu o apreciezi suficient sa iti dea o lectie. Ar fi bine sa nu ii mai subestimezi pe cei care te inconjoara. Ai putea sa ai o surpriza si sa gasesti sprijin si sfaturi eficiente din partea cuiva la care nici nu te astepti.
 • Ce inseamna cand visezi soareci pe care ii hranesti: un astfel de vis indica faptul ca in perioada urmatoare vei avea un ego foarte mare si vei suferi de complexul de superioritate; este posibil sa te consideri mai bun decat altii, iar acest vis este ca un avertisment care vrea sa te atentioneze ca este cazul sa iti schimbi atitudinea si sa respecti mai mult valorile celor din jurul tau.
 • In cazul in care visezi un soarece pe imbracamintea ta, inseamna ca in curand este posibil sa fii implicat intr-un scandal. Este important sa eviti persoanele in care nu ai incredere.
 • Ce inseamna cand visezi soareci negri: acesta este un semnal de alarma. Un astfel de vis inseamna ca cineva foarte apropiat, poate chiar o ruda pe care o apreciezi foarte mult iti vrea raul. Poate aceasta persoana te fura sau te critica pe ascuns. Este posibil chiar sa incerce sa dea vina pe tine pentru niste pierderi financiare.
 • Atunci cand visezi cum o pisica urmareste un soarece, inseamna ca in perioada urmatoare anumite persoane vor sa intervina in viata ta, sa isi bage nasul unde nu le fierbe oala. Un astfel de vis este o atentionare ca nu trebuie sa ii lasi sa faca acest lucru.
 • Ce inseamna cand visezi soareci morti: este un semn rau, in viitorul apropiat se vor ivi probleme financiare grave, pierderi de bani si instabilitate pe acest plan…

In concluzie, acum ca ai inteles ce inseamna cand visezi soareci, poti analiza cu usurinta astfel de vise, tinand cont de circumstantele in care apar acestia.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed