Horoscop 1 Aprilie 2018: Taurul se ”loveste” de indiferenta


4269

Horoscop 1 Aprilie 2018: Vești. Totul se mișcă amețitor de repede, iar tu trebuie să te adaptezi din mers. Ai puterea de a face foarte rapid alegeri bune. Azi faci casă bună cu încrederea. Taurul se „lovește” de indiferență, Fecioara primește bucurie din toate părțile, iar Capricornul este în centrul atenției.

Horoscop 1 Aprilie

Horoscop zilnic 1 Aprilie 2018 pentru toate zodiile

Horoscop 1 Aprilie 2018 Berbec

 • Timpul este inamicul tău atunci când vine vorba despre o decizie pe care va trebui să o iei astăzi, până la finele programului de lucru. Ai o mulțime de beneficii care te îndeamnă să accepți, așa că trebuie să ai mare încredere în intuiția ta. Energia care stagnează în tine va trebui investită curând într-un proiect creativ. Acasă sunt toate bune și frumoase. Fericirea plutește în aer.

Horoscop 1 Aprilie 2018 Taur

 • Ești atât de zâmbitor și binedispus, încât treci cu ușurință peste indiferența celor din jurul tău. Dacă indiferența doare, atunci tu nu simți nimic asemănător. Poți gusta glumele nesărate ale unui coleg, agitația patronului și tristețea colegei de birou. Atitudinea ta este perfectă, nici că ar trebui să fii altfel astăzi, dar nici în alte zile. Fiecare are dreptul la momentele sale bune și mai puțin bune. Tu ești în formă maximă, iar asta se va vedea în tot ce faci la serviciu, dar și acasă.

Horoscop 1 Aprilie 2018 Gemeni

 • Este agitație în jur, iar veștile bune care-ți ajung la urechi te determină să devii și mai fericit, mai motivat, entuziast și foarte axat pe ceea ce ai de făcut. În familie se primesc musafiri, se fac planuri mărețe și fiecare se bucură de momentele de relaxare și bună dispoziție. Investiția emoțională, dar și materială te ajută să visezi neîncetat cu ochii deschiși.

Horoscop 1 Aprilie 2018 Rac

 • Tocmai ți s-au schimbat puțin planurile, iar asta te dă peste cap. Dar reușești să te redresezi, datorită capacității tale de a ordona totul cu ușurință și rapiditate. Ai energie, încredere și planul de rezervă la îndemână. Îți recomandăm să fii cumpătat în a discuta acum despre ceea ce pui la cale, indiferent despre cine este vorba. Timpul le aranjează pe totul perfect, mai întâi, apoi vei putea scoate asul din mânecă, iar surpriza de care vor avea parte cei dragi va fi pe măsură. Surprize, emoții, viitor luminos și plin de încredere!

Horoscop 1 Aprilie 2018 Leu

 • Vestea că trebuie să ajungi urgent într-o altă locație astăzi îți cam dă ziua toată peste cap, dar toate se vor rezolva foarte repede. Vei avea timp și de micile chestii neprevăzute care apar, dar atmosfera generală este una foarte bună. Spre seară este agitație mare în familie: vești neașteptate vă bucură nespus pe toți cei prezenți, iar tu ești profund recunoscător pentru toate câte ți se întâmplă.

Horoscop 1 Aprilie 2018 Fecioară

 • Ai realizat numai lucruri mărețe în ultima vreme, iar astăzi bucuria se ține lanț. Ai parte de zile cu mult soare, zâmbet, reușite și dorințe care prind curaj să spere că vor putea face parte din realitatea ta, în curând. Prietenii de prin toate colțurile lumii te copleșesc neîncetat cu vorbe frumoase, cu energia și fericirea lor sinceră – chiar se bucură toți pentru fericirea ta. Din cauza emoțiilor, adormi abia în zorii zilei, dar asta nu te deranjează deloc, ba chiar ai și mai multă energie. Radiezi de fericire și meriți asta din plin!

Horoscop 1 Aprilie 2018 Balanță

 • Primești o veste care te bucură și te liniștește. O mică sumă de bani, de care chiar aveai nevoie pentru a plăti restanțele. Ți se ia o piatră de pe inimă. Acum poți zâmbi fără grija zilei de mâine. Bazează-te pe intuiție pentru a lua deciziile care se impun, care nu mai pot fi amânate nici măcar câteva zile. Te sfătuim să fii cumpătată în privința unei situații neprevăzute, să stai deoparte și să te implici atât cât trebuie doar dacă este neapărată nevoie. Negativitatea este neprielnică pentru tine în acest moment. Ai alte priorități.

Horoscop 1 Aprilie 2018 Scorpion

 • Ai fost foarte axat pe muncă, pe acel proiect în colaborare cu alți oameni de afaceri, iar asta ți-a solicitat nu doar timpul, ci și energia, priceperea, intuiția, spiritul organizatoric, capacitatea de a te adapta oricărui gen de condiții de lucru. Fii mulțumit de tot ce-ai reușit să faci, deoarece toate acestea vor conta enorm, vor cântări mult în rezultatul final. Satisfacția va fi pe măsura muncii pe care ai depus-o până acum.

Horoscop 1 Aprilie 2018 Săgetător

 • Totul este bine pe plan profesional, dar veștile despre familie, casă, confort și fericire te determină să-ți iei câteva zilele libere. Ai absolută nevoie de timp pentru a pune totul în ordine, pentru pregătiri, curățenie generală sau ceva achiziții amânate. Fără grabă și cu mare atenție în trafic, da? Vrei ca totul să fie bine, dar cel mai important este să fii și tu bine, pentru a putea face bine, la fel de bine sau poate chiar foarte bine. Toate se rezolvă dacă ai încredere și gestionezi foarte bine stresul.

Horoscop 1 Aprilie 2018 Capricorn

 • Tu redevii în centrul atenției. Ți se acordă foarte multă încredere, ba chiar ai mâna liberă să faci tot ce se poate pentru a rezolva problema, cât mai curând. Ești pionul cel mai important, cel care dictează fiecare pas și e atent la tot ce se întâmplă. Totul merge strună când tu ești în preajmă, deci… poate ți-ar prinde bine un post de șef în firma la care lucrezi.

Horoscop 1 Aprilie 2018 Vărsător

 • Cu energia ta poți rezolva tot de prin casă, fără efort, ci doar cu bucurie și pricepere. Ai parte de iubirea familiei și tot suportul lor, căci de la serviciu primești telefoane care îți aduc vești destul de multe, dar și foarte importante: e nevoie de tine în mai multe părți, iar ca să poți face față, trebuie să iei totul pe rând, pas cu pas. Ai încredere că poți duce totul la îndeplinire!

Horoscop 1 Aprilie 2018 Pești

 • Comunici foarte bine cu cei din jur, iar o parte dintre colegii cunoscuți și membrii familiei te vor răsplăti cu vești pline de bucurie. Toată energia, iubirea și pasiunea ta pentru frumos te ajută să vezi totul prin ochi de copil: plin de farmec, magie, bucurie, ca și cum greul nici măcar nu ar exista…